- 28 Mart 2008
- 2.346
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canim ya allah kolaylik versin sana. ne zaman isi birakmayi dusunuyorsun? dogumdan sonra devam edecekmisin? zarari varmi bilmem ama limonlu falan su icsen bana cok iyi geliyor mide bulantima. oyle olunca insan gercekten hep uzanmak istiyor. yerimseniben
selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım allah hepimize yardımcı olsunşutarafagitti ben bişey sorucam yumurtaldığınızı ve çatladığını nasıl anlarsınız hissedersiniz:uhm:
sağol canım ya bana kalsa ben hemen bırakacam da:1no2: inşallah en kısa zamanda bırakırım
kızlar size bir sorum var sık idarara çıkma ne zaman başlıyo sizde ne zman başladı
kızlar size bir sorum var sık idarara çıkma ne zaman başlıyo sizde ne zman başladı
Alincim selam. Doktora bebis icinmi gideceksin? Insallah hayirli haberler alirsin. bende aslinda bi gidip bakilmak istiyorum ne var ne yok ciksin ortaya.
Insallah canim. cogu arkadas benim calisiyor 8 aylarina kadar ama hamilelik agir geciyorsa dinlenmek gerekiyor. Adana sicak olur zaten 1 aya kalmaz. dikkat et canim kendine ve 'e
Ben geçen aylarda hsg çektirdim ve hormon testleri yaptırdım. Hem bunları uzman bir doktora daha göstermek hem de yumurtalık takibi yaptırmak için doktora gideceğim canım.Bence her kadının düzenli olarak jinekolaga gitmesi gerekiyor. Sadece bebek için değil sağlığımız için yapmalıyız bunu...
:kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 15 yıl bitti. hala inanamıyorum şaka gibi geliyor.bugün çok mutluyum ve herşeye pozitif bakıyorum.