empty002 hayatım bende çıkmak istemiyorum ama temizlik yapacagım sıkı bi temizlik bide haftaya mevlut yapacagım onun hazırlıgı bahar temizliği yapacagım bu aralar o yusden fazla kalamayacagımm
Kıslar selammm.Öpüyorum Şeniz
günaydın kıslarrrr a.s.
merhaba kızlar,yeni üyeyim ben beni de aranıza alır mısınız :)
Merak ettiğim bişey var,bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen...
Bal ve polen tozu karışımı hamile kalmak isteyenler için çok etkili bir kürmüş. Yapanınız ya da duyanınız var mı acaba?
günaydın kıslarrrr a.s.
tamam canım bende çıkıcam zaten sonra görüşürüz kolay gelsin hayatım
günaydın kıslarrrr a.s.
gunaydın tatlımm
canım benim hemen çıkmıyorum sende kendine iyi bak görüşürüz kafana takılan bişi varsa özelden yaz ben sana açtıgım zaman döneri okiş görüşemezsek eğer geceleri giriyom bazen o yusden tamam öptüm senii allaha emanet ol :1hug:
günaydın kıslarrrr a.s.
sanada günaydın aynı çiçeklerden sanada a.s.
selam gzelim..hoşgeldin..kaydirigubbakcemile5Kıslar selammm.Öpüyorum Şeniz
günaydın canımmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Hoşgeldin aramıza güzelim..hepimiz burada bildiklerimizi duyduklarımızı paylaşıyoruz.valla ben duymadım güzelim bu kürü..
ben çıktım gene geri geldim kız maviş gelmişsin nasılsın bakalım bu arada kızlar hoşgeldiniz
slm canımKıslar selammm.Öpüyorum Şeniz
hoşbulduk canıma.s.
tamam canım ben kuzenime gidicem ameliyat olduda o yüzden çıkmam gerekli kendine çok iyi bak görüşürüz tatlım
ben çıktım gene geri geldim kız maviş gelmişsin nasılsın bakalım bu arada kızlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?