Hamile kalmak isteyen anneler

Bendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah

Bendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende kafama takmayayım diyorum ama olmuyor İlk önce ovulasyon dönemi Takibi sonrası reglime yakın testlere başlıyorum

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende kafama takmayayım diyorum ama olmuyor İlk önce ovulasyon dönemi Takibi sonrası reglime yakın testlere başlıyorum
Amin inşallah canım bende takıyodum inan bir yerden sonra bırakıyorsun takmayı bende adet olmadan önce test yapardım adet olurdum belki üstüne görmüyorum diyodum senaryolar yazıyodum hep

Amin inşallah canım ❤ bende takıyodum inan bir yerden sonra bırakıyorsun takmayı bende adet olmadan önce test yapardım adet olurdum belki üstüne görmüyorum diyodum senaryolar yazıyodum hep
İşte aynı ben sen hamilesin canım hamilelerin duaları kabul olur derler benim içinde dua et nolur

Bende bi kaç ay daha bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum napalım bizimkiler de tüplü olusun :)
Aynen öyle beklesek olcaktır mutlaka ama gerçekten çok zor geçiriyorum zamanlarımı hele de çevre çok etkiliyo olan sağlığımda stresten gitmeden tüp yapalım bari dedik olan paraya olsun napalım, inş olumlu olur

Hımm şehrinizde olması büyük avantaj ben diyarbakıra gidiyorum bahçeciye bulunduğum ilde yok maalesef

İnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konular

İnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konular
Sırf bu yüzden herkesle bağlantımı kestim üzüleceğime kimseyi görmem konuşmam daha iyi

yok 4sene sonra sağlıklı bir kızım oldu şükür rabbime ama son 5aydır kız bebek kardeş diye ağlıyo ,evde tek komşu da yok ,sırf kızım için lardeş yapmayı istiyorum inşallah olur.

Maşşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağıjıza alırsınız inşallah ,bizlrr içimde dua edin lütfen
Ediyorum canım duamda herkes tanıyıp tanımadığım kim varsa herkese bu annelik duygusu nasip olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…