Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim allah herkesin gönlüne göre versin ben cok ugrastim cok caba harcadim yine olmasin yine mucadeleme devam ederim yeterki allah bana o gücü versin
cümlemizin kucagini bos koymasin
kızlar dilrubayı gebelik bölümünde konu açmış orda gördüm ee bizim listemizin kızı yazacaz herhalde dimi ya
ufff Adana'da kesin durulmaz canim ama mecbur. Siz de halilari yerden kaldiriyormusunuz yazin? cunku oylebi adet var orda demi? oh daha varmis doktor ziyaretine. bi sorun olmaz canim sen icini ferah tut. bence ogren cinsiyetini yani ne bileyim ben dayanamazdim :dance: ama bana erkek gibi geliyor gorcez
kızlar dilrubayı gebelik bölümünde konu açmış orda gördüm ee bizim listemizin kızı yazacaz herhalde dimi ya
çok sevindinm canım bak gördünmü sendede işe yaramış ilaç ikimizde şanslıyız bu konuda çok şükür. şimdi bize düşen doktorun bize verdiği ödevleri zamanında yapmak gerisi rabbime kalmış. inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur. peki bu arada sen ilaç içmeye devammı edeceksin yani 19 mm olana kadar???
selam canım bende gittim bugün çok sayıda yumurta oluşmş dedi 9mm olmuş pazartesi bir daha gel 19 mm olana kadar takip edicez dedi ondan sonra çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı artık canım allah gönlümüze gör hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günde allahım bizi meleklerle sevindir yarabbimmmm[/Q
günaydın kıslar adınıza çok sevindim inşallah haklarınızda hayırlısı olur bugünde benim kontrolüm var inşallah bende sizin gibi mutlu haberlerle gelirim yarabbim bi mucize olsun artıkın ne olur hamiş haberlerinizide duyarız inşallah kimin ne razusu dileği varsa kabul buyur yarabbim:1hug:
slm canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ne oldu doktor sonucunu yazarmısın merak ettim
günaydın kızlar kadınlar klübü mesaisi başladı benim için hayırlı sabahlar olsun esraarascım senin adına çok sevindim hayatım hadi bakalım bu ay şu hamiş listesini çoğaltalım moon soon senin için deçok sevindim güzel haber diye buna derim ben hade bakalım kızlar kafaya takmadan düşünmeden çalışmalara devam....
kızlar umut listesine bir hamiş daha eklendi. çok mutluyum darısı sizlerin de başına. benim ismimi de düzeltirseniz sevinirim. doğum aralık ayına inşallah:)))
Benimde yumurtalarım çok ama daha küçükler iğnelere devam dedi dr.um. Pazartesi tekrar gidicez yumurta takibi için yine büyümemişlerse bi beş gün daha iğne olucam. İğneyle yavaş büyüyormuş yumurtalar. Bakalım hakkımızda hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz esercim.
kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve bende bebek sahibi olmak istiyorum kist tedavisi sürüyo ve yumurtalıklarım yumurtlama yapmıyo ve tedaviye devam...inş.en kısa zamanda birer müjdeyle burda buluşuruz kader arkadaşlarım...sevgiler.....
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende hamile degilim benide katın aranıza
inşallah canım yok daha ilaç içmiyorum bir gün arayla kontrole gidicem ne zaman büyürse çatlatma iğnesi verecek doktor çok sayıda yumurtan oluşmuş iş büyümeye kaldı dedi buda bir adımdır benim için bundan önceki aylar sadece bir tane oluyordu yani ilaç işe yaradı gerisi beklicez arkdaşım inşallah güzel haberler veririz