• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales sen nasıl oldun gülüm daha iyimisin inş üzmüyosundur kendini kendine çok ama çok dikkat et tamam canım :1hug: Şeniz

slm canım oğlunmu oluyo kız hayırlı olsun.
düşündüğün bir isim varmı

evet erkek =) saol canım =) düşündüğüm isimler var aslında ben türk ismi düşünüyorum kocamda japon 2 ismi olucak ama ilk ismi japon ismi olucakmış öyle karar verdik bende ikinci türk ismi için düşünüyorum aklımda var bikaç isim özgür, buğra, arda gibi en beğendiklerim bunlar ama daha karar veremedim

escales sen nasıl oldun gülüm daha iyimisin inş üzmüyosundur kendini kendine çok ama çok dikkat et tamam canım :1hug: Şeniz
yok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum anacım bu kimyasal gebelik neyse oda beni buldu heralde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız =)) bizde oğlumuza isim bakıyoruz bi türkçe bi japonca =)

allah kolaylık versin canım benim

escales,iklimtuana,selin ozcan,sulezehra sizler nasılsınız kızlar

bende biraz stersliyim canım ya yarın regl günüm ne olcak bilmiyoru hamilelik beklemiyorum da olabilecekmiyim onu mera ediyorum ilaçsız pek gelmiyoda

evet erkek =) saol canım =) düşündüğüm isimler var aslında ben türk ismi düşünüyorum kocamda japon 2 ismi olucak ama ilk ismi japon ismi olucakmış öyle karar verdik bende ikinci türk ismi için düşünüyorum aklımda var bikaç isim özgür, buğra, arda gibi en beğendiklerim bunlar ama daha karar veremedim

seçtiklerinin hepsi güzel canım
doğana kadar daha çok bulursun

Back
X