teşekkür ederim canım dediklerini uyguluyorum zaten ve benim iğneden sonra aşılama olcak ya ondan iğneye güveniyorum umudumu kaybetmicem her ne kadar rumuzum umutsuz olsada umutluyum yinede:enbuyukkk:
canım ya benimde öyle 3.5 sene hap kullandım bıraktıktan sonra 3 5 ayde bir adet oluyorum bir umut nasıl içmiş ısırgan otunu hemen alrım valla çok sıkıntı yapıyor adet olamamak benim yarın olmam gerekiyor ama hiç umudum yok zamanında gelmedi hiçkızlar bugün annemle konustum canım benim bana moral vermeye calışıyo konustuk bayagı.dediki kızlar annem biz bes kardesiz 3 cocugu olduktan sonara hapla korunmaya baslamış.sonra adetleri kesilmeye baslamıs dr gitmiş yumurtalıklarında sorun varmıs senin cocugun olmaz demiş sonra annem cocuk istemediği için pek üstüne düşmemiş sadece adet olamadıgı için sıkıntı cekiyormus sonra adet olmak için ıssırgan otunun cayını içmeye baslamıs öyle öyle devam ederken iki sene sonra ben olmusum yani allahtan ümit kesilmez dr anneme kesinlikle cocugun olmaz bi daha demiş. darısı bizlere bizimde hiç beklemediğimiz anda bebişlerimiz olur insallah:Saruboceq:
nohutum çok iyi teyzesi.evde annesiyle takılıyo .yatıyo .kaydirigubbakcemile3iyiyim beryalcim sen nasılsın bebiş nasıla.s.
oyyy sanada kurban oluruz teyzesikurban olurum nohutunu verenin yoluna hihoyyyt
ayyyyyyyyy canınmı çekti kıyamam canımmmmmmmm pardon bidaha olmazzzzz seni ve tüm hamişleri çokkkk seviyoruz darısı başımıza:asigim:
duyduğum kadarıyla rahim flmi çektirenler bir sonraki ay doğal yolla hamiş oluyormuş doğrumu acabaCADIARZU:uhm:
canlarım benim sizleri yanıltmayım ama çatlatma iğnesi en iyi pregon ve ovitrelle .ben ovitrelle ,ile hamile kaldım .yani en iyiysi bu iki iğne diğerlerine göre bu iğneler daha etkil.ve iki iğnede olsa tek seferde vuruluyo unutmayın !!
yani ya ovitrelle vurulun yada pregon ikiside etkili.ama prengly için aynı şeyi söyleyemiycem .kendim 1 kez arkadaşlarımda 2 şer kez denediler ama tutmadı ama ben sonra ovitrelle denedim ben hamile kaldım .şimdi diğer arkadaşım cuma günü vuruldu bir diğeri de bu perşembe vurlacak inşallah onlarda hamile kalırlar .tabiki sizlerde inşallah .
canım o zaman doktorunu dinle ve biraz daha bekle belki bu arada hamile bile kalırsın inşallah.
bu arada sakın korkma kendini sıkma rahat ol 10 dakikada bitiyo film çekimi.
canlarım benim sizleri yanıltmayım ama çatlatma iğnesi en iyi pregon ve ovitrelle .ben ovitrelle ,ile hamile kaldım .yani en iyiysi bu iki iğne diğerlerine göre bu iğneler daha etkil.ve iki iğnede olsa tek seferde vuruluyo unutmayın !!
yani ya ovitrelle vurulun yada pregon ikiside etkili.ama prengly için aynı şeyi söyleyemiycem .kendim 1 kez arkadaşlarımda 2 şer kez denediler ama tutmadı ama ben sonra ovitrelle denedim ben hamile kaldım .şimdi diğer arkadaşım cuma günü vuruldu bir diğeri de bu perşembe vurlacak inşallah onlarda hamile kalırlar .tabiki sizlerde inşallah .
tırlatcam kafayı anlamadım tek seferden kastın ne 2 tane küçük iğne 1 tanesini vuruldum bu ayda diğerini vurucam yarın sen kaçıncıda hamiş kaldın aydınlatır mısın:uhm:
ben ovitrelle iğnemi raporla aldım 2 tane geçen ay nisanda adetin 3 günü yumurtalarım kontrol edildi ve klomen yazdı günde 2 tane tok karnına adetin 5.günü klomene başladım 10 gün sonra gittim 2 tane yumurtam oluşmuştu 1 tane iğneyi kolumdan vurdu karın veye kalçadanda vurulur ama ben kolu tercih ettim doktor ilişkiden sonra kalçamın altına krlent koymamı söyledi 10 dk bekledim 3 4 defa denedim ama mayısın 3 de adet oldum 3.günü tekrar gittim yumurtalarım ı kontrol etti klomen verdi ve yarın iğne vurulacağım eğer bu da tutmazsa rahim filmi çektireceğiz sana tavsiyem ilişki esnasında şartlanma ve eşine karşılık ver ve kayganlaştırmak için tüküürük krem v.s kullanma ilişkiden sonra lavobaya gitme ve hemen duş alma ve son olarak çok sıcak ortamda ilişkiye girme en önemlisi şartlanarak ilişkiye girme allah yar ve yardımcın olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya benimde öyle 3.5 sene hap kullandım bıraktıktan sonra 3 5 ayde bir adet oluyorum bir umut nasıl içmiş ısırgan otunu hemen alrım valla çok sıkıntı yapıyor adet olamamak benim yarın olmam gerekiyor ama hiç umudum yok zamanında gelmedi hiç
kalanlar varmış bende istedim ama dr bu ay bekle bu ay olmazsa bende çektiricem hayırlısı bakalım
inşAllah canım ama taze ısırganı nerden bulcam aktarlarda kurusu falan varsa olmazmı acabacanım taze ıssırgan otunu su kaynattıktan sonra ıssırgan otunu koy 3 dakika kaynat dedi bende 3 gündür içiyorum tadıda kötü degil dene inşallah işine yarar.bide dr ibrahi saracoğlundan dinlemiş adetliyken kekik içersen oda acaip sökütüyomus
tırlatcam kafayı anlamadım tek seferden kastın ne 2 tane küçük iğne 1 tanesini vuruldum bu ayda diğerini vurucam yarın sen kaçıncıda hamiş kaldın aydınlatır mısın:uhm:
canım sana yanlış yapılmış o iki ampül tek şiringaya çekilip öyle yapılıyo tek seferde..yani bana ilk vurulduğunda öle yaptılar ama prengly tutmadı ...3 ay sonra ovitrelle yapıldı ovitrelle ile hamile kaldım .ilk vuruluşumdu ve hamile kaldım ovitrelle ile. o yüzden sanada onu kullanmanı tavsiye ettim .
canım iğneni ne zaman vurulacaksın klomen verdimi doktorCADIARZU
canım iğne koldan ve burası çok önemli vuran kişiye mutlaka söyle cilt altı olarak koldan vurulur bunu unutma sakın .iğne vurulduktan 36 saat sonra ilşkide bulunur ve iğneden sonraki 5 gün her gün ilşki öneriliyo ..ilşkiden sonra hemen kalkma en az 1 saat sırt üstü yatman gerek.hatta kalkma sabah duş al.
canım hatta mümkünse iğneni öğle saati vurulman senin yararına çünkü ertesi gün ilşiki saati önemli.yani öğlen 12 de vurulursan ertesi gün gece 12 de tam 36 saat oluyo yani rahat rahat gece beraber olursun .iğneden soonraki 5 yada 6 gün ilşki de bulunu ki şansınız artsın .
inşAllah canım ama taze ısırganı nerden bulcam aktarlarda kurusu falan varsa olmazmı acaba
canım sana yanlış yapılmış o iki ampül tek şiringaya çekilip öyle yapılıyo tek seferde..yani bana ilk vurulduğunda öle yaptılar ama prengly tutmadı ...3 ay sonra ovitrelle yapıldı ovitrelle ile hamile kaldım .ilk vuruluşumdu ve hamile kaldım ovitrelle ile. o yüzden sanada onu kullanmanı tavsiye ettim .
ama doktorum öyle bişey demedi 250 micrograms ve 0.5 ml vurdu 2.sini de diğer ay dedi neyse yarın gidicam öğrenirim :1no2:senağlama
hiç dikkatimi ekmedi pazarda ilgilenmedim şimdiye kadar ondandır yarın pazar var bi bakıyım inş bulabilirim yoksa kurusunu alırım aktardan işe yarar inşben bu hafta pazardan aldım canım pazrda yokmu yada bahcelerde yol kenarlarında falanda olurmuş olmazsa kurusunu iç bakalım
hiç dikkatimi ekmedi pazarda ilgilenmedim şimdiye kadar ondandır yarın pazar var bi bakıyım inş bulabilirim yoksa kurusunu alırım aktardan işe yarar inş
ben şimdilik çıkıyorum kıslar yemeğe gidiyorum.sonra gelicem ama :dance:
görüşürüzz byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?