• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek
canım nasılsın kimyasal gebelikmi oldu sende
okuduklarımdan öyle anladımda

gittim pko var yumurtalıklarım tembelmiş fsh ve lh hormonları yüksek
geçmiş olsun canım benim

yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek
canım nasılsın kimyasal gebelikmi oldu sende
okuduklarımdan öyle anladımda

gülüm daha belli değil sadece bir varsayım değerler düşük çıktı doktorumda 10 gün sonra gel dedi hatta 2 gün sonra gel dedi de ben gelemem dedim olmadı regli olmazsam bir kan testi yaptıracağım burdan

aslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı

geçmiş olsun canım benim

gülüm daha belli değil sadece bir varsayım değerler düşük çıktı doktorumda 10 gün sonra gel dedi hatta 2 gün sonra gel dedi de ben gelemem dedim olmadı regli olmazsam bir kan testi yaptıracağım burdan
saol canım benim inşAllah sende hamilesindir bu sıkıntılardan kurtulursun

geçmiş olsun canım benim

canım üzülme belki herşey normale döner bikaç günden
kan testi yaptırınca öğrenirsin
inş herşey güzel olur

aslında ben bir şeyi merak ediyorum normal testlerde ne çıkar aslında bir alsam ne çıkacak ondada diyorum sonra vazgeçiyorum kızlar sizce yapayım mı
ben olsa yapardım belirsizlikleri hiç sevmem bekleyemezdim bence yaptır eğer çıkmazsada boşa ümitlenmemiş olursun yinede sen bilirsin tabi

iyiym canım sağol.dinlensene canım git uzan biraz

çıkacagım canım simdi ama daha yemek yapmam lazım

yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım üzülme hatırlıyosan geçen ay kimyasal gebelikle ilgili bişiler sormustum sende o konuyla ilgili bişiler bulmup bana sölemiştin ama bu gebelikten sonra normal gebelik geçirmen daha çabuk oluyomus yani bi dahakine gebe kalma sansın yuksek üzülme

allah kolaylık versin canım benim

bence yapma derim sonuctan kanla anlaşılacak bosuna ne kendini üz nede o teste para ver canım

ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis

Back
X