slm kızlar nasılsınız
h.g. tatlım ben yorgunluktan ölüyom sen nasılsınn canım :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız
h.g. tatlım ben yorgunluktan ölüyom sen nasılsınn canım :1hug:
selam kızlar nasılsınız =)) bizde oğlumuza isim bakıyoruz bi türkçe bi japonca =)
slm canım oğlunmu oluyo kız hayırlı olsun.
düşündüğün bir isim varmı
yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:escales sen nasıl oldun gülüm daha iyimisin inş üzmüyosundur kendini kendine çok ama çok dikkat et tamam canım :1hug: Şeniz
selam kızlar nasılsınız =)) bizde oğlumuza isim bakıyoruz bi türkçe bi japonca =)
ben geldimhihoyyyt
allah kolaylık versin canım benim
ben geldimhihoyyyt
ben geldimhihoyyyt
evet erkek =) saol canım =) düşündüğüm isimler var aslında ben türk ismi düşünüyorum kocamda japon 2 ismi olucak ama ilk ismi japon ismi olucakmış öyle karar verdik bende ikinci türk ismi için düşünüyorum aklımda var bikaç isim özgür, buğra, arda gibi en beğendiklerim bunlar ama daha karar veremedim
bende biraz stersliyim canım ya yarın regl günüm ne olcak bilmiyoru hamilelik beklemiyorum da olabilecekmiyim onu mera ediyorum ilaçsız pek gelmiyoda
seçtiklerinin hepsi güzel canım
doğana kadar daha çok bulursun
gittim pko var yumurtalıklarım tembelmiş fsh ve lh hormonları yükseksenin işin dahada zor anacım doktora gittinmi bunun için neden oluyormuş canım :CüvCüv: