Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım adtim 16sında olcak buyuk ihtimal hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım ben bu hafta ev temizliğine başladım evi komple temizlik başlattım haftaya salı mevlüt okutacagım bol bol dua edecegim sizlere

h.b. canım biraz daha iyiyim ama yorgunluğumu atamadım üzerimden gerçi bi hafta ev işleriyle uğrasacagım o yusden yarım yamalak yapıyom sen nasılsın tatlım
bahar temizliği yapıyodun dimi zor oluyor ama sonra rahat edersin bende stresliyim yarın regl günüm ne olcak bakalım hamile olma ihtimali yokda ama gününde gelcekmi onu merak ediyorum

canım allah şimdiden kabul etsin mevlüdüde dualarınızıda inş hayırlısıyla bu ay bebişin vardır dikkat et kendine canım ne olur olmaz

bahar temizliği yapıyodun dimi zor oluyor ama sonra rahat edersin bende stresliyim yarın regl günüm ne olcak bakalım hamile olma ihtimali yokda ama gününde gelcekmi onu merak ediyorum

evet canım evin altını üstüne geçircem gerçi çok kirli deil ama bi elden geçireyim dedim bu eve oturalı işte 10 ay oluyo ama çok sayılmaz benim için yinede temizleyim daha iyi olur

yaaa ben öyle korkuturum iştee bööööökaydirigubbakcemile3 canım sen benim yazdıklarıma bakma şaka yapıyom ne haber senden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi sumoss oklavayla geldin korkuttun kızı

canım allah şimdiden kabul etsin mevlüdüde dualarınızıda inş hayırlısıyla bu ay bebişin vardır dikkat et kendine canım ne olur olmaz

inş canım bugun suyun içinden hiç çıkmadım ayaklarım buz tuttu üşüdümde ama napıyım varsada bile inş vardır ama umut yok bu ay bence içime öle doğuyo benim

korkma korkma canım sakinleştimkaydirigubbakcemile3 ama bak işe yaradı herkes geldi kaydirigubbakcemile3

inş canım bugun suyun içinden hiç çıkmadım ayaklarım buz tuttu üşüdümde ama napıyım varsada bile inş vardır ama umut yok bu ay bence içime öle doğuyo benim

vardır inş canım valaha ben kaç gündür yerimden kalkmıyorum bol bol dinlenmeye çalışıyorum zaten ben adet olunca bile acillik oluyorum karın ağrısı mide bulantısı felan oluyo bende ondan kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum canım inş bu dertlerden hepimiz tez zamnda kurtuluruz

mavişim doğru söylüyonda canım işte ben dediğin herşeyi yapıyom yinede yok bacım olmuyo

kendini üşütmesen iyi olur bende yeni geçirdim idrar yolu iltihabını çok zor oluyor dün gittim kontrole geçmiş çok şükür ama bu iltihaplar spermleri öldüyüromuş bebeğede engel yani

kızlar iltihap için bol bol su için ben çok su içiyorum suyu biraz az içeyiç hemen farkediyorum iltihabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…