Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alin cim evet içmeye devam ediyorum günde bir tane içiyorum fazlası bana iyi gelmiyo.. bugünlerde yumurtlama günlerim başlamak üzere yarın bırakıcam yumurtlama hesaplayıcıya göre yarından itibaren başlıyor ama ben pek ilgilenmiyorum eşimle ne zaman istersek o zaman birlikte olmayı tercih ediyorumjeyyar çünkü yumurtlama günlerine göre olursa stresli oluyo ... yani artık kafamdan attım bu düşünceleri adetim düzene girdi bu da bana yeter ...
alin ben iyiyim canım sen nasılsın artıkın takmıyorum oh bugünde çok rahatım valla ne güselmiş yaa düşünce yok ay nezaman acaba varmı demek yok ohhhhhhhhhh :)))) kovalasın dursun şincik yaramazda görelim
ben geldim tatlılar iyide siz benim ueğenlerimden ne istiyorsunuz bakim olmuyor böyle ama size unutun dedik siz miniklerin arkasından dedikodu yapıyorsunuz olmaz böyle hem onlara cevap hakkı doğuyor nasıl cevap versin benim kuzucuklarım ama ben onlara vekalet ediyorum hele bi doğsunlar bu yazdıklarınızı delil olarak suncam onlara hıımmmmm
evet alincim yumurtlama gününde bırakmak lazımmm adaçayını...:içelim: kızlar iyiki varsınız iyiki burada paylaşıyoruz bişeylerii...:teytey::teytey:
hayırlı günler bebişimin güzel teyzeleri nasılsınız bakim birkaç gündür net yoktu giremedim neler yaptınız herşey istediğiniz gibi yolunda gidiyordur inşallahhhh a.s.a.s.
hayırlı günler bebişimin güzel teyzeleri nasılsınız bakim birkaç gündür net yoktu giremedim neler yaptınız herşey istediğiniz gibi yolunda gidiyordur inşallahhhh a.s.a.s.
Günaydın bebişinin güzel annesi. Ooooo bakıyorum yeğenim 10 haftalık olmuş maaşallahhhhhh.sırnaşık şey Hayırlısıyla doğsunda doyadoya sevelim bebişimizi.
Süarcım canım benim nasılsın? Bebişin nasıl? Mide bulantıların devam ediyor mu?
Yeğenim kocaman olmuş neredeyse cinsiyetini öğreneceğim minik meleğin...