• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba kızlar,yeni üyeyim ben beni de aranıza alır mısınız :)

Merak ettiğim bişey var,bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen...
Bal ve polen tozu karışımı hamile kalmak isteyenler için çok etkili bir kürmüş. Yapanınız ya da duyanınız var mı acaba?

Hoşgeldin aramıza güzelim..hepimiz burada bildiklerimizi duyduklarımızı paylaşıyoruz.valla ben duymadım güzelim bu kürü..

günaydın kıslarrrr a.s.

gunaydın tatlımm

tamam canım bende çıkıcam zaten sonra görüşürüz kolay gelsin hayatım

canım benim hemen çıkmıyorum sende kendine iyi bak görüşürüz kafana takılan bişi varsa özelden yaz ben sana açtıgım zaman döneri okiş görüşemezsek eğer geceleri giriyom bazen o yusden tamam öptüm senii allaha emanet ol :1hug:

gunaydın tatlımm

canım benim hemen çıkmıyorum sende kendine iyi bak görüşürüz kafana takılan bişi varsa özelden yaz ben sana açtıgım zaman döneri okiş görüşemezsek eğer geceleri giriyom bazen o yusden tamam öptüm senii allaha emanet ol :1hug:

tamam canım ben kuzenime gidicem ameliyat olduda o yüzden çıkmam gerekli kendine çok iyi bak görüşürüz tatlım

Hoşgeldin aramıza güzelim..hepimiz burada bildiklerimizi duyduklarımızı paylaşıyoruz.valla ben duymadım güzelim bu kürü..

Hoşbulduk hayatım;
Forumun geçmiş sayfalarında da okudum canım,bilmiyorum ben başladım inanıyorum ve yapmaya değer buluyorum :lepi:

utmadan sorayım ovitrelle iğnesini vurduktan sonra kaç saat etkisi var bilen varsa cevap bekliyorum canlarım soruma el atın lütfenCADIARZU

ben çıktım gene geri geldim kız maviş gelmişsin nasılsın bakalım bu arada kızlar hoşgeldiniz

h.g. canım bi saattir seni bekliyom geçmiş sayfalara yazdım seninle ilgili bu arada kimyasal gebelikle ilgili eğer kimyasalsa hiç üzülme çünkü bu gebelikten sonra normal gebe kalman çok yuksekmiş tatllım

Back
X