- 12 Şubat 2009
- 199
- 0
Evet bana da doktorum aşılama öncesi vermişti(ben daha önce hiç d.kont. hapı kullanmamıştım)beni mahvetti özellikle midem ben de hemen bıraktım aradan 1 hafta sonra falan 6 gün süren kanamam oldu.Adetimin olması gereken tarihte de adet oldum yine düzeni değişmedi yani o 6 gün kanama ilacı bıraktığım için olmuş bence korkulacak bişey yok.Bir de d.kontrol hapını uzun süre kullananlar sanırım hamile kalma sorunu yaşıyo ama sen 4 ay kullanmışsın bence bişey olmas şartların uygunsa hamiş olursun sen de İnşallah..merhaba bugün katıldım aranıza 3 aylık evliyim önce çocuk istemiyordum ama artık istiyorum doğum kontrol hapı kullnaıyordum bu ay sanırım 5 tanesini içtim sonra bıraktım 19 ve 24 ü arası hamile kalma şansım daha fazla olduğunu hesapladım ama nerdeyse hergün yeni evli olduğumuz için cinsel ilişkiye giriyopruz eşimle. En son 10 şubatta adet oldum ve ilk defa başıma bu sabah bir leke geldi adet sancısı var ama çok değil sıvı halde kan. Bu ne demek oluyor anlamıyorum? Hiç buna benzer birşey yaşayan var mı?
Birde ilacı bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlar var mı ?
Yazarsanız sevinirim .
Teşekkürlerimle