- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
iyiyiz sen nasılsın ?
kocamı bekliyorum gelcekte çay içecez çok beklerim daha senağlama
sen ne yapıyorsun :)
iyiyim canım sağol.
afiyet olsun. bende çayı çok severim ama bu aralar içmemeye çalışıyorum çok fazla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz sen nasılsın ?
kocamı bekliyorum gelcekte çay içecez çok beklerim daha senağlama
sen ne yapıyorsun :)
Bende kocişi işe yolladım mı hemen pc başındayım vallasırnaşık şeyiyiyim dilnurcum,iyi gidiyor Allaha şükür...
dışarıdaydım geldim ve hemen pc başına oturdum,yazdıklarınızı okuyorum.bu arada yemek yapıyorum canım sen nasılsın?
Bende kocişi işe yolladım mı hemen pc başındayım vallasırnaşık şey
Ne olsun bende akşama musakka yapacan patlıcanları doğrayıp tuzlu suya koydum onu yapıcamdelikafadulden
Bende kocişi işe yolladım mı hemen pc başındayım vallasırnaşık şey
Ne olsun bende akşama musakka yapacan patlıcanları doğrayıp tuzlu suya koydum onu yapıcamdelikafadulden
afiyet olsun dilnurcum. vallaha şu boğazda olmasa yani.
zaten tatlı,tuzluyuda severim,o kadar tarif var yemek kitabı var evde.birde okyanustan istedim tarifkaydirigubbakcemile3 ne yapayım seviyorumcokacimcoook
okyanusum nereye kayboldun kız uykunmu geldi benimde uykum geldi valla
canımcım benim uykum varda uyumucam artık dünden beri şiştim kıs uyu uyu
sen uyumuyon tabi akşama kadar burda
Benim kociş örgetmen delikafaduldensenin kociş ne iş yapıyor gııııı sırnaşık şey
hakcacım kaç kg aldın hamile kalalı sengözlerimebaksanab
ben korkuyom çok kg alıcam bulantıdan şimdilik fazla yemiyom bulantılar geçince dünyayı yesem doymam kaydirigubbakcemile3
Benim kociş örgetmen delikafadulden
hakçacım özelin kapalı galiba gönderemiyom ama:sm_confused::sm_confused:
canım aldım tarifi çok teşekkürler. en yakın zamanda denemeye çalışıcam.
yok kızz bende uyuyom artık arada dayanamıyom önceden sabahtan akşama kadar bu topiğin bekçisi bendim şimdi dilnura devrettim görevi o bekliyorkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
hakcacım kaç kg aldın hamile kalalı sengözlerimebaksanab
ben korkuyom çok kg alıcam bulantıdan şimdilik fazla yemiyom bulantılar geçince dünyayı yesem doymam kaydirigubbakcemile3