Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

arkadaşlr hepinizden dua beklıyorum bi arkadaşımz 13yıllık evlı sanrm belkıde daha fazla bgun ege unıversıtesinde tup bebk yaptırmışlar bugun koydurmuşlar yumurtaalrı.haberini az once aldık inş kavusur bebgıne aminnn

inşallah canım arkadaşın 13 yıllık özlemine kavuşur ve 9 ay sonra sağlıkla eline alır bebeğini dualarımız sizinle.:Saruboceq:tüm isteyenlere inşallah

selam arkdaşlar ben geçen ay rahim filmi çektirdim. sonra smyrna tüp bebek merkezine gittim 2 cm kistim olduğunu söylediler geçen ay oyüzden rahim filmi çektirdiğim ay korunduk şükürler olsun ki 2cm lik kistim geçmiş ama sağ yumurtalığımda 1cm liik çikolat kistim olmuş bana klomenle yumurtlama takibi yapalım dediler.sonra araştırdım ki klomen çikolata kistin büyümesine neden oluyormuş bende içmedim gitmicem yani 3 ay içinde olmazsa gidicem bıraktım kendi haline işşallah doğal yolla kendi gelir

son 5gun arkadaşlr ya içimde bı heycan aklıma geldıkce yuregım hop ediyor :)
düşünmk istemiyorum ama kendıme hakımm olamıyorum

son 2gun arkadaşlr eşim benı gaza getirmeye calışıyo test yapmam konusnda

ama ateşim düşük çıktı gerci az önce olçtum ama
eger ateşim yuksek çıksaydı gidip tetsmı alsam diye ikilem yasamaya başlamıştım
buayda olmassa diğer ay gidice z
dokotra inş bızde
irenbenın ssk ile anlaşması yok ama
bnde doktorumu değiştirmk istemiyorum

hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

son 2gun arkadaşlr eşim benı gaza getirmeye calışıyo test yapmam konusnda

ama ateşim düşük çıktı gerci az önce olçtum ama
eger ateşim yuksek çıksaydı gidip tetsmı alsam diye ikilem yasamaya başlamıştım
buayda olmassa diğer ay gidice z
dokotra inş bızde
irenbenın ssk ile anlaşması yok ama
bnde doktorumu değiştirmk istemiyorum

hayırlısı olsun arkadaşım,Allah sabır versin.beklemek çoook zor...

gun bugun arkadaşlr bugunude atlatırsak bıraz umıt olck içimde artık

canım gelen giden varmı şimdiye kadar bugün pek giremedim şimdi birazdanda çıkıcam bizi habersiz bırakma daha önceden adetinin geç geldigi olmuşmuydu

ablacım çok sğl ilgin için gecen ayalrda 2gun gecikmelı gelmıştı zatn buayda 2gun gecıkmelı bekeldık 27sıydı 2gun gecıkmelı olark gunum bakalım artı 1 oldu :)

benım kırmızılar hala gelmedı bakalım ne bı hamişlik belirtisi nde adet belirtisibişi yokkk

hadi inşallah canım hayırlı haberler verirsin bize yarın kan testi yaptırmayı düşünüyormusun ? en azından kafanda soru işareti kalmaz sana şimdi verelim gazıda sabah kendini hastanede bulasın

kendımı hastanede bulalam eşım 7de işegiidyor gözumde kesmıyor hastane bıraz uzak bıze yurumk zor gelşıyorbid e bılıysounkı hastanelerın kadın dogumları kalabalık oluyor :)
aslınd aozelde yaptırcktık sorduk 25ytl dedi açıkcası varsada yoksada vermk istemiyoruz o parayı eşim carsmba günü evde carsmba işimiz var hastaneye gidemyiz ama perş gunu yaptırabilirz hasatanede test tabı ozmana kadr olmazsam

inşallah olmassın canım neyse bizde haftaya ögreniriz çifte bayram yaparız sayende

benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum
bayrmdan sonra dokotagidicez irenbeye ama ssk ile anlaşması olamaı bzı endışelendırıyor bıde burdan arabyla gitmemizlaızm bilmiyorum artık altından kalkabırmıyız cunku bıayda enaz 3kez gidilıyor bi muayene ucretinide benzıne vecez belki abartıyorum kocişte kzıyor orasımı kaldı dusuncek diyor amanebilim işte :)

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlr merhaba izmirde doktor arıyorum ama söle tecubeli iyibi dokotr
aslında gittigim dokotrdn memnunum ama ssk ile anlaşması yok oyuzden.değişitrmk istiyoruz
önerebilecegınız dokotrları yazrmısınz bıde zahmet olmazsa ozleımede atabılrsınz takıp etmesı kolay olur tesekkurler

yanlız gecırdıgımiz son bayram olması duasıyla..iyi bayramlarr

Buay soğankuuryle kecı boynuznu denedık sonra ben klomen kullandımeşimde evicap bide trental kullanıyo bakalım bauydan bırazdaha umıtlıyız ilaçkulandıgım için yanı bıde kürleride dendmık ama işin kotu tarafı ben bugunlerde eşime küsüm yaaaa naapyım sizce :)

X