- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
rahat ol canım benim rahat olki bebişin sana çabuk gelsin:ecrin_bebek:kızlar benim catlatma ignesi 9.gününü doldurdu vallahi saat sayıyorum sonuc gününe vildan rahat ol diye kızacak bana ama olamıyorum.kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahat ol canım benim rahat olki bebişin sana çabuk gelsin:ecrin_bebek:kızlar benim catlatma ignesi 9.gününü doldurdu vallahi saat sayıyorum sonuc gününe vildan rahat ol diye kızacak bana ama olamıyorum.kaydirigubbakcemile2
kızlar benim catlatma ignesi 9.gününü doldurdu vallahi saat sayıyorum sonuc gününe vildan rahat ol diye kızacak bana ama olamıyorum.kaydirigubbakcemile2
banane teyze değilmisin nazımı çekecen işte :dilcikar:nere gidecek ayol bizi bırakıp
yalnız bir husus var citos doğurana kadar bizede burda dokuz doğurtacak herhal sırnaşık şey
rahat ol canım benim rahat olki bebişin sana çabuk gelsin:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile
banane teyze değilmisin nazımı çekecen işte :dilcikar:
Sana dedim canım sengözlerimebaksanabbanamı didin hosgördükCADIARZU
hakkatten rahat olmayı basarabilen varmı acaba ben bu konuda yapım geregi cok zayıfım sıfırım :sm_cool:
sağol kankimŞeniz
kızlar ben kayfe içiyom buyrun hep beraber içek
Teşekkürler canım içelim sakinleşelimsırnaşık şeysağol kankimŞeniz
kızlar ben kayfe içiyom buyrun hep beraber içek
Valla bu utanç tablosunu burda yazmasan olmazmıydıdilnur özeline mesaj attım oku
geçenki gibi 6 ay sonra görüp cevap yazma artis :jeyyar:
kızlar bu sefer gercekten gidiyorum kocis geldi.kaydirigubbakcemile
Keşke yine altı ay sonra görseydimklava:güle güle canım ödevlerini aksatma sözlüden kaldın yazılıdanda çakma:jeyyar:
Keşke yine altı ay sonra görseydimklava:
Gülme çok kızdım:mymeka:sırnaşık şeydelikafadulden
Gülme çok kızdım:mymeka: