hamile kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olur biliyormusun 3-4 evli bi kadın olur.çünkü alıştığı için farklı kişilerde zevk arar.hemen bıkar şimdi söyledikleri gbi ayrılması da kolay gelir
Aynen sadakat sevgi diye bisey kalmaz ki dusunsene evlenince tek kadinla yetinebilecekmi 15 yasinda baslayan bir insan

Enerji derken bunu kastetmiştim aslinda güven sevgi hepsi yara alir.
Oyun saniyor bunlari.
Fiziksel zevk yasadik bitti gibi.
Oysa ruhunda birakacagi izler ömür boyu devam eder.
Ilk iliskisinde travma yasayanlar var , deneyip yapamayanlar var.
Daha neler neler var.
Herkes bir degil ki 15 yasinda yasiyorlarmiş nerden biliyor gozüyle görmuş mü ?
Her sey dörtlük dörtlük mi gitmis ne olmus yani onda sorun olmadi diye kendinde de mi olmayacak ?
tamam ben emin değilim diyelim ama siz nasıl benim hayatımdan bu kadar eminsiniz onu anlamıyorum tek sorduğum şey nasıl korunabilirimdi yine namus olaylarına getirdiniz

sevgilimle cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama biraz korkuyorum sevgilim prezervatif kullanıcak ve içime boşalmıcak aynı zamanda yumurtlama döneminde de ilişkiye girmicem ama yine de hamile kalma ihtimalim var mı yani doğum kontrol hapı kullanmasam da hamile kalmayabilir miyim yoksa kesinlikle doğum kontrol hapı da kullanmak mı gerekiyor ya da içime boşalmadığı halde her ilişkiden sonra ertesi gün hapı almak zorunda mıyım?
Siz sıkıntilisinz bir piskologa git Mahmut usta

Türkiye de böyle bir eğitim yok yurtdışındakiler biliyor ki gençler zaten ilişkiye giricek bari bilinçli bir şekilde girsinler
Kim anlatti bunlari sana ilişki isteyen erkek arkadaşin mi ?
Herkes ayni sekilde yasamiyor hayal dunyasindan çik.
17 yasindaki kuzenimin flörtü yok üniverstede olur olursa, önümde sinavlarim var diyor.
Hani herkesi ornek aliyorsun ya bunu da ornek al bak bu da senle ayni yaşit.

Çevren neyse butun dunyayi öyle sanirsin.
Senle yaşit olup çok farkli dusunen ve yasayan insanlar var. Örnek almak istiyorsan onlari örnek alabilirsin.

Aynen sadakat sevgi diye bisey kalmaz ki dusunsene evlenince tek kadinla yetinebilecekmi 15 yasinda baslayan bir insan
Ben bunların hepsini şaka olarak düşünüyorum.eğer değilse bu felaketler az bile.kız ne demek ilişkiye girerim sonra ayrılırım tecrübeli biri olursa iyi olur flan çok tuhaf.

eğer öyle bir durum olursa ondan ayrılırım
İşte tecrübe etmiş olursun bunu da.

Ayrıca 15 yaşında hamile kalan insanlar nasıl korunacagini bilmediklerinden değil cehalet yüzünden hamile kalan insanlar. 15 yaşında bir insanın henüz çocuk olduğunu bilmeyecek kadar cahil oldukları için, tek dertleri uçkur olduğu için. Reşit olma yaşı diye bir şey neden var acaba? Kazık kadar insanlar nasıl korunacagini bildikleri halde hamile kalıyorlar bu risk her zaman vardır diyoruz sana. Aman neyse dene ve gör

ne babama anlatmak zorunda ne de anneme evlendiği gün kız çocuklarına annesi veya babası cinsel hayat hakkında hiç konuşmadığı için utanıp bir şey diyememektense çocuğunu bu hayatın varlığına alıştırmalı bilgilendirmeli eskinin şu andan hiçbir farkı yok özellikle köy kısımlarında evlenmedem 15 yaşındaki kızların hamile kaldıklarını görüyorduk görüyoruz bu da onların sadece ilişkiden nasıl koruncaklarını bilmediğini gösterir yoksa eskiden de şu anda da gençler hep ilişkiye girmiş sonra o kız evlendirilip örtbas edilmeye çalışılır bu bilinçsiz anne ve babanın eseridir
Yazık diyorum sadece bu denli çabuk büyümek neden ister ki insan . Çocukluğunu yaşa gün gelecek aktif bir cinsel hayatın zaten olacak ama erken
Şimdi bir hevesle aldığın karar ileride seni pişman edecek Bayan çok bilmiş .

Ablacım gerçekten anlattıkların doğruysa bana özel mesaj atar mısın? Ben doktorum. Konuşalım seninle biraz. Olmaz mı?

Ben bunların hepsini şaka olarak düşünüyorum.eğer değilse bu felaketler az bile.kız ne demek ilişkiye girerim sonra ayrılırım tecrübeli biri olursa iyi olur flan çok tuhaf.
Ayy valla genclik beni korkutuyor
Tekrar soyluyorum kinamiyorum 🙈yorum yaparken korkuyorum sadece uzuluyorum
Yani ben 15 yasinda cidden cocuk gibiydim hala ne oyun oynasam diye dusunuyordum bunlar beni urkutuyor Allah korusun

İşte tecrübe etmiş olursun bunu da.

Ayrıca 15 yaşında hamile kalan insanlar nasıl korunacagini bilmediklerinden değil cehalet yüzünden hamile kalan insanlar. 15 yaşında bir insanın henüz çocuk olduğunu bilmeyecek kadar cahil oldukları için, tek dertleri uçkur olduğu için. Reşit olma yaşı diye bir şey neden var acaba? Kazık kadar insanlar nasıl korunacagini bildikleri halde hamile kalıyorlar bu risk her zaman vardır diyoruz sana. Aman neyse dene ve gör
Derdi sadece laf yetiştirip bilgili olduğunu savunmak biz ne desek anlamayacak o yüzden birşey söylemek de gereksiz.

Yazık diyorum sadece bu denli çabuk büyümek neden ister ki insan . Çocukluğunu yaşa gün gelecek aktif bir cinsel hayatın zaten olacak ama erken
Şimdi bir hevesle aldığın karar ileride seni pişman edecek Bayan çok bilmiş .
Bir de çocuk gelinleri örnek veriyor, sanki tek sorun korunmayı bilmemeleriymis gibi 🤦🏻‍♀️

kıskanmam mı gerekiyor önceki ilişkilerini
Kıskanma degil belki o kişiliğe göre değişiyorsa olabilir.ama o çocuk sana sohbet arasında daha önce oldu flan diyorsa sorgula bence.o kadar rahat biri seni kaç defa aldatır ve senden çekinmez.ya sen sevmiyormusun o çocuğu anlattıkları karşısında nasıl böyle sakin kalıyorsun.ben eşimi parçalarım bu sevgili olsam da geçerli ne demek başkalarıyla her haltı yemiş sohbet arasında anlatacak.pavyondan çıkmadık ki bunlara alışık olalım.17 yaşında bu kadar hızla çabuk tökezlersin yapma

Kıskanma degil belki o kişiliğe göre değişiyorsa olabilir.ama o çocuk sana sohbet arasında daha önce oldu flan diyorsa sorgula bence.o kadar rahat biri seni kaç defa aldatır ve senden çekinmez.ya sen sevmiyormusun o çocuğu anlattıkları karşısında nasıl böyle sakin kalıyorsun.ben eşimi parçalarım bu sevgili olsam da geçerli ne demek başkalarıyla her haltı yemiş sohbet arasında anlatacak.pavyondan çıkmadık ki bunlara alışık olalım.17 yaşında bu kadar hızla çabuk tökezlersin yapma
bana anlatmıyor tabiki bana anlatsa ben de rahatsız olurum bana hiç eskilerinden bahsetmiyor ama yakın arkadaşlarından falan biliyorum

tamam ben emin değilim diyelim ama siz nasıl benim hayatımdan bu kadar eminsiniz onu anlamıyorum tek sorduğum şey nasıl korunabilirimdi yine namus olaylarına getirdiniz
Tekrar oku yazdigimi neresinde namusu ifade eden bir kelime var ?
Baska birine de bekaret dedin ki o kisi de bekaretten hiç bahsetmemişti.
Neden bu konuya bu kadar takmiş durumdasin namus bekaret evlenmek dedigimizi sanip duruyorsun ,yazdiklarimizi hep bu sekilde yorumluyorsun.

Ailen çok mu baskici ?
Namus bekaret vs baskisi mi yapiyorlar sana ?
Sanki bu konuda acın varmiş gibi ne desek böyle anliyorsun.
Oysa kimse namustan bekaretten vs bahsetmiyor.

Senin adina nasil mi emin konusuyoruz tecrübe diye şey var yaş yasadikça ögreniyorsun.
Kimini yaşayanlardan kimini yasadiklarindan ögreniyorsun.
Biz yasayanlardan ögrendik, sen yasayip ogrenmek istiyorsun.

Tekrar oku yazdigimi neresinde namusu ifade eden bir kelime var ?
Baska birine de bekaret dedin ki o kisi de bekaretten hiç bahsetmemişti.
Neden bu konuya bu kadar takmiş durumdasin namus bekaret evlenmek dedigimizi sanip duruyorsun ,yazdiklarimizi hep bu sekilde yorumluyorsun.

Ailen çok mu baskici ?
Namus bekaret vs baskisi mi yapiyorlar sana ?
Sanki bu konuda acın varmiş gibi ne desek böyle anliyorsun.
Oysa kimse namustan bekaretten vs bahsetmiyor.

Senin adina nasil mi emin konusuyoruz tecrübe diye şey var yaş yasadikça ögreniyorsun.
Kimini yaşayanlardan kimini yasadiklarindan ögreniyorsun.
Biz yasayanlardan ögrendik, sen yasayip ogrenmek istiyorsun.

amacım sadece laf yetiştirmek olsaydı burada olmazdım burası soru sorma platformu
Bak nasıl da laf yetiştiriyorsun 🤷 milletin uçkuru bana dert olmadı seni tanımam etmem ileride bir gün burada yazılan her yorum gözünün önüne gelince anlarsın şuan anlaman imkansız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X