Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

arkadaşlr belımdne rahtsızlandım kuyruk kemıgımın ustundekı 3kemıkte zedelnme olmuş buay bebiş planımızı rafa kaldırmmaız gerk sanırm :KK43:
ama yınede umit kesmiyoruz eger buay hayırlıysa rabbımz verecktır dimi

--------------------------------------------------------------------------------

ablacım heyecanın sneınle bırlıkte yaşıyorum inankı.inş kzına kardeş gelır.sayfaya ben arada bakıyorum ama pek kımse farkında değil herhalde daha.yoksa izmirlı olark 5 6 kişimiyiz bu kulupte
heyy hanı izmirli bayanlr nerdesinz yahuu

Ben buradayım!:lepi:

evt tt baska kımler var görelım elleri arkadşalr
doktor yorumlarınzı eketirlerinizi ovgulerinizi beklıyoruz

günaydın kızlar valla biliyorsunuz buay dr gitmiyorum son bir umutla klomene başladım ve bugün son günü belirli günlerde ilişkiden başka çaremiz yok gibi görünüyor sonrası birsüre beklemek olucak benim için ama kafamdan nasıl atıcam yumurta dönemini adet gününü bilemem artık
kadriyecim geçmiş olsun nasıl oldu rahatsızlıgın poponunun üzerinemi düştün de ezildi kemiklerin canım ya üzüldüm gerçekten dikkat et kendine adaşım

çoksğl ablacım
ben 3yılonce dusmuştumozmn tedavı oldumamatekrarladı sanırmşimdi daha iyim ama
agrıyo emikleirm popmun ustundekı kemıkler agrıyo
amaiyiolcam inş
ve beiş oluck bideee

ben dokuz eylül üniv.prof.yakup erkan erataya gidiyorum tavsiye ederim sayesinde iyileştim

arkadaşlar bende 4 aylık evliyim ve bebiş istiyorum çok erken olmasına rağmen bebişim olmayacak diye çok korkuyorum allah isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar bende 4 aylık evliyim ve bebiş istiyorum çok erken olmasına rağmen bebişim olmayacak diye çok korkuyorum allah isteyen herkese nasip etsin

RAHT OL CANIM DAH ÇOK ERKN SABRINI SIMDIDEN BITIRME EMICANIM İNŞGERK KALMZ AMA SONRAYDA KALSIN SABRIN :)hihoyyyt

mrb arkadaşlar ben izmirliyim ama görevim nedeniyle izmirde yasamıyorum.ben bundan iki bucuk ay önce rahim ağzı yetmezliğinden hamileliğimin 22.haftasında bebeğimi kaybettim .olaydan sonra rapor alıp izmire geldim ege ünv.fuat akercana muayene oldum.şimdilik beklemedeyiz.kendimi toparlamaya calışıyorum .herseyin hayırlısı hepiniz için olsun.hepimizin güzel haberlerini alırız umarım.

geçmiş olsun canım en yakın zamnda melegıne kavuşman dilegiyle

arkadaşlr hepinizden dua beklıyorum bi arkadaşımz 13yıllık evlı sanrm belkıde daha fazla bgun ege unıversıtesinde tup bebk yaptırmışlar bugun koydurmuşlar yumurtaalrı.haberini az once aldık inş kavusur bebgıne aminnn

:Saruboceq:
arkadaşlr hepinizden dua beklıyorum bi arkadaşımz 13yıllık evlı sanrm belkıde daha fazla bgun ege unıversıtesinde tup bebk yaptırmışlar bugun koydurmuşlar yumurtaalrı.haberini az once aldık inş kavusur bebgıne aminnn

Ben de benzer bir mesaj yazacaktım canım. Benim arkadaşıma da dün yapılmış işlem. 40 yaşında ve daha önce geçirdiği birkaç ameliyat yüzünden rahmini belli bir kalınlığın üzerine çıkaramamışlar. Çok sağlıklı iki yumurta yerleştirmişler ama rahim yeterince kalın değil. Doktor arkadaşıma normal işlerini yap ama ağır kaldırma demiş. Nakilden yarım saat sonra da ayağa kalkabilirsin demiş. Sizce de biraz fazla iyimser davranmamış mı? Ben tuvalet haricinde ayağa kalkmamasını söyledim ama doktorlar bu durumlarda genelde ne öneriyorlar bilen var mı?
bumuyani arkadaşlarımız ve bebek özlemi çeken herkes için dua ediyorum. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bibaşka arkadş şifada tupbbek yaptırmıştı
4sat demişler onada kalkma diye ve 4satın içinde tuvalet ihtiyacına bıle kalkmasına izn vrmemışler onun yanında kımse yokmuş odakalkmış artık nekadr zamn sonra kalktıysada bılemıyorumdış gebelıkold u onunda bebgı düştü canımonlarda 13yıllık evlıler inş onlarda arbbım yenıden nasıp olur
benımmoral kaynagım umitle baktıgım baktıkca umit bulduugm çiftonlar cunku hla çok guzle bakabılıyoalr hayata bırbırlerıne cocuk gibi davranıyoalr sıkı sıkı kenetlenmışler ne güzel dimi

kızlar bu tüp bebekde zor oluyor galiba ben aşılamada 2 saat işlem yapılan masada yattım hiç kıpırdamadan ayaklarımın altına yastık koydular o iki saat bile belimin agrımasına yetti 4 saati düşünemiyorum bile allah yaptıranların yardımcısı olsun kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim

sevgili arkadaşlar ben 8 kere tüp bebek yaptırdım 7 tanesinde 15 gün yattım test olana kadar 8. tüp bebeğimde transferden yarım saat sonra eve geldim o gün dinlendim ertesi günden itibaren gezdim ama uzun yürüyüş yapmadım ağır kaldırmadım ve şuan 11 haftalık hamileyim şunu anladım yatmayla alakası yok Dr lar doğru söylüyor günlük aktivitenize devam edin embriyolar sağlamsa tutar

bu arada ben hepinize Dr Bülent Gülekliyi öneririm Dokuz eylül Tüp bebeğin başı kendisi 2 sene Kanada da eğitim görmüş ve kendide tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için çok hasas davranıyor. inanın gitmediğim Dr kalmadı ama Bülent beyden çok memnun kaldım

canım öncelıklte tebrık ediyoruz sneı sabrını umidini ve aramzda olamı tabıkıde bebşısını canım inş sağlıkla kucagına almakta nasıp olur tatlım
dokzu eylul dediğin özlemi hastana mı canım doktorun nerde?
8tane tup bbk iyi sabretmişin masllah canımya
kaç yılık evlısn 8yıl diye düşündüm kaba taslak canım :)
hersey gönlunce olsun canım benımkafamda
irenbe var tatlım gittiğim dokotrda orda bayrmdn sonra gitmeyidüşünüyoruz bizde tabiozmana kadr dokotr konusnda fikrimiz değişmezse
paylaşımın için tsk

Anne olmayı can-ı gönülden hak eden her kadının kucağı boş kalmasın Rabbim.. Umarım tüm arkadaşlarımızın yüzü en kısa zamanda güler.. dualarımı hep böyle ediyorum, emekleri boşa çıkmasın inşallah kimsenin.

herkese merhaba,ben bebeğimi kaybettikten sonraki dinlenmeyi yeterli bularak ekim ayında tekrar ilaçlarıma başlamıştım,ama bu ay olmadı.geç olsa bile güç olmaz inşallah.Allah hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versin.

X