- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bildiğim kadarıyla bir miktar idararın içine bir miktar karbonatı atıyosun kabarırsa hamilesin kabarmazsa değilsindelikafaduldenkimsecıkler yok ya
kızlar bu karbonat testıde neyın nesı bana biri anlatıverse gercı ben napıcaksam oturmakla hamile kalamıcama göre off olsun geneede yazın kendımı geliştireyım:)))
6 ay oluyo nerdeyse evlenelisağol cnmmm ben sandımkı yumurtlama gunuyle alakası bişey .ne cok sey biliyrsunuz valla bende öğrendım sağolun.kızlar bedne resım istiyorum profılıme nasıl yapabilirim bana yardımcı olun üzğünüm cok cok.dilnur senle tanısmadık sanırsam ne kadarlık evlisin ne zmandır istiyon
6 ay oluyo nerdeyse evleneli
3 ay korunmuştuk sonra denedik ama benim ondan sonra adet düzenim bozuldu.Doktora gittim hiçbir problem oladığını söyledi.2 ay adet görememiştim şimdide erken oldu 15. gün ve be adet oldum.kafamçokkarıştıSanırım olmadığım 2 ayın acısı çıkıyo
Buarada sana profili nasıl yapacağını anlatabilirim ama nasıl bişey istiyosun bir kaç örnek göndereyim istersen
2,5 yıllık evliyim cnm
eylülden berdıır istiyorum ama inan daha yumurtlama gunu ilişkıye girmek nasıp olmadı dıyebilirim.zaten esım saolsun fazla meraklı değil ne hıkmetse yumurtlama gunu ya biri gelıyor ya ayrı oluyoruz yada ondan talep gelmıyınce bedne salıyorum aman olmazsa olmasıjn dıyorum .5aydır olmuyor gibi gözukuyor ama ben o gözle bakamıyorum daha adam akıllı deneyemedık oysa subattan umutluydum saldım valla ister olsun ister olmasın sıkıldım cnmm
rozalın nbr hg
bencede biraz rahat ol erkeklerin üstüne düşünce geri çekiliyorlar. Ama sen strese sokma eşin istediğindede yumurtlama gününü bekle de :) bu şaka tabii
Onu bırakmamızda şöyle oldu bir akrabam ne diye korunuyonuzki belki çocuğun olmayacak dedi korunmayın sonradan olmuyo dedi bende biran etkilendim ve fikrim değişti.Zaten eşim istiyordu ama olmadı şimdilik.İnşallah düzelir :Saruboceq:cnm daha yenısın ama akıllılık etmısın korunmayı bırakmakla tebrık ederım.2yıla yakın korunduguma pişmaın ama sınavalrım vardı cok streslıyımdır keyfımden değildi benım eger hapla korunduysan öyle olabilir bir kaç ay kendıne gelme asaması oluyor cnmm o düselır yakında bişey yoksa .:içelim:
benimde tık yok bu ay bakalım aşılamaya geçicez galiba :1no2::1no2:napıyon rozalın sen ne alemdensın hersey yolundamı