- 9 Nisan 2008
- 18
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın alincim oooo hayırlısı olsun bakalım desene bu akşam siteye giremiceksinhadi bakalım allah utandırmasın bu liste sizden bebek bekliyor bu liste sizden bebek bekliyor:roflol::roflol: canım şaka bir yana umarım en kısa zamanda hamile haberini alırızGünaydın kızlar. 2 gün giremedim siteye maşaallah nüfus sayısını patlatmışsınız. Şaka bir yana hamişler hepinizin gözü aydın. Allah bebişlerinizi kollarınıza almayı nasip eder inşaallah. Bu arada cumartesi günü doktora gittim. Biliyorsunuz doktorum ilaçsız yumurta takibi yapıyordu.Yumurtalarım gelişmiş. Hatta bu akşam çatlar dedi. Ayrıca kistim de erimiş.
günaydın alincim oooo hayırlısı olsun bakalım desene bu akşam siteye giremiceksinhadi bakalım allah utandırmasın bu liste sizden bebek bekliyor bu liste sizden bebek bekliyor:roflol::roflol: canım şaka bir yana umarım en kısa zamanda hamile haberini alırız
benimde yumurtlama dönemim ama evde misafir var eşime diyorum gitti bizim yumurtalar yumurtaları misafirlere kurban ettik:roflol:napalım kısmet işi bunlar bir dahaki ay inşallah
günaydın alincim oooo hayırlısı olsun bakalım desene bu akşam siteye giremiceksinhadi bakalım allah utandırmasın bu liste sizden bebek bekliyor bu liste sizden bebek bekliyor:roflol::roflol: canım şaka bir yana umarım en kısa zamanda hamile haberini alırız
benimde yumurtlama dönemim ama evde misafir var eşime diyorum gitti bizim yumurtalar yumurtaları misafirlere kurban ettik:roflol:napalım kısmet işi bunlar bir dahaki ay inşallah
günaydın kıslar moralim çok bozuk cumartesi gittim dr çatlak dr um gene moralimi bozdu yaw beni interfiliteye yolladı çıldırcam yaaa olmuyooo işde artık tedaviyide bırakacm kafamdanda atacam çıldırmak üzereyimm allahım ne olur yarabbim sabır ver
günaydın kıslar moralim çok bozuk cumartesi gittim dr çatlak dr um gene moralimi bozdu yaw beni interfiliteye yolladı çıldırcam yaaa olmuyooo işde artık tedaviyide bırakacm kafamdanda atacam çıldırmak üzereyimm allahım ne olur yarabbim sabır ver
Afferim Alin koy tavrını tabii, bilsin neler kaçırdığını :))) Canım benim o da muhakkak bir yolunu arıyordur annesi daha çok küçükler ya karıştırıp uzun yollardan geliyor bizimkiler...
alincim deme böyle benim yeğenime kızarım ha bak darılır gelmez sonra öööööle banane demekle zorlamayla olmaz tatlı talı ikna ediceksin