Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba bilgen seninle daha önce hiç karşılaşmadım hoş geldin canım
lütfen kendini bukadar yıpratma benim çevremde okadar çok insan varki 14 yıl sonra 7 yıl sonra 9 yıl sonra çoçukları olan tedavisiz oluyorlar hemde allah nezaman nasip ederse ozaman oluyor işte ama ne yapalım biz bebeklerimize kavuşmak için biraz çaba harcıyacaz üzme kendini biliyorum insan kendini teselli ediyorda ençok eşi için üzülüyor o isteklide olunca ozaman kendinden çok ona üzülüyor ama elden birşey gelmez canım yüce rabbim nezaman yazdıysa anlımıza ozaman inşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın canım

serra mrb canım yaaaa beni okadar çok duygulandırdınki ve okadar çok umutlandırdınki allah senden razı olsun çok mutlu ettin beni bu mesajınla

kızlar iananınki ben çouk isteyen herkes için dua ediyorum allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş serra seninle aslında çok konuştuk hatırlıyorum ben canım biara yine ben çok umutsuzdum sen bana ciddi anlamda destek olmuştun herkes destek oldu tabiki arkadaşlar

neyse madem bende çıkayım bari hadi iyi geceler kib serra tekrar sana teşşekürediyorum canım byyyy sümoş kaçar

merhaba canım, tabi eger gitmeden yakalayabildiysem:)

slm kızlar nasılsınız bugün dr a gittik ama bebeğim cinsiyetini göstermedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…