Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bak citosun hatrına affediyorum seni asma öyle yüzünü:1hug::çok üzgünüm:
dilnurla vildan size noldu böyle niye küsüştünüz böle biri bana anlatsın hamile hamile dövmiyim sizi:mymeka:
Vildan karbonat testini çitosta yapmış onunkide taşmış
Tamam vurma yasakkelimebişey olmadıkidilnurla vildan size noldu böyle niye küsüştünüz böle biri bana anlatsın hamile hamile dövmiyim sizi:mymeka:
kızlar ben çıkıyom bugün kimsenin konuşacağı yok yarın gelirmiyim bilmiyom hoşçakalın
Vildan sen evde rahatsın çalışan bayan bide yumurtlama gününü bilmeyen bayanlar için çok zor yaa gün aşırı işi. Bide çocuğun varsa 2. si için ugraşıyosan oda uyumamak için ugraşıyor sen strese giriyosun uykum geliyor ve direk uyuyosun noluyo gün aşırı falan kalmıyo olsada yumurtlama gününmü oda belli değil
Bişeye mi kızdyı yoksa bu kıs:sm_confused: ne oldu valla anlamadım birdenbire gitti ayrıca yarında gelirmiyim bilmem niye dedi:uhm:benneyaptımki citos niye pat diye gittinki yaw
abow vallah sağa yaramadı hamilelik:1shok:
Bişeye mi kızdyı yoksa bu kıs:sm_confused: ne oldu valla anlamadım birdenbire gitti ayrıca yarında gelirmiyim bilmem niye dedi:uhm:
Öyle ya zaten kızacak ne yaptık ki değilmia.s Hamile olunca insan böyle oluyo demekki:bbo:yok kızmamıştır o sadece hamile alıngan biraz:CüvCüv::bbo:
Öyle ya zaten kızacak ne yaptık ki değilmia.s Hamile olunca insan böyle oluyo demekki:bbo:
Canım dün sen bana yaşımı kilomu falan neden sormuştun merak ettiğin içinmi yoksa bişeymi soracaktınfisfisfisaynen öyle oluyor a.s
Canım dün sen bana yaşımı kilomu falan neden sormuştun merak ettiğin içinmi yoksa bişeymi soracaktınfisfisfis
sende bana söylesene ozaman bende nekadar meraksızmışım bugüne kadar hiç sormadım aslında bende meraklıyımdırkaydirigubbakcemile3bişey sormuycaktım sadece merak
çok meraklıyımdır allah kahretsin