- 1 Aralık 2007
- 560
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin süarcım. Ben cumartesi günü doktora gideceğim. Hem genel bir kontrol hem de hsg ve hormon testlerini göstermek için yeni bir doktora gidiyorum. Bakalım neler diyecek.
kızlar mehaba.nasılsınız???????bana bir fikir verin kızlar yaa..adet günüm 10 nisan ama 2 haftadır acayip kasık ağrıları ve karın ağrısı yaşıyorum.göğüslerimde patlıcak gibi hem ağrıyor hemde şişti.bide çok sık idrara çıkıyorum 2 gündür 1 saatte bire düştü....eczaneden gebelik testi aldım ama negatif çıktı tabiki...şimdi bekliyorum adet günüm geçsinde kan tahlili yaptırıcam.çokda ümitlenmek istemiyorum aslında....şimdi yaptırmış olsaydım kanda çıkarmıydı acaba bilen varmı...????????
canım kan testi için biraz daha bekle çünkü daha on gün var ama bu sancılar belki bebişin yerleşme sancıları olabilir benim bebişin rahim içine ekilme günü çok fazla adet sancısı gibi sancılarım olmuştu ve bacaklarımı hissetmeyecek kadardı sancılarım hatta erken adet olacağımı bile düşünmüştüm göğüslerimde bir değişiklik olmamıştı yeni yeni olmaya başladı biliyorsun her insanın kendine has yapısı vardır ve değişiklik göstere bilir inşallahhh hamilesindir canım allahım gönlüne göre versin a.s.
inşallah hayırlı haberler verir canım her yenilikte bir hayır vardır belki doktor değişikliğinden sonra sende bize bebiş haberi verirsin inşallahh
senden de güzel haberi almak için inan hergün dualar ediyorumma.s.
Kızlar ben hala regl olmadım. Hala sancım çok ve midem bulanıyor. Bu ne böyle şimdi. Ben daha önce hiç böyle olmamıştım. Gözekçim peki neden bebişlerini kaybediyormuşsun? Doktor bu konuda ne söyledi?
alincim daha önce böyle olmamıştı diyorsun peki günün geçiyomuydu
alincim kac gundur adet olmadım?benımde9 gundur gelmıyor ve 3 gundur de kahverengı akıntı seklınde hafıf pembesı lekelerım var adet olmadım goguslerım sıs sızlıyor adet sancım yok bugun ıdrar tesı yaptırdım sonuc beklıyorum umarım senın ıcınde ıı gelısmeler olur canım...