Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmCADIARZU iyikide sormuşum akıl akıldan üstündür
pamuk tıkasam oda suyu çeker olmazdı demisırnaşık şey
saol cnm benim fazlasıyla geri gönderecem sanaŞeniz:sm_cool:
olmaz maviş mevlüt okutacağın zaman yorgana ihtiyaç oluyomuki sen yorgan yıkıyosun bu havada
litfen kendine biraz acı :mymeka:
sen bide bebek istiyosun üşütmemen lazım:1closedeyes:
ayrıca yazlar torbayamı girdi :1closedeyes:
havalar ısınsın birazbenneyaptımki
sizinle olmak çok güzel ya iyiki varsınız ben çok yazamıyorum çünkü çok yoğunum bebeklere aşı yapıyorum tüp bebek yaptırmadım vildancım 2004 ve 2008 de hamile kaldım ikiside kürtajla sonuçlandı.son kürtajdan sonra doktor 6 ay hamile kalmamı yasakladı ama ben yinede korunmadım.uterusu genişletmek için 3 ay ilaç ullanıyorum şimdi bu ay 2.si bitti pazartesi 3. kutuya başlıycam.tüp bebeğe fikir olarak karşıyım
ana ne oldu canım dikkat et kendine canım yaayy kıslarr ben bi kötü oldum bi kötü oldum anlatamam kahvaltı ettim bi bardakda çay içtim ama çok kötü oldum basım döndü gözüm karardı midem kalktı sanki üzerimden tır geçmiş gibi dökülüyo heryerim duramıyorum bayılacak gibiym suan çok kötü oldum yaa ne yaptı beni böle anlamadım
afiyet bal şeker olsun canım benimçok teşekkürler canım rep veren elleriniz dert görmesin:sm_cool::sm_cool:
tamam canım sen hep veriyon zaten çok mersüüüükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
acaba terlettinmi kendini canım üşütmüşi olmıyasınates bastı bana birden inanki kıslarr suan midemi boşaltmamak için zor tutuyom kendimi afedersinizde ben biras hava alayım camdan belki düzelirim ana hiç yerimden kalkacak gibi deilim
anacım desene kaşınmış kaşınmış durmuşsun canımfalla bilmiyom maç varda sivas spormu fener bahçemi ondan haberim yok
sadece maç var diye biliyom-tatlicadiarzu-
biz o işe ders diyoruz ödev görev haline geldi yaff
bide hani şey yaptıktan sonra sen sabaha kadar yatmışsınya bende yattım kaç gündür
bide kağıt havluyu tıkadım akmasın diye
pijamamı bile yatarak giydim
kağıt havlu bana kaşıntı yaptı yaaa çok rahatsız oldum![]()
gönder bakalım kuşumkızlar becerikli marifetli arkadaşınız yaptığı kurdela nakışı havluları siteye ekliycek (ben yani )
link ekliycem litfen yorum yapın falla küserim
yorum yapan hamiş kalsın
hamişse sağlıklı kolay doğumu olsun
hadi şimdi yorum yapmayında görüyüm :roflol:
kız allah iyiliğini versin senin anacım ben belimin altına yastık koydum öyle uyumuştum bu ay hep tabi tuttumu onuda bilmiyorum yahmmCADIARZU iyikide sormuşum akıl akıldan üstündür
pamuk tıkasam oda suyu çeker olmazdı demisırnaşık şey
dikkat et güzelim kendinecanım istifra ettim ayrana gerek kalmadı artıkın iki gundur yapıyom tatlım temizliği dün suyun içinden çıkmak bilmedim yorgan yıkadım uyku setinin var iki tane yorgan yıkadık annemle üşüttüm galiba
saol canım aman bayılmayım evde tekim kimsenin ruhu duymaz allah korusun kafamı bi yere ne çarparım uyanmak bilmem sonraa korkarım ben bayılmaktan ama biraz rahatladım canım istifra edince benim adetime bi haftadan az var üç gun var daha doğrusu
anacım bana nie göndermedin gıı
ok cnm anladım ama seninde özellikle ayaklarını üşütmemen lazımdı cnm yaacanım doğru sölüyosunda bu yorganı eşim bekarkan evde kullanıyodu yani yıkanması lazımda o yusden yıkadım bide temmuzda nevsehire bide sivasa gelme ihtimalım var ayrıca temmuz ayı dugun var bi sürüü hazıran anneminde ablamında evinde işleri var onlara yardım edicem bende 4 tane uyku seti yorganı vardı düşün yani bekar evi hiç kadın eli değmemiş yani yıkanmamıs misafirim gelse ne örtecem üstlerine yavas yavas yapalım dedim işe başlamısken sende hakılısın canım ama napıyım az cok yapmam lazım
yaa kızlar bişey soracam karbonatla gebelik testi yapıyorlarmış sizce dogrumu okudunuzmu?
ama tatlı kuşum haklısında birazda kendine acı bak şuan ne hale düştün alah göstermesin sana bir şey olsa o temizlik seni kurtaracakmıcanım doğru sölüyosunda bu yorganı eşim bekarkan evde kullanıyodu yani yıkanması lazımda o yusden yıkadım bide temmuzda nevsehire bide sivasa gelme ihtimalım var ayrıca temmuz ayı dugun var bi sürüü hazıran anneminde ablamında evinde işleri var onlara yardım edicem bende 4 tane uyku seti yorganı vardı düşün yani bekar evi hiç kadın eli değmemiş yani yıkanmamıs misafirim gelse ne örtecem üstlerine yavas yavas yapalım dedim işe başlamısken sende hakılısın canım ama napıyım az cok yapmam lazım
yaa kızlar bişey soracam karbonatla gebelik testi yapıyorlarmış sizce dogrumu okudunuzmu?
evimi ekliycem ama öyle ahım şahım bi evim yok çok sade
fazla eşyam yok yani
2001 krizinden sonra hepsi satılmıştı bide üstüne bisürü borç
anca toparladık kendimizi ve baştan aşağı hepsini yeniden aldık yatak odam hariç bitek o eski 11 senelik
gün için temizlik yapacam o zaman eklerim:jeyyar:sırnaşık şey
ayyyyyyy kızlar uçuyorum mutluluktanhihoyyythihoyyyt teyse oldum ikinciye :teytey::teytey::teytey:
amann nolcak canım sade ev daha güzel zaten...benim duvar saatim bilem yok))hihih)))bide 3lü sehpam yok..ortada yer kaplayacak diye almıyorum ama çokta lazım oluyor ya misafir gelince....alcam kalabalık yapacak valla sevmiyorum yaa bende...biz kocişle olunca şu kucak sehpalarından kullanıyoz koyuyoruz yanımıza koltuğun üstyüne pek rahat..sonra dolabın içine...derli toplu....
evine misafirliğe gelcez işte netten ....aldıklarınız hayırlı olsun güle güle iyigünlerde kullanın canım:lepi:
ama tatlı kuşum haklısında birazda kendine acı bak şuan ne hale düştün alah göstermesin sana bir şey olsa o temizlik seni kurtaracakmı
vildan yapmıştı doğru hatırlıyorsam canım benim
canım pes etmek yok bu arada kilo dengen için glukofen ilacı doktoruna sorup kullan bana çok faydası oldu ve kilolu ve yumurta düzünsizliği yaşayanlarda etkili.kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
yaaaaaaaa ne çatlaması eeee sen hamileysen de 9 ay beklemezsin walla çabuk çıksın bebek diye uğraşacan .kızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
ni demek kuşum bu arada folik ilacı hamileliğin 4 üncü ayına kadar içiliyo sonra elevit diye bir ilaç var o kullanılıyo.yani genelde doktorlar ilk 3 ay folik plus sonra da elevit veriyo.gunaydın hemşom vildoss saol bacım
beryal sağol cnm benden ondan alıcam
escales kız sen hamişmisin
kızlarrrr burdakı dr kullanmana gerek yok hamile kaldıktan sonra fayda etmez dedı istyersen kullan dedı ist bayan drumu aradım kadınn kullan mutlaka dedı off.. kullanıyım demı kızlarrr.
birde kadın dedıkı hamiş kalmadan evvelkı kullandıgın ilçalar bişey yapmaz dedıııııı ..anacım her kafadan bir ses cıkyıorrrrrrrrrr
selam canımmmmmmmMerhaba canım nasılsın bakalım bugün?
Bu arada dün sorduğum kürtajla ilgili konu başlıklı bölümün neden kapandığını öğrendim. Bir doğum videosu vardı,arkadaşa onu izlemesi için yol göstermiştim. Youtube dan izleyecekti,mahkeme kararınca yasaklandığı bir site olduğu için alternatif sunmam nedeniyle kapanmış CADIARZU
bu arada bu da bütün kızlara benden güzel gün dileklerimle hediyem olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR kaydirigubbakcemile2
sana da selam olsun canımgünaydın hepinizee muck muckkk
ya öle deme bak küserimmm kötükedihüsokızlar günaydıınnn hepinize ya korkuyorum galiba kırmızı kartı görücem yarın
biz nohutla geliyos teyzesi aç kapıyı .oğlumun karnı acıkmışben bi yandan kahvaltı hazırlıcam kendime gelmek isteyen varssa kapım açık herkese beklerim buyrunn
selam tatlımgünaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
canım bence bekle en az bir hafta daha.
evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:
hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey
hatırlıyorum cnm ben senin düşük yaptığını
senin uterus küçük o yüzdenmi bebeişler durmuyo
bide tüp bebeğe niye karşısınki
o şekilde evlat sahibi olan bi sürü aile var cnm
ben hiç çocuğum olmasa yaptırırdım ama var allaha çok şükür