Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar direk muhabbete daliyorum ama kusura bakmayin.bence once dislerinizi halledin curuk falan varsa hamileyken zarar veriyomus.hem kafanizda rahat olur
ben bu kocalarin kacma isindende anlamadin bizde de tam tersi ben kaciyorum o kovaliyo cok komik oluyo yaaa bi bebis yapicaz tabi ben kacmazsam
Yok bacım şey konusunda benim kocamdan şikayetim yokkaydirigubbakcemile3 Sadece bu ay ben naz yapmıycam onu bıktırıcam dedim dünden razı adam 1 aydan beri doğru düzgün dokunamadı bile bana habire kırmızı kart yiyozsırnaşık şey
Slm benim adetim hep düzenli ama bu yumurtlama zamanını anlamadım adet günü nasıl yumurtlama oluyo?kafam karıştı ben Lucrin kullanıyorum yumurtlama zamanım farklıysa hamile kalmışsam zarar vermez mi iğneler?Bi bilgi verirsen sevinirim canım anlamadım bu işi:uhm:
okyanusum canım hoşgeldin iyi olmana sevindim kaydirigubbakcemile5
Bu ay öyle oldu valla 15 günde adet oldum tam yumurtlayacaz derken kırmızı çıktı bahtımıza adam isyanlardakaydirigubbakcemile3 Ama ben ona gösterecem isyan etmek neymiş:jeyyar::jeyyar:dilnurcum vallahi alemsin yasırnaşık şey
Hoşgeldin canımcım sanada hayırlı cumalara.s.hoşbulduk canım sağol geçmişi bi okuyayım dedim demez olaydım gözlerim ağrıdı aaa
ne çok yazmışınız oku oku bitmiyoo:sm_cool::sm_cool:
vildan maat dilnur benbilirim yeb2004 ve yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq:
ben çitos hakça beryal interhat belenay bircan rabbim bisede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
hakçacım ben 1-2 gün falan geçti bulantılarım tekrar başladı ben galiba 9 ay çekicem böle aman napiim bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım
benbilirim canım istediğin poğaça tarifi olsun o da var yumuşak oluyo böle pamuk gibi onuda yazarım sana özelden istersenyerimsenibenyerimseniben
hoşbulduk canım sağol geçmişi bi okuyayım dedim demez olaydım gözlerim ağrıdı aaa
vildan maat dilnur benbilirim yeb2004 ve yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq:
ben çitos hakça beryal interhat belenay bircan rabbim bisede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
hakçacım ben 1-2 gün falan geçti bulantılarım tekrar başladı ben galiba 9 ay çekicem böle aman napiim bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım
benbilirim canım istediğin poğaça tarifi olsun o da var yumuşak oluyo böle pamuk gibi onuda yazarım sana özelden istersenyerimsenibenyerimseniben
hoşbulduk canım sağol geçmişi bi okuyayım dedim demez olaydım gözlerim ağrıdı aaa