günaydın canım.amin iyi dileklerin için. toprağız desene.sen neler yapıyosun anlat bakim toprağımmm :))hihoyyythihoyyyt
ya kafam karıştı citos hiç sorma geçen ay 28 aralıkta adet olmuştum bu ay 21 ocak akşamı pembemsi geldi sonra 24 ünde tamamen söküldüm biraz azdı ama pembemsi devam ediyor. Korkuyorum bişey mi var acaba. Niye hala uzuyor... Istanbula gezmeye gidiyoruz canım kızım tatilde. Annemlere.
canım hemen kötüye yorma bazen adetler 1 ay çok öbür ay az gelebilir korkma tatlım:teselli: Sana şimdiden hayırlı yolculuk canım iyi tatillerşeniz
iskoc hg.. canım. geçmiş olsun.şimdiden hayırlı yolculuklar...
osmaniye sende hg...
sağol canım gelince güzel haberlerinizi bekliyorum.
günaydın canım.evet senin içinde geçerli doktorum dedi ki iğne vurulduktan 14 gün sonra hala adet kanaman olmazsa test yap dedi .yani eczaneden alıp kendimiz yapacaz.istersen kesin sonuç için 15 yada 16 gün bekle .16 gün sonra halen adet olmadıysan test yap.hayırlı haberler verirsin inşallah . öpüyorumŞeniz
canım bizde 10 yıldır İzmir'den ayrıyız. ama Denizli yakın. bayramlarda, tatillerde gidiyoruz ailelerimiz geliyor...internet ve şu telefonlar olmasa çok zor...sen ne zamandır Muğla'dasın?
inşlh cnm hayırlısı olsun demı sennde guzel hberlerını beklıyorum senn llk vurulmnmı ığnyı bnm kı ılk
inşallah canım benim bir kızım var 5 yaşında. Gelince haberlerinizi alırım inşallah. 9 ay oldu ikinciyi düşünüyorum ama kist oluştu ilk ayda. Sonra onun tedavisini gördüm ilaç falan daha yok bşey... Bakalım kısmet hepimiz için hayrılısı olsun sağolun...
canım aşılamda neler yapılıyo ne kadar tutuyo toplam ücret. zahmet olmazsa biraz bilgi verirmisin. kaydirigubbakcemile5
canım size iyi tatiller.benimde kist vardı 20 cmlik hemde 10 ay önce ameliyat oldum şimdi allaha şükür iyiyim.ben 3 yıllkı evliyim henüz bebişimiz yok ama olursa senin kıza bir kardeşte benden olacak.canım senin içinde hayırlısı olsun belki hamile kalırsan küçük kistler doğumla temizlenir.öyle diyo doktorlar çünkü.iyi gezmeler size kızınlahihoyyythihoyyyt