Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gittim pko var yumurtalıklarım tembelmiş fsh ve lh hormonları yüksek
geçmiş olsun canım benim

aslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı

aslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı
ben olsa yapardım belirsizlikleri hiç sevmem bekleyemezdim bence yaptır eğer çıkmazsada boşa ümitlenmemiş olursun yinede sen bilirsin tabi

iyiym canım sağol.dinlensene canım git uzan biraz

çıkacagım canım simdi ama daha yemek yapmam lazım

bence yapma derim sonuctan kanla anlaşılacak bosuna ne kendini üz nede o teste para ver canım

ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…