- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
aha gidiyom küstüm :dilcikar:
küsme canım biraz işim vardı oyüzden yazamadım anca okuyorum:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha gidiyom küstüm :dilcikar:
kaç tane var içinde söyleyebilirmisin
arkadaşlar nasılsınız? aranızda klomen haptan sonra iğne vurulup o ay hamile kalanınız var mı?
ben 29 aralık da iğnemi oldum bakalım 12 sinde test yaptırcam inş. bu ay olmuştur.
Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin. HOŞÇAKALIN...
canım bende klomen kullandm buay. ama bana doktor iğne vemedi. bende 1 yumurta var. bende ayın 20 sinde test yaptırcam. inşallah olur canım ikimizinde..
vildan bugün biraraya gelemedik ben geliyom sen gidiyon köşe kapmaca oynadık gıııkaydirigubbakcemile3
muharrem ayıymışya bu ay
çok sevapmış oruç tutmak
bugün bide yarın tutacam
yagmur yagıyor dışarıda çıkamadım offf
hııı onun için oruçsun allah kabul etsin benim içinde dua et orucunu açarken emii canım bebişimiz olsun:ecrin_bebek:
bu gidişle sayenizde evede net alcem kocişin başının etini yiyomkaydirigubbakcemile3alalım diyor bakalım ozaman pc ye yapışcem iyice:roflol:valla aynen öyle oldu kaydirigubbakcemile5
akşamları girebilsen keşke yaaaaaa:icecream:
inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun bende ilk hamileliğimde iğnesiz sadece klomenle kaldım:1hug:
:ecrin_bebek:arkadaslar bugün itibariyle siteye bende katılmış bulunmaktayım doktordan yeni geldim klomene başladım benım gibi klomen içen var mı
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: