• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyen anneler

Selam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmı 🙏🏼Allah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Bendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah 🥰

Bendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah 🥰
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼Bende kafama takmayayım diyorum ama olmuyor İlk önce ovulasyon dönemi Takibi sonrası reglime yakın testlere başlıyorum 🙈🙈🙈

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼Bende kafama takmayayım diyorum ama olmuyor İlk önce ovulasyon dönemi Takibi sonrası reglime yakın testlere başlıyorum 🙈🙈🙈
Amin inşallah canım ❤️ bende takıyodum inan bir yerden sonra bırakıyorsun takmayı bende adet olmadan önce test yapardım adet olurdum belki üstüne görmüyorum diyodum senaryolar yazıyodum hep 😊

Amin inşallah canım ❤ bende takıyodum inan bir yerden sonra bırakıyorsun takmayı bende adet olmadan önce test yapardım adet olurdum belki üstüne görmüyorum diyodum senaryolar yazıyodum hep 😊
İşte aynı ben 😂😂😂 sen hamilesin canım hamilelerin duaları kabul olur derler benim içinde dua et nolur ❤️

Bende bi kaç ay daha bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum napalım bizimkiler de tüplü olusun :)
Aynen öyle beklesek olcaktır mutlaka ama gerçekten çok zor geçiriyorum zamanlarımı hele de çevre çok etkiliyo olan sağlığımda stresten gitmeden tüp yapalım bari dedik olan paraya olsun napalım, inş olumlu olur 🙏🏻

Ben ankaradayım zübeyde hanım hastanesine gidiyorum zaten yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavideyiz canım bütün testlerimiz kontrollerimiz tamam aralık ayında perde ameliyatı oldum 2 aydır hormon ilaçları kullanıyorum şubat adetiyle gel başlıcaz tüp bebeğe dediler.
Hımm şehrinizde olması büyük avantaj ben diyarbakıra gidiyorum bahçeciye bulunduğum ilde yok maalesef

Aynen öyle beklesek olcaktır mutlaka ama gerçekten çok zor geçiriyorum zamanlarımı hele de çevre çok etkiliyo olan sağlığımda stresten gitmeden tüp yapalım bari dedik olan paraya olsun napalım, inş olumlu olur 🙏🏻
İnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konular

İnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konular
Sırf bu yüzden herkesle bağlantımı kestim üzüleceğime kimseyi görmem konuşmam daha iyi

yok 4sene sonra sağlıklı bir kızım oldu şükür rabbime ama son 5aydır kız bebek kardeş diye ağlıyo ,evde tek komşu da yok ,sırf kızım için lardeş yapmayı istiyorum inşallah olur.

Maşşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağıjıza alırsınız inşallah ,bizlrr içimde dua edin lütfen 😍💞
Ediyorum canım duamda herkes tanıyıp tanımadığım kim varsa herkese bu annelik duygusu nasip olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim🥰

Back