yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek
canım nasılsın kimyasal gebelikmi oldu sende
okuduklarımdan öyle anladımda
hoşgeldin =)
benim bulduklarım 2.planda kalıyo tabi ama olsun kesin kararlıyım bir ismide türk ismi olucak =)
olsun tabi canım birinide sen koy annesi olarak
ben japon ismi akira olsun istiyorum hani babayla uyumlu olsun diye aki & akira =))
hoşgeldin canım benim
hoşgeldinn
geçmiş olsun canım benimgittim pko var yumurtalıklarım tembelmiş fsh ve lh hormonları yüksek
yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek
canım nasılsın kimyasal gebelikmi oldu sende
okuduklarımdan öyle anladımda
gülüm daha belli değil sadece bir varsayım değerler düşük çıktı doktorumda 10 gün sonra gel dedi hatta 2 gün sonra gel dedi de ben gelemem dedim olmadı regli olmazsam bir kan testi yaptıracağım burdan
merhabalar hoşbuldukalkisalkisalkis
geçmiş olsun canım benim
saol canım benim inşAllah sende hamilesindir bu sıkıntılardan kurtulursungülüm daha belli değil sadece bir varsayım değerler düşük çıktı doktorumda 10 gün sonra gel dedi hatta 2 gün sonra gel dedi de ben gelemem dedim olmadı regli olmazsam bir kan testi yaptıracağım burdan
nasılsın canım benim
geçmiş olsun canım benim
gülüm daha belli değil sadece bir varsayım değerler düşük çıktı doktorumda 10 gün sonra gel dedi hatta 2 gün sonra gel dedi de ben gelemem dedim olmadı regli olmazsam bir kan testi yaptıracağım burdan
canım üzülme belki herşey normale döner bikaç günden
kan testi yaptırınca öğrenirsin
inş herşey güzel olur
ben olsa yapardım belirsizlikleri hiç sevmem bekleyemezdim bence yaptır eğer çıkmazsada boşa ümitlenmemiş olursun yinede sen bilirsin tabiaslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı
iyiym canım sağol.dinlensene canım git uzan biraz
yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım üzülme hatırlıyosan geçen ay kimyasal gebelikle ilgili bişiler sormustum sende o konuyla ilgili bişiler bulmup bana sölemiştin ama bu gebelikten sonra normal gebelik geçirmen daha çabuk oluyomus yani bi dahakine gebe kalma sansın yuksek üzülme
allah kolaylık versin canım benim
aslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı
geçmiş olsun canım benim
saol canım benim inşAllah sende hamilesindir bu sıkıntılardan kurtulursun
canım bende bu ay umut yok
hamile olcak olan escales
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?