yok kuşum belli olan bir şey yok şuan içincanım hamilemisin inş ölesindir çook sevindim ne kadar geçtiki günün:teytey::teytey:
onun ama azda olsa değerleri yüksekti canım bende oda yok çok az yüksek ben kendimi şuan telkin ediyorum arkadaşım bana kızıyor yok hamilesin sen diyor bende dur daha belli değil diyorum hemen sevinmek istemiyorum yoksa biliyorum ki çok üzüleceğim ve benim üzülmeme beni bayağa bir etkiliyor vücudum yara dökmeye başlıyor çok üzüldüğüm zaman ama genede hayırlısı bakalım bir kaç gün sonra bir daha test yaptıracağım ozaman net bir şey çıkar heralde eşimde tutmuş gebelik testi al diyip duruyorescales cnm yaa benbilirimde öyle olmuştu dış gebelik falan sanmışlardı hayırlısı olsun
kızlar ben çıkıyorum birazda google araştırayım tekrarlayan düşük konusunu kafayı yicem yoksa görüşürüz
Merhaba.ılk denemedekı basarısızlık ve bu sıtede kımsenın benımle ılgılenmeyısı nedenı ıle kızmıs gırmemıstım.bana yazı yazıldıgını gorunce cok sevındım :) sımcık 2 .denememı yaptık 5.gunumdeyım sans dıleyın olurmu. cevabım cok gecıktı ozur dılerım
senağlama
6 yıllık evlıyım 3 yıldır cocugumuz olmuyor.. ıkı kez endometrıozıs amelıyatı gecırdımk acık ve kapalı. Cok cıddı panık atak hastasıyım bu arada((
ıkısındede 6 yumurtam cıkabılıyo ve ı dollenebılıyo ılkjınde 2 sımdıkınde 3 transfer yapıldı.19 mayısı beklıyorum.dua edın olurmu? :)
bende çıkıyorum kıslarr bu aralar pek sık giremicem elimden geldiğince girmeye çalışacagım allaha emanet olun sağlıklı kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn öpüldünüzz
beryalcım çok tşk ederim canım özeldende yazmışsın ama malesef canım benim negatif inşallah escales pozitif çıkar
çookk güzelll canım oğluşun oluyor demek...eee şimdi ismi neolacak o değişik japon isimleri nelerdi kıızzz ben söyleyemem valla kolay isimde koy ayollsırnaşık şeySELAM KIZLARRRR güzel bi haberim var onun girdimmm OĞLUM OLUYOMUŞŞŞ xD =))))))))))
allah gönlünüze göre versin canım...hemen bize yazarsın gelince...tbrk ederim inş. bende yarın öğrenicem cinsiyetini:ecrin_bebek:
kızlarrrrrrrrrrr
ben geldım dr a gittik keseyı görduk bu baska dr iyi diğerıne göre.ama buda karnıma bir dert attı hanı yara vardı ya bende ilaç kullanmıştım ya hep ya hiç kuralına göre bişey olabailirde olmayabilirde dedı.işte kalp atısalrını görürsek bişey yok demekmiş.ama ben bu ilaçarı hamilelıkten önce kullandım dedım bellı olmaz yumurtlama o ay oluyormus ya aman sıkıldım valla sevınemedım gitti...
neyse keseyı görduk cok şükür gerısı Allah kerimm
birazdan gideceğim ama çok heyecanlanıyorrum.. ne bileyim belki benim gibi olanlar varsa diye destek bekliyorum...
BİR BİLSEM benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Sıkma canını moralinide bozma daha baştan moral bozmak olmaz bak görürüsün değerlerin yükselecek belki geç yumurtlamışsındır. Kafanıda karıştırma olmazsada çok üzülme Allahım hayırlısnı versin.
KAFAM ÇOK KARIŞTI YA
Sen daha kalmadan düşük düşünüyorsun canım bu psikolojiyle kalırsanda düşürürsün olumlu düşün ilk öyle oldu diye tekrarlıycak durumu yok çok fazlada araştırma öptüm canımkızlar ben çıkıyorum birazda google araştırayım tekrarlayan düşük konusunu kafayı yicem yoksa görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum bugün akşam üzerine kadar gelemem
kendinize çok iyi bakın
beryal seni ve doruğu öptüm canım çok tşk ederim
escales sende kendini üzme bence hamilesin birde beni düşün bende sonuç 0 çıktı ben ne yapayım üzme kendini
tabi tabi çifte kutlamanız lazım o zaman :lepi:yok öle 3 kuruşa beş köfte hediyeyi göreceğim güzel bir organizasyon yaşatacak ondan sonra alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım sıkma bu kadar canını eğer öyle bişeyse zaten elinden bişey gelmezbenneyaptımkibenneyaptımki
GÜLÜM KİMYASAL GEBELİK OLMA İHTİMALİ VARMIŞ İNTERNETTEN BAKTIM BİRLEŞME OLUYORMUŞ RAHME YERLEŞMİYORMUŞ VE BİR SÜRE SONRA BEBEK ADET KANAMASI ŞEKLİNDE DÜŞÜYORMUŞ BUDA HALK ARASINDA SESSİZ DÜŞÜK ANLAMINA GELİYORMUŞ
kıs ben istemedim tedaviye başlamayı doktorun gazına geldim 2 ay sonra istenbula düğüne gidecez ben eğer hamiş olursam yolda perişan olurum
sadece düğüne gider gelirim
ama hamile kalamazsam karadeniz kıyılarını geze geze gelmeyi düşünüyoz
bide ben düğünde kolbastı oynayacam halay çekecem -tatlicadiarzu- tepinecemdelikafaduldensositososito oyüzden düğünden sonra hamiş kalmayı istiyodum
kontrole gittim dr hemen herşey güzel tedaviye başlayalım dedi bende siz bilirsiniz dedim
valla bilemiyomda bu aralar hamiş kalmayı bende istemiyom üleekafamçokkarıştı
günaydın kızlar evet ya bu aralar erkek bebek patlaması var çevremdende duyuyorum ne olucak böle :)
kızlar dün eşimle yine aynı konu yüzünden tartıştık o bana kızmıyor ama bu düzeni anlamıyor dr ları anlamıyor ama olan yine bana oluyor ben üzülüyorum tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum ama zamanda geçiyor şuan hamile değilim bu ay yapıcam inşallah ama hamileliğimde ne yapmalıyım ne yapmamamlıyuım bilmiyorum yatsam 9 ay hiç kalkmasammı acaba ama bana bakabilecek kiömsede yok ve bazen düşünüyorum düşecekse yatsamda düşer diye sizce nasıl geçiriim hamileliğimi kalınca benim için büyük sorun bu konu kararsızlık yani
Sen daha kalmadan düşük düşünüyorsun canım bu psikolojiyle kalırsanda düşürürsün olumlu düşün ilk öyle oldu diye tekrarlıycak durumu yok çok fazlada araştırma öptüm canım
haklısın canım benimkızlar ben çıkıyorum bugün akşam üzerine kadar gelemem
kendinize çok iyi bakın
beryal seni ve doruğu öptüm canım çok tşk ederim
escales sende kendini üzme bence hamilesin birde beni düşün bende sonuç 0 çıktı ben ne yapayım üzme kendini
valla bir öğrensem varya bura halay çekicek bizim herif şirkettekilerin hepsine pasta yaptıracak dün halini görseniz güleyimmi ağlıyayım mı anlamadım zor telkin ettik anlamadı dediklerimi tekrar tekrar anlattırdı banaamiiiiiin canım inşallah sendede umarım öle bişi yokturda gerçekten hamileyim diye gelir bize haber verirsin talım çekeriz halayımızı inşallah duacınız sen merak etme öyleysede hayırlısı şekerim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız allah iyiliğini versin senin seni tanımayı çok isterdim valla heralde kimse senin yanında yaşlanmazkıs ben istemedim tedaviye başlamayı doktorun gazına geldim 2 ay sonra istenbula düğüne gidecez ben eğer hamiş olursam yolda perişan olurum
sadece düğüne gider gelirim
ama hamile kalamazsam karadeniz kıyılarını geze geze gelmeyi düşünüyoz
bide ben düğünde kolbastı oynayacam halay çekecem -tatlicadiarzu- tepinecemdelikafaduldensositososito oyüzden düğünden sonra hamiş kalmayı istiyodum
kontrole gittim dr hemen herşey güzel tedaviye başlayalım dedi bende siz bilirsiniz dedim
valla bilemiyomda bu aralar hamiş kalmayı bende istemiyom üleekafamçokkarıştı
amin canım aminsağol tatlım gebelik iyi gidiyor şimdilik sen nasılsın sende yokmu bi gelişme süpriz felandelikafadulden
canım biz hamilesin ümit edelim inşallah da umudumuz boşa çıkmaz ve meleğin sana gelmiştir cnm :1hug:
Kızlar ben de Çıkıyorum allaha emanet olun yİne bİ ara ugrarım bye
ama cnm ben dr kontrole gitmiştim sancılanıyodum onun içinValla vildan aynı sende ben gibisin bi istiyosun bi istemiyosun bizde yeni ev aldık borçlar biraz hafiflesin ücretsiz izin alabilecek duruma gelelim diyorum eşim hemen tuttumu sanki diyor
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım günaydın .sen normal hamilelerden biraz daha dikkatli olacaksın çünkü düşük olmuş diğeri.
şimdi düşeceği varsa 9 ayda düşer bunu unutma ama senin ek olarak yapman gerekn şeyler var tabiki.mesela ilk 3 ay en riskli dönem bu dönemde elinden geldiği kadar dinlenmeye uyumaya çalışıcaksın ama hep yat demiyorum ..mesela ben de dinlendim 3 ay ama şöyle yaptım sabah kalkıp kahvaltımı yapınca evimin işini yaptım yani ağır olmayan mesela süpürge tutum toz aldım .çmaşır astım ütü falan öle ağır temizlik yapmadım ve sonra yemeğimi yapıp yattım .gece eşim gelince sofrayı beraber hazırlayıp yemek yiyip sofrayı toplayıp yine yatıyodum yani 3 ayımı böyle geçti.şimdi daha yeni yeni dışarı çıkıyorum .ilk 3 ay önemli .bir de yemene içmene vitamin ilaçlarına ve düşük önleyici jel kullanman çok önemli.bence bu arada sen doktorunu da değiştir başka bir doktorla devam et tedavine.
ilk olmadı canım 2 kez oldu 5 haftalık olunca düşüyor ve ben evdeyim ağır işde yapmadım dinleniyor gibi bişeydim 2 side düşemedi içerde parçalandı 3 gün sancı deli gibi kanama sonra beni zehirliyordu ve kürtajla alındı ve aralarında 1 er yıl var ve ben yine 1 yıl bekledim şimdi tekrar yapıcam ama bu sefer nasıl geçmeli gebelik bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum ve ya düşmeye devam ederse aklımdan hiç çıkmıyor çevremde kimse yaşamamış bunları beni anlamıyorlar eşim bile olmazsa tüp bebek yaparız diyor ya bu kadar kolaymı herşey bende anne olmak istiyorum artık ya
araştırılmadımı canım niye böyle olduğu kromozom testi gibi bişiler istemedilermi sizden
günaydın canımgünaydın kızlar
selam canım nasılsın ösledik walla dünürümselam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
ayyy yerim ben onu ismi de pek güzelmiş.ismiyle güzel yaşasın inşallah.ee tabi kız annesini olunca hemen çeyiz düzülüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isim irem su koycam şekerim
dünürcüğüm iyiyim sen nasılsın .senin damat adayı da pek keyifli .büyüyo hergeçengün .dünür napıyo beni,m aslan damat he
Günaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?