Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

Izmirli arkadaşlr bzim topikimz zayif kalmiş yahuuu palaşimalriniz bekliyorum fiklerinzi memnunuyetlerinzi begenmediklerinizi

valla canım ben hep yazıyorum güncellensin diye ama benden başka ugrayan yok gibi
neyse benden haber vereyim bari bu sabah kan testi yaptırdım malesef negatif hamile degilim bende tedaviye ara vermek istiyorum ruhen yoruldum sanki

Ablacim uzuldum ya hairlsi olsun inş ara vermk iyi olur senin için :) uzm kendini emi bak bi tane meelgin var

izmirli bayanlar nerelerdesiniz tecrübelerinizi ve tedavi şeklinizi bizlerle paylaşamya ne dersinz

herkese merhaba,çok şükür 2 yıllık bir surecın ardından ben şu an 8 haftalık hamileyim.ama kolay olmadı tabi.6 ay bekleyıp hamıle kalamayan arkadaşlara tavsiyem<şu,öncelikle hiç beklemeden hemen HSG yanı rahım filmi çektırsinler çünkü tuplerde bı sorun varsa boşuna vakıt kaybetmeyın ayrıca eşiniz de aynı dönemde bir sperm testı yaptırsın.eğer bır sorun çıkmazsa bı 6 ay daha deneyın derim yaşınız geç değilse.fakat herşeye rağmen tup bebek ya da aşılamaya karar verirsenız kesinlikle prof Erol TAVMERGEN derim.türkıyede 1 numara ve tup bebeği turkıyede yapan ilk dr.Ege ye bağlı kendı yeri alsancakta.ben ona gittim ve aşılama önerdi.1 eylülde aşılama yapıldı ama tutmadı.benı arayıp xxxx hanım çalışmaya devam bu ayda şansımız var dedi.ve şaka gıbı ekım ayında kendılığımden hamıle kaldım.tabı kı önce allahın izniyle ama Erol hoca da kesinlikle bu işi biliyor.Allah isteyen kımsenın kucağını boş bırakmasın.sevgiler...

iyi akşamlar izmirli bayanlar.malum bu ay yine kırmızı kartı yedim.kısmet değilmiş.drumlar konuştuk bu ay tedaviye başlıycaktık.ama adetlerimin düzene girmesiyle tedaviyi erteledik.ocak ayına kadar oluruna bırakma kararı aldık.eğer bu süre aralığında olmazsa.tedaviye start vericez.

slm ben 7 senelik evliyim pko sendromu var tabi çok dr gezdim öğrenene kadar ama sonunda dr denk geldim dokuz eylülde tedvi oluyorum inşl olumlu olur

D gabbana canim dedğin doktor nerde hangi hastanede biz irenbede dilek hanima gidiyoruz.gerci en son temmzuda yara dondurtmak için gittik şimdilk bi sorun yok bakalim yaramdna sonra yine gitmeyi düşünüyoruz.doktor umuz 3ayiçinde hamişlik olur dedi ama 4ay oldu yok hala bişi bakalim umidimzi kaybetmemeye calişiyourz inş olucak buarada msjimin altindada ayziyo gercide 3 yil 4aylik evliyiz

Özlem sen hangi doktora gıdyosun canim.ırenbde gÜxel bıyer canim alkinda olsun

herkese merhaba,çok şükür 2 yıllık bir surecın ardından ben şu an 8 haftalık hamileyim.ama kolay olmadı tabi.6 ay bekleyıp hamıle kalamayan arkadaşlara tavsiyem<şu,öncelikle hiç beklemeden hemen HSG yanı rahım filmi çektırsinler çünkü tuplerde bı sorun varsa boşuna vakıt kaybetmeyın ayrıca eşiniz de aynı dönemde bir sperm testı yaptırsın.eğer bır sorun çıkmazsa bı 6 ay daha deneyın derim yaşınız geç değilse.fakat herşeye rağmen tup bebek ya da aşılamaya karar verirsenız kesinlikle prof Erol TAVMERGEN derim.türkıyede 1 numara ve tup bebeği turkıyede yapan ilk dr.Ege ye bağlı kendı yeri alsancakta.ben ona gittim ve aşılama önerdi.1 eylülde aşılama yapıldı ama tutmadı.benı arayıp xxxx hanım çalışmaya devam bu ayda şansımız var dedi.ve şaka gıbı ekım ayında kendılığımden hamıle kaldım.tabı kı önce allahın izniyle ama Erol hoca da kesinlikle bu işi biliyor.Allah isteyen kımsenın kucağını boş bırakmasın.sevgiler...

tebrikler canım bende ekimde ege üniversitesinde aşılama yapıldı ama tutmadı 13 günü adet oldum sana sorum tekrar yumurta takibi yaptırdınmı yoksa ilaç kullanmadanmı hamile kaldın?

tebrikler canım bende ekimde ege üniversitesinde aşılama yapıldı ama tutmadı 13 günü adet oldum sana sorum tekrar yumurta takibi yaptırdınmı yoksa ilaç kullanmadanmı hamile kaldın?

teşekkur ederim.hayır aşılama tutmayınca bişey yapılmadı.sadece dr aşılama öncesi kullanılan ilaçların etkısı devam edıyor,siz gene kendınız deneyın bu ay dedi.biz de denedik :)) tutturduk çok şükür.:teytey:

D gabbana canim dedğin doktor nerde hangi hastanede biz irenbede dilek hanima gidiyoruz.gerci en son temmzuda yara dondurtmak için gittik şimdilk bi sorun yok bakalim yaramdna sonra yine gitmeyi düşünüyoruz.doktor umuz 3ayiçinde hamişlik olur dedi ama 4ay oldu yok hala bişi bakalim umidimzi kaybetmemeye calişiyourz inş olucak buarada msjimin altindada ayziyo gercide 3 yil 4aylik evliyiz

Ege üni.tüp bebek merkezi başkanı.ama ben özeline gittim.bildiğim kadarıyla egede kendı gırmıyor asistanları yapıyor her işi ama son karar gene hep onun.ama eğer imkanın varsa özelıne git derim hoş bugun arasan 2-3 ay sonrasına falan gun verıyolar Türkıyenın her yerinden hastası var.

sğl canım tesekkurler bakalım bız suana beklemeıyız.nezmana kadr beklıycksek :) özel muayenesı nekadr canım biz irenbeye temmzuda gittigğimzde ucret vermedık sigortayla anlaşması vardı şimdi kalkmış anlaşması 130ytlimiş muayenesi

sğl canım tesekkurler bakalım bız suana beklemeıyız.nezmana kadr beklıycksek :) özel muayenesı nekadr canım biz irenbeye temmzuda gittigğimzde ucret vermedık sigortayla anlaşması vardı şimdi kalkmış anlaşması 130ytlimiş muayenesi

150 ytl butun proflar gibi.

hımm tesekkurler canım sun için doktora gime planımz yok ama olurs bu şıkkıda duşunelım sneın nasıl gidiyo hamişlıgın canım hersey yolunda dımı

aslında herseyın zmanı vard bız sabretmeısnzı bılmıyoruz canım ben buna inanıyorum cünku okuyoruz 5kez tupbebkten sonra hamıle aklmış bı arkadş kk da

hımm tesekkurler canım sun için doktora gime planımz yok ama olurs bu şıkkıda duşunelım sneın nasıl gidiyo hamişlıgın canım hersey yolunda dımı

valla nasılsa olacak inşallah.şu günlerinizin kıymetını bılın.ben bulantı ve kusmadan başımı kaldıramıyorum gerçi bu halıme de şükür neler var.ama var ya canınız ne istıyosa yiyin valla benım yemek fıkrını duşunuce bile miğdem bulanıyoo:KK43:((kafamçokkarıştı

ahh anacim keske hamiş olsamda herseye raziyim ben tabi ole de dememk laizm aslinda da iste..

selam arkadaşlar bende geçen ayın 21 inde rahim filmi çektirdim dr.um 3 ay beklicez bu süreç içinde olmazsa tüp bebek yöntemine geçmemi söyledi rahim filmi mini başka bir dr daha göstermek istedim smyrna tüp bebek merkezine gittim orda muanede bende sol yumurtalığımda 2 cm kist çıktı daha öncede çikolata kisti yüzünden amiliyat olmuştum amiliyattan sonra tekrarlamıştı ama geçmişti sonrdan ve ne yazıkki tekrarlamış yine o yüzden bu ay korunduk bakalım hafta sonu gidicem işşallah geçmiştir.bu ay çalışmalara başlarız... bu arada eşimin sperm testindede morfoloji sorunu çıktı keçiboynuzu kürü uyguladık bugün tekrardan smyrn nada test oludu sonucu 16.30 da alıcaz hayırlısı işşallah

binbirgece morfolojı kaç çıktı canım eşim yuzde70olması laızm dedi.geçmiş olsun canım.
canım kendı doktorun görmmeişmiydi rahım filminin sonucunu başka doktor ksıt gördu demişsinya ne yapamyı düşünüyosun şimdi

X