o lanet testler 1 yıldır yapılıyor önümüzdeki ay alacam sonuçları ama bu ay korunmicam denicem 3. yü
Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
kızlar günaydın ya beryal kan testi yapsammı acaba içim içimi yiyo çok merak ediyorum daha 1 hafta varÇok üzgünüm çoook
günaydın canımgünaydın kızlarhihoyyyt
hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi .inşallah hamilesindir.kızlar günaydınn bn bu sbah gitiim kan verdim adetim yarın olması gerek geçen ay hsg çektrdm hiç adet olacakmışım gibi değil bnde gittim vrdim idrar testi yapmadım hiç 12 de alıcam sonucu Allahım inş.bişiy vardır yoksada napalım kısmet Allahım isteyen en kısa zamanda versin inş...
maşallah walla nazar değmesin .nohutumun teyzelerineiyiyim kızlar sizler nasılsınız tam kadro burdasınız masallah:sm_cool:
hoşgeldin canım nasılsın ösledik kızzzzslm kıslarr ne var ne yok escalesten haber varmı??
kızlar günaydın ya beryal kan testi yapsammı acaba içim içimi yiyo çok merak ediyorum daha 1 hafta varÇok üzgünüm çoook
merhaba kızlar,yeni üyeyim ben beni de aranıza alır mısınız :)
Merak ettiğim bişey var,bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen...
Bal ve polen tozu karışımı hamile kalmak isteyenler için çok etkili bir kürmüş. Yapanınız ya da duyanınız var mı acaba?
merhaba kızlar,yeni üyeyim ben beni de aranıza alır mısınız :)
Merak ettiğim bişey var,bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen...
Bal ve polen tozu karışımı hamile kalmak isteyenler için çok etkili bir kürmüş. Yapanınız ya da duyanınız var mı acaba?
canım hoşgeldin ne demek gel katıl aramıza
evet ben duydum çok etkili diyolar .:1hug:
günaydın kızlarhihoyyyt
kızlar günaydınn bn bu sbah gitiim kan verdim adetim yarın olması gerek geçen ay hsg çektrdm hiç adet olacakmışım gibi değil bnde gittim vrdim idrar testi yapmadım hiç 12 de alıcam sonucu Allahım inş.bişiy vardır yoksada napalım kısmet Allahım isteyen en kısa zamanda versin inş...
burdayız güzelim..sende hoşgeldin.hihoyyytiyiyim kızlar sizler nasılsınız tam kadro burdasınız masallah:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?