osmaniye canım en azından doktorunu arayıp sorsan ne yapmam gerekiyor diye..o da olmazsa tekrar gidip yüzyüze görüşmek en iyisi...
merhaba canlarım nasılsınız ben çok iyiym bugün yarın adet olmayı bekliyorum olayımki soğan suyuna başlıcam sanırım iltihap var bende onu sökmem lazım sizler nasılsınız hamişlerimiz nasıl bakalım hakçacım nasılsın canım okyanus sen nasılsın çitos sen nasılsın birde iskoçu görüyorum listede nasılsın iskoç varmı bir gelişme diğerleri nerelerdeler bakalım vildan beryal sultan alin smhsmh osmaniyede online görünüyor ama topikte yok sen nasılsın canım ya bak şimdi unuttuklarım kızacak ama aceleden yazıyorum kızlar unuttuklarım kusuruma bakmasın olurmu
bu arada bircan nerelerde gece kuşu tabi akşam sohbetteymiş:)))
ben yemeğe çıkıyorum hepinize kucak dolusu sevgiler bol bol bebiş yapın inşallah topiğimizin bebişleri çoğalsın inşallah hepinizi hamiş görmek dileğiyle sizleri çooooook seviyorum
canım ben varım ama sen gitmişin tatlım senin sorunun neydi :1hug:
bugün herkes meşgul galiba topikte kimsecikler yokkk :1shok:
vildanım daha gelmedinmi kaynanandan gıı :mymeka:
sizi beklemekten ağaç oldum yakında çiçek açarım artıkın:1closedeyes:
slm kızlar nasılsnz
teşşekür ederim çitos ben 1 yıldır bebek istiyom benide pko var doktor aşılama diyor bakalım nasıl olcek sen aşılamayı biliyormusun zormu :uhm:
hg dolunay tabiiki senide alırız aramıza inşaalah en kısa zamanda sende anneliği tadarsın canıma.s.teşkr edrm ya bn aranıza yenı katıldım bnıde umut lıstesıne yazarmısnz ıkı aydan berı klomen kullanıyorum geçen ay tek yumurtam vardı oda 12 mm dı bu ay 3 yumurtam var bırı 22 mm bırı 18mm bırıde buyuk ama büzüşuk dedı dktrm çatlatma iğnesı verdı ovıtrelle ılk defa iğne vuruldum benıde aranıza alırsınz demı
MERHABALAR CANLARIM kahvaltı hazırladım bu saate kadar daha yeni oturacam başına
citosum okyanusum nasılsınız kıs
ve diğer kızlar hepinizede tünaydınlar
MERHABALAR CANLARIM kahvaltı hazırladım bu saate kadar daha yeni oturacam başına
citosum okyanusum nasılsınız kıs
ve diğer kızlar hepinizede tünaydınlar
hg dolunay tabiiki senide alırız aramıza inşaalah en kısa zamanda sende anneliği tadarsın canıma.s.