Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

teşekkür ederim canım dediklerini uyguluyorum zaten ve benim iğneden sonra aşılama olcak ya ondan iğneye güveniyorum umudumu kaybetmicem her ne kadar rumuzum umutsuz olsada umutluyum yinede:enbuyukkk:

duyduğum kadarıyla rahim flmi çektirenler bir sonraki ay doğal yolla hamiş oluyormuş doğrumu acabaCADIARZU:uhm:

canım ya benimde öyle 3.5 sene hap kullandım bıraktıktan sonra 3 5 ayde bir adet oluyorum bir umut nasıl içmiş ısırgan otunu hemen alrım valla çok sıkıntı yapıyor adet olamamak benim yarın olmam gerekiyor ama hiç umudum yok zamanında gelmedi hiç

iyiyim beryalcim sen nasılsın bebiş nasıl a.s.
nohutum çok iyi teyzesi.evde annesiyle takılıyo .yatıyo .kaydirigubbakcemile3
kurban olurum nohutunu verenin yoluna hihoyyyt
oyyy sanada kurban oluruz teyzesi
ayyyyyyyyy canınmı çekti kıyamam canımmmmmmmm pardon bidaha olmazzzzz seni ve tüm hamişleri çokkkk seviyoruz darısı başımıza:asigim:

bizde sizi çok seviyoruz teyzoşlarım ben,im :1hug:a.s.

canım iğne koldan ve burası çok önemli vuran kişiye mutlaka söyle cilt altı olarak koldan vurulur bunu unutma sakın .iğne vurulduktan 36 saat sonra ilşkide bulunur ve iğneden sonraki 5 gün her gün ilşki öneriliyo ..ilşkiden sonra hemen kalkma en az 1 saat sırt üstü yatman gerek.hatta kalkma sabah duş al.
canım hatta mümkünse iğneni öğle saati vurulman senin yararına çünkü ertesi gün ilşiki saati önemli.yani öğlen 12 de vurulursan ertesi gün gece 12 de tam 36 saat oluyo yani rahat rahat gece beraber olursun .iğneden soonraki 5 yada 6 gün ilşki de bulunu ki şansınız artsın .

canım taze ıssırgan otunu su kaynattıktan sonra ıssırgan otunu koy 3 dakika kaynat dedi bende 3 gündür içiyorum tadıda kötü degil dene inşallah işine yarar.bide dr ibrahi saracoğlundan dinlemiş adetliyken kekik içersen oda acaip sökütüyomus

inşAllah canım ama taze ısırganı nerden bulcam aktarlarda kurusu falan varsa olmazmı acaba

canım iğneni ne zaman vurulacaksın klomen verdimi doktorCADIARZU

klomen verdi biteli yarın 4 gün olucak ve yarın kontrolüm var eğer yumurtlama olmuşsa ve sağlıklı yumurta varsa çatlatma iğnemi vurcak ve ona takiben aşılama yapılacak klomen günde iki defa sabah akşam tok

beryalcim benim iğneleri doktorum vuruyo sen ilk iğnede mi hamiş kaldınCADIARZU

hiç dikkatimi ekmedi pazarda ilgilenmedim şimdiye kadar ondandır yarın pazar var bi bakıyım inş bulabilirim yoksa kurusunu alırım aktardan işe yarar inş

canım inşallah yarar annem dediki ilk baslarda az az geliyo içmeye devam ettikce cogalıyo dedi insaaaaaaaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaaaaaah sanada yarar cok isterim faydasını görmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…