- 28 Ekim 2008
- 1.087
- 2
geldim ben savulun ecik kenara geçin yer açın bahıyım-tatlicadiarzu-
bittimi kıs günün:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim ben savulun ecik kenara geçin yer açın bahıyım-tatlicadiarzu-
ooyy oy pazara çiğ köfteye misafirim var
eşimin amcası ...oğlu gelini iki veledi....kızı kocası bir veledi...kaynanamlar aboww evin neresine sığdıracam
bitti ay hiç sormayın 11 çeşit yapmış ecik ondan ecik bundan yidim patlamak üzereyim
ya kızlar yaa kaç saattir kafayı yicem...şimdi benim kafama takılan bi soru var.düşükten sonra olan kanama adet kanaması mı sayılıyo yoksa bundan sonraki gelecek kanama mı?eğer bu regli sayılmıyosa ben gelecek adet günümü nasıl hesaplamalıyım????elime kağıdı kalemi aldım hesap yapıyorum...görende beni harıl harıl sınavlara çalışıyorum zannetcekkaydirigubbakcemile3
bileniniz varsa bana yardımcı olun lüüüüütfeeen.nette araştırdım ama bu gün saflığım üstümde galiba bi türlü anlamadım.bi sitede düşükten sonr hemen adet olunur diyo,bi sitede de 21.gün 31.gün ya da 41.gün olur diyo.ben şimdi adet mi görüyorum,yoksa düşükten sonra olan normal bi kanamada ben gelşcek ay mı regl i olucam:bbo:
hakca canım nasılsın
hamişlik nasıl gidiyo :uhm:
kusura bakmayın kızlar ya böyle sohbetinizin üstüne pat diye bi konu atmışım:mymeka:kızabilirsiniz bana hak ettim..topik aya çıktı ben nelerle uğraşıyorum dimi?ama ne yapayım anlayamadım netten bitürlü..:bbo:
Hoşgeldin gözümün nurugeldim ben savulun ecik kenara geçin yer açın bahıyım-tatlicadiarzu-
hoşbuldum cnm
bu hafta çok yoğunum pazara misafirim var salı günüde kızımın doğum gününü okulda kutluycaz pasta börek yapacam yardım edin bi el atın ne var
Malesef hayatım çünkü benim eşim sözleşmeli olarak yapıyo 2 senedir kadro alamadıdilnur cum sizin şark göreviniz var mı acep??yaptınız mı yanii:uhm: