• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyen anneler

İnşallah canım benim eşim yarın gelecek allahın izniyle yaparız

Benimde hiç şaşmaz canım 25 günde bi adetim ama ben dayanamayıp alıyorum çok pis alışkanlık oldu bende bu test toptan mı alsam diyorum 🤣🤣
Gebelik testlerini bilindik alışveriş sitelerinden alabilirsiniz☺️☺️ Hem daha uygun oluyo hem de kimseyle yüzgöz olunmuyo. Ben 10 tanesini 13 tl ye aldım yaz aylarında. Eczanedeki markalarla aynı ve son kullanma tarihleri 2024 👍🏻

bu ay
Bi kere akışına bırakın herşeyi ilişkiye dahi bebeğim olsun düşüncesiyle girmek sizi de yorar eşinizide inanın zaten vaktini bekler bu tür şeyler nasip meselesidir..Sorun vs yoksa kendinizi hiç kasmayın meleğiniz size gelecektir bir gün..her ay bu ay oldu mu ki düşüncesine kapılmamaya çalışın çünkü hiç beklemediğiniz anda olur ne olursa hep öyle diyorlar relax olun yani 🎈
bu ay ve sonrasında saymıycam gün vs artık zaten kimseylede konuşmıycam bu konuda

Gebelik testlerini bilindik alışveriş sitelerinden alabilirsiniz☺☺ Hem daha uygun oluyo hem de kimseyle yüzgöz olunmuyo. Ben 10 tanesini 13 tl ye aldım yaz aylarında. Eczanedeki markalarla aynı ve son kullanma tarihleri 2024 👍🏻
Aynen canım mantıklı valla ben 6 ay boyunca eczaneye uğrayıp gebelik testi almadan hiç bir ayı es geçmedim 🙈

Tüp bebek bizim ilk deneme olduğu için ücretsiz ilaçların % 80 ini devlet karşılıyor gerisini biz ödüyoruz 1500 lira civarı ilaçlara 400 lirada hastaneye transfer ücreti ödedik biz sadece ama yaştan dolayı devletin karşılamadığı bir arkadaş vardı ona 12.000 tl ye mal olmus
Bnde daha 23 yasındym eger olmazsa dogal yonden ondan korkuyorm canm

Inşallah olur canım doğal yoldan bende 25 yaşındayım, maddi boyutunu geçtim manevi olarak çok zor bir süreç.
@Sertap12 inşallah olur kızlar doğal yolla dua ediyorum valla hepiniz için çok iyi anlıyorum sizi 7 ay uğraştım umudumu bile kaybettim büsürü yazılar okudum regli olsam Bile acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm neler neler

Back