iyilik herifcazım işten geldi yorgun argın ona yemek yapıcam senden ne habercokacimcoook
ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis
ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis
kıslarr ben çıkıyorum çok yorgunum biraz dinlenicem ondan sonra yemek yaparımm akşamada yokum halam gelmiş oraya gidebilirim buyuk ihtimal kendinize iy bakın allaha emanet olun mutlu kalın sağlıklı kalın hamiş kalın hoşçakalınn :a015:
iyilik ne olsun canım
ben kocişimin yemegini yaptım hazır bekliyorum
e canım hamarat kadının hali başka ben daha 21 yaşındayım makarna ve sahanda yumurta eşim yumurtaya dönmeden yemek bulmam gerekkaydirigubbakcemile3
kızlar çıkıyorum kocişime yemek yapacağım
kızlar çıkıyorum kocişime yemek yapacağım
her ay doktora gidiyom kilom normal 4 yıllık evliyim geri çekme yöntemiyle 3 yıl korunduk 3 ay duphaston ilacı kullandım 28 günde geldi ilaç bitti geçikti en son adatim 6 nisandı ama bir belirtide yok sadece göbeğim ağrıyo bide çok yorgun ve çok uyuyom ümitlenmek istemiyom adetim düzensiz diye haftaya kadar beklicem ilgine teşekkür ederim:a015:canım hoşgeldin aramıza.
sen doktora düzenli gidiyormusun .kilon çokmu .adet düzensizliğin neden düzene sokulmadı .bence ya doktorunu değiştir yada yumurtlaman oluyormu olmuyormu diye adetinin 3 üncü günü doktora git ve yumurtlama takibi yaptır belki bunun sonucunda sana bir tedavi uygular belki yumurta geliştirici hap yada çatlatma iğnesi verir.
diğer sorum da adet en son ne zaman oldun yani bu ay daha olmadınmı günün mü geçti?
nbr vıldoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?