hangi kanalda canım
iyidir vallaha canım ne olsun fazla yorulmamaya çalışıyorum malum çalışmalara dvm bakalım artık hayırlısı mavişim yaa inş tutar bu ay sen nasılsın adetine az kaldı galibe dimi yanlış hatırlamıyorsam
bahar temizliği yapıyodun dimi zor oluyor ama sonra rahat edersin bende stresliyim yarın regl günüm ne olcak bakalım hamile olma ihtimali yokda ama gününde gelcekmi onu merak ediyorumh.b. canım biraz daha iyiyim ama yorgunluğumu atamadım üzerimden gerçi bi hafta ev işleriyle uğrasacagım o yusden yarım yamalak yapıyom sen nasılsın tatlım
evet korktum ondan geldim hemen :))
anlıyorum canımyaaa ben öyle korkuturum iştee bööööökaydirigubbakcemile3 canım sen benim yazdıklarıma bakma şaka yapıyom ne haber senden
evet canım adtim 16sında olcak buyuk ihtimal hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım ben bu hafta ev temizliğine başladım evi komple temizlik başlattım haftaya salı mevlüt okutacagım bol bol dua edecegim sizlere
bahar temizliği yapıyodun dimi zor oluyor ama sonra rahat edersin bende stresliyim yarın regl günüm ne olcak bakalım hamile olma ihtimali yokda ama gününde gelcekmi onu merak ediyorum
yaaa ben öyle korkuturum iştee bööööökaydirigubbakcemile3 canım sen benim yazdıklarıma bakma şaka yapıyom ne haber senden
anlıyorum canım
bende stres topu gibiyim patlamaya yer arıyorum:))[/QUO
ya bu stres yapmayın diyen insanlara sesleniyorum nasıl beceriyolar acaba vallaha bende canım aynen herşeye stres yapıyom yani sadece bebek konusuna değil en küçük bişeye bile stres yapıyom
canım allah şimdiden kabul etsin mevlüdüde dualarınızıda inş hayırlısıyla bu ay bebişin vardır dikkat et kendine canım ne olur olmaz
evet canım evin altını üstüne geçircem gerçi çok kirli deil ama bi elden geçireyim dedim bu eve oturalı işte 10 ay oluyo ama çok sayılmaz benim için yinede temizleyim daha iyi olur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi sumoss oklavayla geldin korkuttun kızı
bende çok merak ediyorum nasıl beceriyolar stressiz yaşamayı bende aynı en ufak şey yetiyor beni sinirlendirmeye normalde böyle değilim ama günüm yaklaşınca yada geçince böyle oluyorum olduğum zaman bişey yok bu arada kızıma olan oluyor çok baskıcı oluyorum onadaanlıyorum canım
ya bu stres yapmayın diyen insanlara sesleniyorum nasıl beceriyolar acaba vallaha bende canım aynen herşeye stres yapıyom yani sadece bebek konusuna değil en küçük bişeye bile stres yapıyom
inş canım bugun suyun içinden hiç çıkmadım ayaklarım buz tuttu üşüdümde ama napıyım varsada bile inş vardır ama umut yok bu ay bence içime öle doğuyo benim
anlıyorum canım
bana dedin sankimm canım stres olmadan olmuyo evet ister istemez canın bişeye sıkılıyo acaba üzüldüğüme değermi die düşün kolay atarsın demesi kolay oluyo ama en azından dene bende çok cabuk sıkılıyom ama hemen atıyom o sıkıntıyı müzik dinle elişi yap insanların arasında ol hep kalabalık ortamda ol bol bol gül kahkaha at muhabbet et elişi yap yapabilirsen sıkıntını at üzerinden amma konustumm kaydirigubbakcemile3 biras uzun oldu canım
kendini üşütmesen iyi olur bende yeni geçirdim idrar yolu iltihabını çok zor oluyor dün gittim kontrole geçmiş çok şükür ama bu iltihaplar spermleri öldüyüromuş bebeğede engel yaniinş canım bugun suyun içinden hiç çıkmadım ayaklarım buz tuttu üşüdümde ama napıyım varsada bile inş vardır ama umut yok bu ay bence içime öle doğuyo benim
kim çıkarıyım kız gücü kime yeterse elimin altında hali hazırda o var kızımda biraz yaramaz yani çok hareketli ona patlıyorum iştekız yazık kızına ona yapma stresini başkalırından çıkarkaydirigubbakcemile3
kim çıkarıyım kız gücü kime yeterse elimin altında hali hazırda o var kızımda biraz yaramaz yani çok hareketli ona patlıyorum işte
bende çok merak ediyorum nasıl beceriyolar stressiz yaşamayı bende aynı en ufak şey yetiyor beni sinirlendirmeye normalde böyle değilim ama günüm yaklaşınca yada geçince böyle oluyorum olduğum zaman bişey yok bu arada kızıma olan oluyor çok baskıcı oluyorum onada
canım adt dönemine yakın sinirlenmen normal adtten kaynaklanıyo bende yasıyorum adt görmeyende sinirleniyo buda adt görmediğinden hormon deişikliği sinir yapıyo yani adat dönemine yakın ve geç adt görme hiç olamama durumlarda sinirlenmesi normal herkesin bende de çok oluyo eşime patlıyom bende yada aileme ama üzülüyom sonra elden bişi gelmiyo çünkü anlık oluyo bu sinir patlaması aniden oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?