- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
kızlar test sonucum 113.8 hamleyimmmmmmmmmmmmm
ay canıııım gözün aydın Şeniz çok sevindim:dance: darısı bütün olmayanlara:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he banada ya bak avatarımıd eğiştirm örendım saol.valla dılnır senle ben kaldık hamıle olamayana bacım:))) hatta sende kalırısn ben kalırım gibime gelıyor
ay canıııım gözün aydın şeniz çok sevindim:dance: Darısı bütün olmayanlara:lepi:
Bu bereketten faydalanıp boş durmamak lazım arkadaşım:jeyyar::jeyyar:maşallah ne bereketli bir ay bir ara hiç hamiş veremiyoduk topikte nüfus patlaması var :lepileeeeeeeyyyyy
ayy arkadaşlar çoookkk teşekkür ederim ya sizler bana hep umut oldunuz allah sizlerden razı olsun hala inanamıyorum ya ama 2 gün sonra testi bi tekrarlayalım bakalım...o zamn inanıcam...
Bu bereketten faydalanıp boş durmamak lazım arkadaşım:jeyyar::jeyyar:
canım benim ya.Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebek versin inşallaaaaahhhhh...kendine dikkat et olur mudarısı tüm isteyenlere olsun inşalllaahhha.s.a.s.
Canım al sana faydalı bir bilgi;bos durmayalım deyince aklıma geldi iliski sırasında su sıralar yanma oluyor bu neden olabilir acaba adetmi olacagım acaba:uhm:
slm kızlar nasılsınız bircan sanada tebrikler canım darısı başımıza
hg rozalin sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
Canım al sana faydalı bir bilgi;
Normal koşullarda cinsel birleşme sırasında, ağrı, acı, yanma, kaşıntı gibi olumsuz hisler oluşmaz. Cinsel birleşme öncesinde kadının yeterince uyarılmaması veya başka bir nedenle kadın cinsel organlarında yeterli ıslanmanın olmaması, kuruluk nedeniyle acı, yanma gibi duyumlara yol açabilir. Kadın cinsel organlarında, vajinada var olan enfeksiyonlar da temas sırasında, acı, yanma, kaşıntı yaratabilir. Benzer şekilde erkek cinsel organlarında ve menide bulunan enfeksiyonlar da cinsel birleşme sırasında yanma, kaşıntı yapabilir.
hb selra iyilik senden naberkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım mantar olabilir:teselli:vallahi gördügün gibi hic bitmiyor derdim simdide yanma cıktı basımaCADIARZU