Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb inşlh en kısa zamnda hepımız o duyguyu tadarız senn kullandığın ilçların aynısını kullandım bnde klomen duphaston inşlh bı sebeb ederde hamiş kalırım
dolunay esra hg canım
valla yorgundum uyumuşum
sabahta benimkini yolcu ettim işe uykum kaçtı 10 da uyumuşum geri anca uynabildim
benden başka çok gezen yok heralde
bunun komik bi hikayesi var annem hep anlatır bizde gülerdik :roflol:
hadi hayırlısı inşaalah faydsı olur ben faydasını görücemde ahh bi kilolardan kurtulsam Çok üzgünüm çoook bu topiğe girdiğimden bu yana toplam 9 kg vermişim sağolsun arkadşlarımın sayesinde kg veriyorum burda çene çalmaktan yemek yimeye fırsat bulamıyorum:roflol:sırnaşık şey
hb. sz hamılemısınz içimden ole geçtıde bırden
:1shok: kıs allahmı söyletiyo ne
geçende citosa dediler
kankimle aynı zamanda hamiş kalsak keşke ne güzel olur
henüz hamiş değilim esracım kaydirigubbakcemile3
:1shok: kıs allahmı söyletiyo ne
geçende citosa dediler
kankimle aynı zamanda hamiş kalsak keşke ne güzel olur
henüz hamiş değilim esracım kaydirigubbakcemile3
şimdi gelelim çok gezmemin hikayesine
ben doğmuşum güzel bir haziran gecesi
annem benim plesentamı ve göbek kordonumu apartmanımızın karşısındaki boş arsaya gömmüş
gelirken arkasını dönmüş bi bakmışki 2 tane köpek toprağı eşiyo
tabi benim plesentamı ve göbek kordonumu yemişler afiyetle
annem senin göbeğini köpekler yedi it ayağı yemiş gibi sende geziyon hiç yerinde durmuyon der hep
bende kızımın göbek kordonunu tuvalet masasına koydum oda şimdi kokona gibi makyaj yapıyo
inşaalah canım dileklerimiz kabul olur:Saruboceq:belkıde allah solettı:sm_cool:inşlh uğurlu gelırım sze toptan hamiş olrz 2009 ekım anneleri dıye bıde sayfa açarz hep beraber orada takılırz hadı bakalım rabbım hakkımıza ahyırlısını versın
şimdi gelelim çok gezmemin hikayesine
ben doğmuşum güzel bir haziran gecesi
annem benim plesentamı ve göbek kordonumu apartmanımızın karşısındaki boş arsaya gömmüş
gelirken arkasını dönmüş bi bakmışki 2 tane köpek toprağı eşiyo
tabi benim plesentamı ve göbek kordonumu yemişler afiyetle
annem senin göbeğini köpekler yedi it ayağı yemiş gibi sende geziyon hiç yerinde durmuyon der hep
bende kızımın göbek kordonunu tuvalet masasına koydum oda şimdi kokona gibi makyaj yapıyo
okyanıs kaç aylık oldu bebiş cinsiyeti içine ne doğuyo bence erkek bebişin olacak
sizce ?
daha 8+3 günlük cinsiyeti valla allahın gücüne gitmesin de benim gönlüm kızda yana ben kız çocuklarına hastayım çok seviyom tabi sağlıklı olsun da erkek olursa atcek halimiz yok:jeyyar::jeyyar:
bu arada senin gezme hikayen muhteşemdi hahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol: