Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıslarr ben çıkıyorum çok yorgunum biraz dinlenicem ondan sonra yemek yaparımm akşamada yokum halam gelmiş oraya gidebilirim buyuk ihtimal kendinize iy bakın allaha emanet olun mutlu kalın sağlıklı kalın hamiş kalın hoşçakalınn :a015:

amin bütün hamiş olmak isteyenlere bebiş nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşçakal canımmm

e canım hamarat kadının hali başka ben daha 21 yaşındayım makarna ve sahanda yumurta eşim yumurtaya dönmeden yemek bulmam gerekkaydirigubbakcemile3

öğrenirsin canım
ben 13 yaşımdan beri yaparım yemek
çok seviyorum yemek yapmayı

her ay doktora gidiyom kilom normal 4 yıllık evliyim geri çekme yöntemiyle 3 yıl korunduk 3 ay duphaston ilacı kullandım 28 günde geldi ilaç bitti geçikti en son adatim 6 nisandı ama bir belirtide yok sadece göbeğim ağrıyo bide çok yorgun ve çok uyuyom ümitlenmek istemiyom adetim düzensiz diye haftaya kadar beklicem ilgine teşekkür ederim:a015:

slm arkadaşlar nasılsınız bu ay yine hüsran sanırım benim cuma yada cumartesi kırmızı kartı yicem ama şimdiden belirtiler başladı

bi arkadaşım var iş yerimde endometriozisi var ama şu anda ikinci çocuğuna hamile hemde tedavisiz kendiliğinden oluyor

ne bende nede eşimde bir problem yok ama 8 yıldır çocukta yok vermeyen allah vermiyor elbet bi vakti saati vardır ben yine her ay ümitle bekliyorum en çokta eşimin ümitlenmesi ve regli oluşumda yıkılması beni üzüyor sanırım gitgide moralmen çöküyorum

iyilik cnm geçmişe bi bakıyım dedim çay yaptım şimdi kocişle tv karşısında içecez film kiralamış ciğerli böbrekli dalaklı film izliycezsırnaşık şey savaş filmi yani:roflol:
neyse iyi akşamlar kızlar görüşürüz inşallah birgün biyerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…