- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
hoş geldin tatlıııııııımmm:1hug:
nasılsın bakalımm
iyiyim çok şükür yadelcim sen nasılsınŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin tatlıııııııımmm:1hug:
nasılsın bakalımm
evet ya niye karışırlar anlamam çok istiyolarsa kendileri yapsın bi tane daha koysunlar adınıdelikafadulden
aahhh ahhh keşke benimde olsaydıda adını kaynanam koysaydı
hiç gam degildi valla hatta kendi adını bile koya bilirdi
kendi adı ŞERİFE bende yanına nur eklerdin olur biterdi SERİFENURkafamçokkarıştı
HERŞEY BİYANA HAYIRLISI KIZLAR İSİMLERİN HİÇ ÖNEMİ YOK
evet ya niye karışırlar anlamam çok istiyolarsa kendileri yapsın bi tane daha koysunlar adınıdelikafadulden
iyiyim çok şükür yadelcim sen nasılsınşeniz
ya tabi önemli olan ismin anlamı ama benim kaynanam gibi ortadfa fol yok yumurta yokken rüyamda ak sakallı dede gördüm oglunun kızı olacak adını falanca koy demek gibi saçmalıklar yapanlarda yok degil sırf istedigi olsun diye yayasakkelime
büyüteçle falan arar buluruz artık seni
aaa senin kaynananda ayıp ediyo ha başka zaman girmez ak sakallı dede rüyalarına
onlarıda anlamak lazım hevesleniyolar
bende nekadar iyi niyetliyim ya biri beni tokatlasın:mymeka:
kızlar naber gununuz nasıl gecıyor bebiş lerle ılgılı gelısmler var mı benım aynı :1no2:
al bakalım klava:klava:ya bu kadsarda iyi niyetli olma bak ben oldum oldum bi işe yarmadı haaklava:
hoş geldin tatlım şimdilik kimsede gelişme yok sen ne hallerdesin
nasılsın
kaydirigubbakcemile3kız tokat dedin oklava degil
belki benim karşımdakiler iyi bende ondan böyleyim tatlım
kaynanamı hiç kaynana olarak görmedim bana ana gibi oldu
ondardır bu safiyane duruşum.
seninkiler ne yaptılarki sana iyi degillermi
hb..vildancım iyiyim çok şükür sen nasılsın ya çok fazla düşünüpte stres yapmamak için kendimi dışarı atıyorum evde durmamaya gayret ediyorum stresli ortamlardan kaçınıyorum elimden geldiğince bide kursa başladım biraz nefes alayım diyorum napayım işte kafaya takınca hayatı eşime ve kendime zehir etmeye başlamıştım ama çok şükür yavaş yavaş atlatacagım inşallah çok fazlada beklemiyorum hayırlısı olsun artık birkaç ay ara vericem çalışmalara yani düşünce alamında ciddi derecede sorun olacak diye korkuyorum bebek bebek diye deli olucaz neredeyse hayırlısı olsun elimizden geleni yaptık gerisi Allah kerim degilmi...