• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyen anneler

Ayyy hemen bende ayalım belki benim tarihinde yanlıştır 🙏🏼🙏🏼
Sen o takvimler güvenme 4 5 tane yüklüydü hepsine de üşenmedim 1 senelik adet döngümü yazdım tam tarih versin diye ben 13ünde yumurtluyordum mesela takvim o günde düşük gebelik ihtimali diyordu bana verdiği tarihte benim yumurtlama günü geçmiş yerinde yeller esmiş oluyordu 😁

Ediyorum canım duamda herkes tanıyıp tanımadığım kim varsa herkese bu annelik duygusu nasip olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim🥰
Benim için de dua edin nolur, 6 haftalık bebeğimi kaybettim, doktorum izin verdiğinde tekrar başlayacağız denemelere.. Bu sefer ovulasyon takibi yapacağım 🙏

Benim için de dua edin nolur, 6 haftalık bebeğimi kaybettim, doktorum izin verdiğinde tekrar başlayacağız denemelere.. Bu sefer ovulasyon takibi yapacağım 🙏
Çok üzüldüm neden kaybettiniz 😔 Rabbim sizi de yormadan en kısa zamanda nasip etsin güzeller güzeli bir bebiş🥰

Çok üzüldüm neden kaybettiniz 😔 Rabbim sizi de yormadan en kısa zamanda nasip etsin güzeller güzeli bir bebiş🥰
Sebebini bilmiyoruz😞 ilk gebeliklerde olabileceğini söyledi doktorum, bebek patolojiye yollandı, ben de zamanı gelince test yaptıracağım hemen yapılmıyormuş, insallah kotu birsey çıkmaz

Sebebini bilmiyoruz😞 ilk gebeliklerde olabileceğini söyledi doktorum, bebek patolojiye yollandı, ben de zamanı gelince test yaptıracağım hemen yapılmıyormuş, insallah kotu birsey çıkmaz
İnşallah canım😔ben dr gitmedim dha hiç takvime göre 6 haftalık 3 gün gösteriyo korkuyorum da bişey var mı olur mu diye haftaya randovüm

Sen o takvimler güvenme 4 5 tane yüklüydü hepsine de üşenmedim 1 senelik adet döngümü yazdım tam tarih versin diye ben 13ünde yumurtluyordum mesela takvim o günde düşük gebelik ihtimali diyordu bana verdiği tarihte benim yumurtlama günü geçmiş yerinde yeller esmiş oluyordu 😁
valla eğer öyleyse tüm çalışmalarım çöp olur 😂😂

Çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda tekrar bebek sahibi olursun 🙏🏼🙏🏼
Inşallah canım, tek dileğim sağlıklı bir bebek 1🙏 bu arada takvim uygulamaları gerçekten işe yaramıyor onunla zaman kaybedip sonra alakasız bir günde gebe kalmıştım ben.. ya o uygulamalara hic bakmamak ya da ovulasyon testi yapmak lazim

Inşallah canım, tek dileğim sağlıklı bir bebek 1🙏 bu arada takvim uygulamaları gerçekten işe yaramıyor onunla zaman kaybedip sonra alakasız bir günde gebe kalmıştım ben.. ya o uygulamalara hic bakmamak ya da ovulasyon testi yapmak lazim
inşallah canım senin için de dua edeceğim 2 gün sonra regli olacağım canım ki inşallah olmam olursam hemen alacağım bide öyle deneyeyim

Canım hayırlısı olsun bu sefer de ovulasyon testi dene bence konustugumuz gibi 🙏 Ben de nisanda deneyeceğim inşallah
Şimdi gitti gidiyordan sipariş ettim canım inşallah birbirimize güzel haberler veririz bu seferde ovulasyon testi ile deneyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun canım güzel haber alırsan yazarsın canım

Şimdi gitti gidiyordan sipariş ettim canım inşallah birbirimize güzel haberler veririz bu seferde ovulasyon testi ile deneyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun canım güzel haber alırsan yazarsın canım
Tabi ki yazacağım ama benim yazabilmem için en iyi ihtimalle 3 ayım var 😞 Şimdiden sipariş vereceğim ben de, moral olsun 🥰🙏 En hayırlı ve sağlıklı zamanda olacaktır artık öyle düşünüyorum... Hiç canını sıkma

Selam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmı 🙏🏼Allah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Bende 10 aydayim bu ay ayni sekikde eczane degistirdim artik internetten toplu test almayi dusunuyorum

Back