- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi Spring2511
-
Bendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallahSelam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmıAllah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Ben deAy ben küçükken bebeklerin tüpün içinde büyüdüğünü düşünürdümalakasız oldu az kafa dağılsın diye yazdım
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Ben deTüp bebek denilince onlar sanki annenin karnında olmuyor gibi düşünürdüm çocuk aklı işte
Amin inşallah canımÇok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende kafama takmayayım diyorum ama olmuyor İlk önce ovulasyon dönemi Takibi sonrası reglime yakın testlere başlıyorum
İlk takvimden günüme bakıyordum boşa oyalanmışım yanlış tarih vermiş hep nette 30 lu ovulasyon seti var laboquik. 3 ay yetti her gün yapmadığımdan paket bitti işim bittiOvulasyon testiyle ne kadar sürede gebe kaldınız?
İşte aynı benAmin inşallah canım ❤ bende takıyodum inan bir yerden sonra bırakıyorsun takmayı bende adet olmadan önce test yapardım adet olurdum belki üstüne görmüyorum diyodum senaryolar yazıyodum hep
Aynen öyle beklesek olcaktır mutlaka ama gerçekten çok zor geçiriyorum zamanlarımı hele de çevre çok etkiliyo olan sağlığımda stresten gitmeden tüp yapalım bari dedik olan paraya olsun napalım, inş olumlu olurBende bi kaç ay daha bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum napalım bizimkiler de tüplü olusun :)
Ayyy hemen bende ayalım belki benim tarihinde yanlıştırİlk takvimden günüme bakıyordum boşa oyalanmışım yanlış tarih vermiş hep nette 30 lu ovulasyon seti var laboquik. 3 ay yetti her gün yapmadığımdan paket bitti işim bitti
Hımm şehrinizde olması büyük avantaj ben diyarbakıra gidiyorum bahçeciye bulunduğum ilde yok maalesefBen ankaradayım zübeyde hanım hastanesine gidiyorum zaten yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavideyiz canım bütün testlerimiz kontrollerimiz tamam aralık ayında perde ameliyatı oldum 2 aydır hormon ilaçları kullanıyorum şubat adetiyle gel başlıcaz tüp bebeğe dediler.
İnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konularAynen öyle beklesek olcaktır mutlaka ama gerçekten çok zor geçiriyorum zamanlarımı hele de çevre çok etkiliyo olan sağlığımda stresten gitmeden tüp yapalım bari dedik olan paraya olsun napalım, inş olumlu olur
Sırf bu yüzden herkesle bağlantımı kestim üzüleceğime kimseyi görmem konuşmam daha iyiİnşallah canım olur çevre ayrı bi sorun bebek yokmu yok diyorsun olmuyormu peşine sonrası malum konuşulan konular
Aynen canım bakalım adet olmayı bekliyorum adet olunca gidicem hastaneye.Hımm şehrinizde olması büyük avantaj ben diyarbakıra gidiyorum bahçeciye bulunduğum ilde yok maalesef
En güzeli canım valla ilk aylar tamam ama sonrası sürekli sorunca insan üzülüyor ben bide bu ara çok takmaya başladımSırf bu yüzden herkesle bağlantımı kestim üzüleceğime kimseyi görmem konuşmam daha iyi
Hayırlısıyla beklenen mucizelerimize kavuşalım en kısa zamandaEn güzeli canım valla ilk aylar tamam ama sonrası sürekli sorunca insan üzülüyor ben bide bu ara çok takmaya başladım
Maşşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağıjıza alırsınız inşallah ,bizlrr içimde dua edin lütfenBendede 1 buçuk yıl olmadı kafaya takmadım bu ay 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Dimi ,bende komlu arkdş. vs yok burası iyi oldu kafam dağılıyor.olsun canım valla yazışınca kafamız dağılıyor
Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa en güzel zamanda nasip etsin inşallah canımİşte aynı bensen hamilesin canım hamilelerin duaları kabul olur derler benim içinde dua et nolur
Ediyorum canım duamda herkes tanıyıp tanımadığım kim varsa herkese bu annelik duygusu nasip olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimMaşşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağıjıza alırsınız inşallah ,bizlrr içimde dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?