Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

o lanet testler 1 yıldır yapılıyor önümüzdeki ay alacam sonuçları ama bu ay korunmicam denicem 3. yü

canım inşallah bişey olmaz rahim kalın demeside hamillelikte olurmus diye duymustum yanlış degilse insallah bişey olmaz dua ederiz canım :Saruboceq:

merhaba kızlar,yeni üyeyim ben beni de aranıza alır mısınız :)

Merak ettiğim bişey var,bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen...
Bal ve polen tozu karışımı hamile kalmak isteyenler için çok etkili bir kürmüş. Yapanınız ya da duyanınız var mı acaba?

kızlar klomenim bitti yarın ovitrelle iğnemi vurunucam artık hamiş kalırmıyım diye kafaya takmıyorum(tabi ne kadar takmıyorum orası of yani cız)artık kalben değilde mantıklı hareket etmeliyiz demi startı eşim verdi 10 aydır seni teselli etmekten yoruldum dedi çok kızıyo eşim kafaya takmazsan olacak diye kararı kesin haziranda tatile gidiyoruz yani öne aldı bebişi hamişi unut dedi kısmet 1ay ara verelim bizde eşimi kıracağıma kafamı kırayım demi hepimiz birbirimize dua edelim rabbim hamişlerimize ve hamiş kalmak isteyenlere hayırlı evlet nasip et (amin)

günaydın kızlarhihoyyyt
günaydın canım
hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi .inşallah hamilesindir.
iyiyim kızlar sizler nasılsınız tam kadro burdasınız masallah:sm_cool:
maşallah walla nazar değmesin .nohutumun teyzelerine
slm kıslarr ne var ne yok escalesten haber varmı??
hoşgeldin canım nasılsın ösledik kızzzz
kızlar günaydın ya beryal kan testi yapsammı acaba içim içimi yiyo çok merak ediyorum daha 1 hafta varÇok üzgünüm çoook

canım günaydın .bence bekle hatta adet tarihini 3 gün geçsin öle yap .şu ana yaptığın test seni yanıltır sonradan üzülmeni istemem tatlım az daha sabret.:1hug:

canım hoşgeldin ne demek gel katıl aramıza
evet ben duydum çok etkili diyolar .:1hug:

nasılsınız şekerler maşallah sohbet koyulaşmış allah muhabbetinizi arttırsın şöle bi geçmişe bakayım dedim sonra vazgeçtim önce yazayım sonra rahat rahat okuyayım tabi yetiştirebilirsem:))))

kızlar yaa hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık (ARŞıV) ı ARIYORUM AMA BULAMIYORUUUUUM BıLEn VARMII NERE SAKLANMIŞ

empty002 tatlım allahtan hayırlısını dile illa hepsği düşük olacak die bişeyde yok düşecekmi kuruntusunu kafandan çıkar bu ayda tutmadı dr değiştir başka ilçenın drna yada oradaki başka bi dr daha görünn tatlım ama ne olursa olsun üzülme

ıstanbul polenle balı ben denedım 1 ay kadar son zamanlara doĞru dÜzenlı kullanmadım usandım bende ıŞe yaramadı cnm

mrb canım aramıza hoş geldin :1hug:dediğin kürü hiç duymadım acaba nasıl merak ettim:uhm:

nilüfercimm tatlım ev temizliğine başladım sıkı bi temizlik yapcam bahar temizliği o yusden pek giremicem bu aralar haftaya mevlüt okutacagım anlayacagın bu aralar meşgulum o yusden elimden geldiğince girecegim buraya hayatım bide benim bu ay hiç umudum yok kıslarr ama hayırlısı olsunda

kızlar günaydın ya beryal kan testi yapsammı acaba içim içimi yiyo çok merak ediyorum daha 1 hafta varÇok üzgünüm çoook

biraz daha bekle canım enazından 2-3 gün daha geçsin...ben adetten 2 gün önce yapmıştım çok az çıkmıştı 2. çizgi ama çooookkkk silikti..

canım hoşgeldin ne demek gel katıl aramıza
evet ben duydum çok etkili diyolar .:1hug:

bu sıcak karşılama için teşekkürler beryalcim.
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız ve bunlarla arkadaşlıklarımız dostluklara dönüşür inşallah. Sen şanslılarımızdan mısın :CüvCüv:

günaydın kızlarhihoyyyt

günaydın güzelim..iyi sabahlar..hihoyyyt

Allah gönlüne göre versin..bizde sonucu bekliyoruz güzelim.

iyiyim kızlar sizler nasılsınız tam kadro burdasınız masallah:sm_cool:
burdayız güzelim..sende hoşgeldin.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…