günaydın pink aplam hoşgeldinŞenizŞenizgünaydın kızlar
haklısın canım benim
valla bir öğrensem varya bura halay çekicek bizim herif şirkettekilerin hepsine pasta yaptıracak dün halini görseniz güleyimmi ağlıyayım mı anlamadım zor telkin ettik anlamadı dediklerimi tekrar tekrar anlattırdı bana
kız allah iyiliğini versin senin seni tanımayı çok isterdim valla heralde kimse senin yanında yaşlanmaz
ablamcım ben gördüm alıntı yaptım cevap yazana kadar baya bi zaman geçti :1rolleyes:günaydın mesajıda yazdım ama göndermedimmi acaba kızlar kusura bakmayın selamlar hepinizi öpüyorum
günaydın canım
minik sapığın seni bekliyordu öpmek için mucxxx Şeniz
haklısın canımtabi tabi çifte kutlamanız lazım o zaman :lepi:
canım sıkma bu kadar canını eğer öyle bişeyse zaten elinden bişey gelmez
kendini bu kadar yıpratma allah hakkında hayırlısını versin :teselli::teselli:
slmgünaydın kızlar
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımberyal vildan nilüfer 79 escales abyosun bitirici citos2903 empty002 ilterçakır okyanus84 hepinize günaydınnnnn şekerkız sanada
oyyy yerim ben o serdarın götünü.ben de öpüyorum onu.pipisinden kaydirigubbakcemile3serdarımda seni öpüyor teyzesi hemde dudaklarındankaydirigubbakcemile3
slm cnm hoşgeldin :1hug:
ismiyle yaşasın cnm çok güzelmişŞeniz
günaydın yebcim hoşgeldina.s.
günaydın canım hoşgeldin .nerelerdesingünaydın kızlar merhabalar özlemişim sizi yaaaaaaaaa
canım toprağım dünden beri kaç kez yazdım sana ama cevap vermedin .Slm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
canım hayırlısı olsun bekle bakalım biraz daha .Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
süper olur walla benim gelin gelir belki .kaydirigubbakcemilekızlar bu ayın ondokuzu yıldönümümüz bizim ilk yılımız 18 de ovulasyon zamanım benim düşünsenize bide tutarmış nasıl bir yıl dönümü hediyesi olur ama allaaahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
kızlar ben çıkıyorum bugün akşam üzerine kadar gelemem
kendinize çok iyi bakın
beryal seni ve doruğu öptüm canım çok tşk ederim
escales sende kendini üzme bence hamilesin birde beni düşün bende sonuç 0 çıktı ben ne yapayım üzme kendini
hoşgeldin cnm Şenizgünaydın kızlarhihoyyyt
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah vardır bebişkızlar günaydınn bn bu sbah gitiim kan verdim adetim yarın olması gerek geçen ay hsg çektrdm hiç adet olacakmışım gibi değil bnde gittim vrdim idrar testi yapmadım hiç 12 de alıcam sonucu Allahım inş.bişiy vardır yoksada napalım kısmet Allahım isteyen en kısa zamanda versin inş...
hoşgeldin cnm Şeniz
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah vardır bebiş
hsg den sonra hamiş kalma ihtimali çok yüksek biliyosundur hayırlısı olsun cnm
evet duymuştum hayatım inşallahhhhhkaydirigubbakcemile2
Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
o lanet testler 1 yıldır yapılıyor önümüzdeki ay alacam sonuçları ama bu ay korunmicam denicem 3. yü
kızlar bu ayın ondokuzu yıldönümümüz bizim ilk yılımız 18 de ovulasyon zamanım benim düşünsenize bide tutarmış nasıl bir yıl dönümü hediyesi olur ama allaaahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
yok teyzoş uyumuyom sabahtan beri geçmişi okumaktan annemle benim beynimiz döndü walla.birde annem listeyi yeniliyo falan işi çok .o yüzden senin yanına gelip oynaşamadım senle.nohuut sen napıyon nan orda uyuyonmu daha
senle ben yata yata büyüyecez hee :jeyyar:
selam canımslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın pink teyzoşşşgünaydın kızlar
yafrum teyzoşum ben seni boşa sevmiyom öpmüyom .benim genç öpücüklerimle gençleşiyon sen biliyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın pink aplam hoşgeldinŞenizŞeniz
hee çevremdeki herkese pozitif enerji veriyomuşum bu bi gerçek
kıs ben kendim bile yaşlanmadım etrafımdakilerde hep genç kalıyo dediğin gibi:jeyyar:
beni 25-26 sanıyolar 30 deyince:1shok: çok şaşırıyolarsırnaşık şey
ablamcım ben gördüm alıntı yaptım cevap yazana kadar baya bi zaman geçti :1rolleyes:
gel nan öp bakim kiras dudaklardan Şenizohh ne tatlıymış nohut:ecrin_bebek:
selam..hoşgeldin güzelimslm kıslarr ne var ne yok escalesten haber varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?