E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Izmirli arkadaşlr bzim topikimz zayif kalmiş yahuuu palaşimalriniz bekliyorum fiklerinzi memnunuyetlerinzi begenmediklerinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba,çok şükür 2 yıllık bir surecın ardından ben şu an 8 haftalık hamileyim.ama kolay olmadı tabi.6 ay bekleyıp hamıle kalamayan arkadaşlara tavsiyem<şu,öncelikle hiç beklemeden hemen HSG yanı rahım filmi çektırsinler çünkü tuplerde bı sorun varsa boşuna vakıt kaybetmeyın ayrıca eşiniz de aynı dönemde bir sperm testı yaptırsın.eğer bır sorun çıkmazsa bı 6 ay daha deneyın derim yaşınız geç değilse.fakat herşeye rağmen tup bebek ya da aşılamaya karar verirsenız kesinlikle prof Erol TAVMERGEN derim.türkıyede 1 numara ve tup bebeği turkıyede yapan ilk dr.Ege ye bağlı kendı yeri alsancakta.ben ona gittim ve aşılama önerdi.1 eylülde aşılama yapıldı ama tutmadı.benı arayıp xxxx hanım çalışmaya devam bu ayda şansımız var dedi.ve şaka gıbı ekım ayında kendılığımden hamıle kaldım.tabı kı önce allahın izniyle ama Erol hoca da kesinlikle bu işi biliyor.Allah isteyen kımsenın kucağını boş bırakmasın.sevgiler...
tebrikler canım bende ekimde ege üniversitesinde aşılama yapıldı ama tutmadı 13 günü adet oldum sana sorum tekrar yumurta takibi yaptırdınmı yoksa ilaç kullanmadanmı hamile kaldın?
D gabbana canim dedğin doktor nerde hangi hastanede biz irenbede dilek hanima gidiyoruz.gerci en son temmzuda yara dondurtmak için gittik şimdilk bi sorun yok bakalim yaramdna sonra yine gitmeyi düşünüyoruz.doktor umuz 3ayiçinde hamişlik olur dedi ama 4ay oldu yok hala bişi bakalim umidimzi kaybetmemeye calişiyourz inş olucak buarada msjimin altindada ayziyo gercide 3 yil 4aylik evliyiz
sğl canım tesekkurler bakalım bız suana beklemeıyız.nezmana kadr beklıycksek :) özel muayenesı nekadr canım biz irenbeye temmzuda gittigğimzde ucret vermedık sigortayla anlaşması vardı şimdi kalkmış anlaşması 130ytlimiş muayenesi
hımm tesekkurler canım sun için doktora gime planımz yok ama olurs bu şıkkıda duşunelım sneın nasıl gidiyo hamişlıgın canım hersey yolunda dımı