ben dr ararım az önce adet olmadım diye bugun 8. gün.dr da 12.gün olmazsan gel dedi.
hamilesindir inş. darısı başıma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dr ararım az önce adet olmadım diye bugun 8. gün.dr da 12.gün olmazsan gel dedi.
kahvaltımı yaptım yemegimi yaptım bu ay kumbaramı açtım 73 ytl çıktı bankaya gidiyorum yatırmaya kızlar:))birde eşime arkadaşlarla gün yapıyoruz diyerek her ay 200 ytl alıyorum onuda bankaya atıyorum eşim soruyo nerzaman bize sıra geliyo diye bende haziranda diyorum bu ayla beraber 600 ytl de eşimden almış oldum gelsin paralar:))para biriktirme topigi var çok güzel ya bizde yapalım kızlar burda herkes kumbara yapsın aynı anda başlayıp aynı anda açalım kumabraları katılanlar el kaldırsın:))
arkadaşlar aralık 1 den itibaren doğum kontrol hapı kullanıodum bıraktım
4 ocak yani pazar adet olmam gerekiodu ama olmadım. Sizce hamile olabilme ihtimalim varmıdır kaç gün geçmesi gerekio
vildan öyle deme 10 kuruç 5 kuruş eşinin cebinde olursa 5 10 kuruş ne bulursan at bi kavanoza gerçkten birikiyor.ben bişey söylimmi ben 18 yaşından itibaren her ay düzenli kumbara yaptım şuan 8000 ytl ye yakın bir param birikti kuzenimle ortak bir arsa almayı düşünyoruz ve eşimin haber yok isteyince oluyor.ben elime ne geçerse hemen atıyorum kumbaraya hatta her akşam eşimden kumbara paramıo verrrr diye 1 ytl alıyorum:))adam diyo nereye gidiyo bu paralar alıyon alıyon diyo bende yiyom nolcak diyom:))ayda 20 ytl de biriktirasen senede 240 ytl yapar.düşün bence..bir dene hadi vildannn
selam arkadaşlar.test yaptırdım.hamileyim.ama lekeler canımı sıkıyo.allah herkese hayırlısını versin.öptüm herkesi
ovulasyon testi alıp yapan varmı kızlar eczaneden alınıyor dimi fiyatı nekadar bilen varmı??