Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım hamilemisin inş ölesindir çook sevindim ne kadar geçtiki günün:teytey::teytey:
yok kuşum belli olan bir şey yok şuan için
escales cnm yaa benbilirimde öyle olmuştu dış gebelik falan sanmışlardı hayırlısı olsun
onun ama azda olsa değerleri yüksekti canım bende oda yok çok az yüksek ben kendimi şuan telkin ediyorum arkadaşım bana kızıyor yok hamilesin sen diyor bende dur daha belli değil diyorum hemen sevinmek istemiyorum yoksa biliyorum ki çok üzüleceğim ve benim üzülmeme beni bayağa bir etkiliyor vücudum yara dökmeye başlıyor çok üzüldüğüm zaman ama genede hayırlısı bakalım bir kaç gün sonra bir daha test yaptıracağım ozaman net bir şey çıkar heralde eşimde tutmuş gebelik testi al diyip duruyor
kızlar ben çıkıyorum birazda google araştırayım tekrarlayan düşük konusunu kafayı yicem yoksa görüşürüz

tamam canım :a015::a015::a015:

bol şanslar canım ..allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...öyle hemen kızıp gitmek varmıkötükedihüso bidaha olmasın dalgınlığımıza gelmiştir ....:1hug:

bende çıkıyorum kıslarr bu aralar pek sık giremicem elimden geldiğince girmeye çalışacagım allaha emanet olun sağlıklı kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn öpüldünüzz

neden fazla giremeyeciksin canım..özleriz bizz seni..çok merakta bırakma arada gel yine mavişimmmkaydirigubbakcemile5

beryalcım çok tşk ederim canım özeldende yazmışsın ama malesef canım benim negatif inşallah escales pozitif çıkar

hayırlısı olsun canım fazla kafaya takma...buay özellikle yumurtlama günlerinde hiç bebek düşünme eşine odaklan iyice canım...nekadar düşünürsen olcakmı olmayacakmı stresi ters tepiyor..tamamen eşine yönel başka bişi düşünme....:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

SELAM KIZLARRRR güzel bi haberim var onun girdimmm OĞLUM OLUYOMUŞŞŞ xD =))))))))))
çookk güzelll canım oğluşun oluyor demek...eee şimdi ismi neolacak o değişik japon isimleri nelerdi kıızzz ben söyleyemem valla kolay isimde koy ayollsırnaşık şey
tbrk ederim inş. bende yarın öğrenicem cinsiyetini:ecrin_bebek:
allah gönlünüze göre versin canım...hemen bize yazarsın gelince...

gözünaydın hayatım keseyi görmüşsün herşey yoklunda gidiyor çok şükür...ama bu düşünceler hiç bitmeyecek çok stres oluyor insan seni çok iyi anlıyorum hayatım...kötü düşünmemeye çalış artık allaha emanetiz hayatım yapcak bişi yok...:Saruboceq::Saruboceq:
birazdan gideceğim ama çok heyecanlanıyorrum.. ne bileyim belki benim gibi olanlar varsa diye destek bekliyorum...

benimde aynıydı canım gölge gibi belli belirsiz hayal gibi çıkmıştı şuanda hamileyim canım..o testler artık müthiş hassas...hatta geçmiş sayfalara test kitimide koymuştum bulabilirsem yine yapıştırayım sana..veya sen bakarsın..büyük ihtimal hamilesindir allahın izniyle...hayırlısı olsun))))

kızlar ben çıkıyorum birazda google araştırayım tekrarlayan düşük konusunu kafayı yicem yoksa görüşürüz
Sen daha kalmadan düşük düşünüyorsun canım bu psikolojiyle kalırsanda düşürürsün olumlu düşün ilk öyle oldu diye tekrarlıycak durumu yok çok fazlada araştırma öptüm canım

güle güle cnm görüşürüz öptümŞeniz:a015:

yok öle 3 kuruşa beş köfte hediyeyi göreceğim güzel bir organizasyon yaşatacak ondan sonra alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabi tabi çifte kutlamanız lazım o zaman :lepi:
canım sıkma bu kadar canını eğer öyle bişeyse zaten elinden bişey gelmez
kendini bu kadar yıpratma allah hakkında hayırlısını versin :teselli::teselli:

empty002, iltercakir, melike25, kızlar güle güle kendinize iyi davranın byyy

nohuut sen napıyon nan orda uyuyonmu daha
senle ben yata yata büyüyecez hee :jeyyar:

Valla vildan aynı sende ben gibisin bi istiyosun bi istemiyosun bizde yeni ev aldık borçlar biraz hafiflesin ücretsiz izin alabilecek duruma gelelim diyorum eşim hemen tuttumu sanki diyor

günaydın kızlar evet ya bu aralar erkek bebek patlaması var çevremdende duyuyorum ne olucak böle :)

canım günaydın .sen normal hamilelerden biraz daha dikkatli olacaksın çünkü düşük olmuş diğeri.
şimdi düşeceği varsa 9 ayda düşer bunu unutma ama senin ek olarak yapman gerekn şeyler var tabiki.mesela ilk 3 ay en riskli dönem bu dönemde elinden geldiği kadar dinlenmeye uyumaya çalışıcaksın ama hep yat demiyorum ..mesela ben de dinlendim 3 ay ama şöyle yaptım sabah kalkıp kahvaltımı yapınca evimin işini yaptım yani ağır olmayan mesela süpürge tutum toz aldım .çmaşır astım ütü falan öle ağır temizlik yapmadım ve sonra yemeğimi yapıp yattım .gece eşim gelince sofrayı beraber hazırlayıp yemek yiyip sofrayı toplayıp yine yatıyodum yani 3 ayımı böyle geçti.şimdi daha yeni yeni dışarı çıkıyorum .ilk 3 ay önemli .bir de yemene içmene vitamin ilaçlarına ve düşük önleyici jel kullanman çok önemli.bence bu arada sen doktorunu da değiştir başka bir doktorla devam et tedavine.

yeb canım benbilirime niye üzülmüştünki ne olmuş :uhm:
falla daha yeni ayıkıyorum şimdi kafa dank etti sen öyle bişey demiştin
ben bugün geçmişe bakamadım merak ettim hee

Sen daha kalmadan düşük düşünüyorsun canım bu psikolojiyle kalırsanda düşürürsün olumlu düşün ilk öyle oldu diye tekrarlıycak durumu yok çok fazlada araştırma öptüm canım

ilk olmadı canım 2 kez oldu 5 haftalık olunca düşüyor ve ben evdeyim ağır işde yapmadım dinleniyor gibi bişeydim 2 side düşemedi içerde parçalandı 3 gün sancı deli gibi kanama sonra beni zehirliyordu ve kürtajla alındı ve aralarında 1 er yıl var ve ben yine 1 yıl bekledim şimdi tekrar yapıcam ama bu sefer nasıl geçmeli gebelik bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum ve ya düşmeye devam ederse aklımdan hiç çıkmıyor çevremde kimse yaşamamış bunları beni anlamıyorlar eşim bile olmazsa tüp bebek yaparız diyor ya bu kadar kolaymı herşey bende anne olmak istiyorum artık ya

haklısın canım benim
valla bir öğrensem varya bura halay çekicek bizim herif şirkettekilerin hepsine pasta yaptıracak dün halini görseniz güleyimmi ağlıyayım mı anlamadım zor telkin ettik anlamadı dediklerimi tekrar tekrar anlattırdı bana
kız allah iyiliğini versin senin seni tanımayı çok isterdim valla heralde kimse senin yanında yaşlanmaz
amin canım amin
Kızlar ben de Çıkıyorum allaha emanet olun yİne bİ ara ugrarım bye

tamam canım kendine iyi bak görüşürüz.

Valla vildan aynı sende ben gibisin bi istiyosun bi istemiyosun bizde yeni ev aldık borçlar biraz hafiflesin ücretsiz izin alabilecek duruma gelelim diyorum eşim hemen tuttumu sanki diyor
ama cnm ben dr kontrole gitmiştim sancılanıyodum onun için
oda eski doktorumdu kızımdada ona gitmiştim heves etti tekrar beni tedavi etmek için başladı yoksa ben kesin kararımı vermiştim-tatlicadiarzu-

bu arada eviniz hayırlı olsun cnm güle güle oturun allah banada nasip etsin kiracılık zor iş :Saruboceq:sositososito
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım naberŞeniz

bu söylediğin dinlenme olayını 2 düşüğümdede yaptım ama faydası olmadı canım

araştırılmadımı canım niye böyle olduğu kromozom testi gibi bişiler istemedilermi sizden

günaydın kızlar
günaydın canım
minik sapığın seni bekliyordu öpmek için mucxxx Şeniz
selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
selam canım nasılsın ösledik walla dünürüm
ee tabi kız annesini olunca hemen çeyiz düzülüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

isim irem su koycam şekerim
ayyy yerim ben onu ismi de pek güzelmiş.ismiyle güzel yaşasın inşallah.
dünür napıyo beni,m aslan damat he
dünürcüğüm iyiyim sen nasılsın .senin damat adayı da pek keyifli .büyüyo hergeçengün .
Günaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu

günaydın canım nasılsın .minik oğlun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…