Hamile kalmak isteyen anneler

Reglin normalde kaç gün sürüyor ona göre ayarla canım özel hastane ise telefon açıp tekrar detaylı öğrenirsin geciktirme gününü
3 gün sürüyor canım 2. yada 3. günü gel hafta sonuna denk gelirse ilk günde gelebilirsin demişti doktor, devlet hastanesi kuzum.

Merhaba Kızlar biz de 6 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef benim testlerim temiz çıktı ama eşimde sperm sayısı az çıktı hareketi falan iyi olduğu icin doktor düzelir dedi ama bakalım insallah ben de rahim filmi çektirmek istiyorum ama doktorlar cekmiyor açıktır diye ilişkiden sonra çok fazla dışarı çıkan oluyor ben buna bağlıyorum biraz açıkçası tüplerim tıkalı olanilir mi diye düşünüyorum

İlişkiden sonra dışarı çıkması normal canım benimde çok fazla çıkıyor ama tüplerim açık, doktorun açıktır demeside çok tuhaf imkanın varsa başka bir hastaneden talep et rahim filmini, benim eşiminde sperm sayısı az 1 buçuk yıldır ilaç ve kürler kullanıyoruz ama malesef kayda değer bir artışımız yok sizde üzerine düşün bence.

Tedaviye başladık canım eşim icin biz de özele de gittim devlete de daha yeni evlisin açıktır çok büyük bir enfeksiyon geçirmediysen tıkalı değildir dediler . Eşimin toplam hareketli spermi %75 morfoloji 10.9 sayı 8.8 milyon sizin değerler nasıldı ? Biz keçiboynuzu kürü pekmezi artmed promen bir de klomen kullanıyor eşim size nasıl bir tedavi uyguladı

Kuzum bizim sperm sayımız 11,2 milyon ama %84 u harektsiz ileri hareket 0 emodex ilaç kullanıyor , onun dışın da keçi boynuzu özü çakşır kökü, deve dikeni ve adını unuttuğum bir çok şey kullandı, şuanda sadece keçiboynuzu ve çakşır kökü kullanıyor birde ilaca devam ediyor.

İnan canım bende artık herşeyi düşünüyorum ama eşinin sperm sayısı az ise bildiğim kadarı ile sayıyı çoğaltmak için bi tedavi uyguluyorlar inşallah tez zamanda sende hamile kalırsın

Peki sayı artışı elde ettiniz mi bu dönemde ? Varikosel falan var mı bizim testesteron alt sınıra yakın çıktı doktor ona bağladı ama ultrason fala çekmediler eşime

İnan canım bende artık herşeyi düşünüyorum ama eşinin sperm sayısı az ise bildiğim kadarı ile sayıyı çoğaltmak için bi tedavi uyguluyorlar inşallah tez zamanda sende hamile kalırsın
Tedaviye başladık kuzum 1 aydır ilaç kullanıyor eşim ama tekrar test vermedik ne alemde hiç bilmiyorum bende sorun olmadığını söylüyorlar adetim çok düzenlidir rahşm temiz diyorlar ama rahim filmi falan çekmediler 1 sene olmadan ilgilenmiyorlar doğru düzgün doktorlar da

3 gün sürüyor canım 2. yada 3. günü gel hafta sonuna denk gelirse ilk günde gelebilirsin demişti doktor, devlet hastanesi kuzum.
İnşallah tez zamanda güzel sonuç alırsın kuzum güzel haberlerini bekliyorum ay iyi oldu bu site en azından birbirimizle paylaşıyoruz eşimlede paylaşamıyorım çok fazla üzülmesin diye

İnşallah tez zamanda güzel sonuç alırsın kuzum güzel haberlerini bekliyorum ay iyi oldu bu site en azından birbirimizle paylaşıyoruz eşimlede paylaşamıyorım çok fazla üzülmesin diye
Amin canım inşallah haber veririm sizlerede.

Peki sayı artışı elde ettiniz mi bu dönemde ? Varikosel falan var mı bizim testesteron alt sınıra yakın çıktı doktor ona bağladı ama ultrason fala çekmediler eşime
Yok kuzum sayı arsada çok az arttı ama hareketsiz spem sayısı yükseliyor her seferde varikosel yok ultrason 2 kere çektirdi bir sorun yok eşimin vücut sıcaklığı çok yüksek ve doktor ona yapılcak birşey yok diyor vücut sıcaklığına bağlıyorlar bu durumu.

Anladım canım biz tekrar test vermedik önümüzdeki ay verin olmazsa dedi doktor insallah ise yarıyordur içtikleri

Var var ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri 4 sene sonra geldi eczaneye gitmekten utandığımdan artık netten alıyordum testleri şimdi 2.bebe istiyorum 3 aydır ovs. testi kullanıyorum ,gebelik testleri cabası ama gelen giden yok inşallah en kısa sürede hamile kalırız ya böyle delircez yakında

Çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda tekrar evlat sahibi olursun bende çok istiyorum anne olmayı test almaktan yoruldum eczacı kadın inşallah bu sefer olur diyor artık eczaneye tek gidiş amacım test almak valla delirmezsek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…