Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

arkadaslar merhaba ben ızmırlı degılım ama yazılarnızı okuyorum bende marttan berı ugrasıyorum ama olmadı doktora gıttım bende ılk once bekle dedı bende bı baska doktora gıttım onada dedım bana b bakın bakalım bı problem yoksa bekleyım 1 sene ya bı sorun varsa neden 1 senem bosa gıtsın dedım bana kan tahlılı ıdara tahlılı muayne ve ultrasonda bakıldı hersey normal dendı ıltıhap vra ama bu engel degıl dedı doktor esımde sperm testı yaptı guzel dedı doktor ama sızın yazınzda okudum VARİKOSEL demısıınız bu olsaydı esımde spermıyogramda cıkarmıydı .rabbım en kısa zmanda ınsallah bebıslerımzı verır :emir_bebek::Saruboceq:

kıslarrrrrrrrrrrr nerdesınız ya ben ızmırlı degılım dıyemı cvp vermıyosunuzsenağlama

elçinzeynep aramıza hoşgeldin canım öncelikle
sana kim dedi eşin varikosel oldugunu bizim sayfamızdan birimi aynı şekilde bendede eşimdede sorun yok ama bizlerde bir arayış içindeyiz şahsen ben kimsenin sonuçlarını yorumlamam ben dr degilim bizler sadece burada tecrübelerimizi paylaşıp dertlerimize ortak oluyoruz dokktorlarımızdan memnunmuyuz tedavimiz hangi aşamada birbirimize destekten başka ibare yok.
ben dinlenmede oldugum için yazını görmedim canım diger arkadaşlarımda açık olsa pc yazarlardı eminim sen kimsenin olmadıgı bir ana gelmişsi,n umarım en kısa zamanda bebişin gelirde seninde güzel haberini alırız görüşmek üzre

Canim hoşgeldin bak pc acikolanalrin isimileirnin yaninda yeşilişik oluyo canim yani cevirmiçidemk bu.varikosel ztaen sperlerin kalitesini harektini hizini etkiliyo.doktrlar eger spermlerde bi sorun görurlerse ultrasoan aliyoalr erkegi varikosel varmi diye bakiyoalr cogunlukla sperm sorunlri varikoselden kaynakalniyo snairm ama basaginda dedii giib biz doktr değilz :) ama elind ebi sorun olsa doktorun sölerdi canim.

Başak abla :) benimeşimde varikosel vardi ameliyta oldu belki arkadaş onu demk istemiştir.sen nasislin iyiisn dimi

evet naz arkadaşımın söyledigi gibi smeyra hastanesi gerçekten çok güzek klomen kullanırken 2 ayımda dr beni hülya hanıma gönderdi aşılama için ama yolculuga çıkacagım için yaptıramadık şimdi ise ssk anlaşması yok zannedersem ama imkanı olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
nazcım allah kucagına almayı nasip etsin dogumuda hülya hanımamı yaptırmak istiyorsun

SMEAR IN ANALŞAMSI VARMIŞ CANIM İRENBENIN ANLAŞMASI KALKTI benneyaptımkifisfisfisCADIARZU BUYUZDEN EBNIM KAFAM KARIŞIK BIRAZ.DOKTORUMUDEĞİŞTİRMK İSTEMİYORM

valla ögleden sonra hep yattım biraz buraya takıldım baktım oturunca agrım oluyor çıktım ve uzandım şimdi kızım okuldan geldi sagolsun gelin aldı okuldan onunla ilgileniyorum birde akşam yemegi hazırlıgı işte birkaç gün daha dinlenicem bebek için olmassa bile iyi gelir belki

canım smeranın varsa git oraya oranın dr iyi fakat funda hanımımın ücreti farklı ama bilgen bey var ben egeye gitmeseydim ona gidecektim

Sen aşilama yaptirdin dimi abla.demişsinya bbekolmasada iyi gelir dinlenmk diye kafam karişti

Bakalimşimdi gitmeyi düşünmüyorum biraz daha gecşin kurbandnan sonra belki

evet canım pazar sabahı oldum birde cumartesine kadar temizlikle ugraştım ondan dinlenmek iyi gelir dedim canım

Canim benim nezmna belli olur acaba sonuç 2haftalikken tets yapiyaolrmiş sanirm yapan oluyomuş yani inş guzel haberler veririsn canim bzie

işlem günününden itibaren 13 gün içinde adet olmassam kanda bakıcaklarmış inşallah tutmuştur

günaydınnnnnn kızlar güzel bir gün degilmi hadi bakalım sayfamız gerilerde kalmasın izmirli anne adayları tecrübelerinizi bekliyoruz

kıslar cok tesekkur ederım ben sadece merakımdan sordum yanı doktorların hepsı bek ılgılı olmuyolar daha erken deyıp gonderıyolarda doktor azıılıgıne ugaramayalım dıye sordum sızlere spermıyogramdan bellı olurmu varıkosel tesekkur ederım sagolun sızde ılgılenıp cvp vermıssınz allah hepınızın .hepımızın gonlune gore verır ınsallah en kısa zmanda ısteyen herkeze versın rabbım bebıslerını kucaklarına :Saruboceq:

20milyondan az olursa sanırm dikkat gerekıyo ama yınede su değerlerden anlmıyorum yanlış soyleyıpte sneı yanıltmk istemiyorum canım

slm arkadaşlar bende izmirdeyim böle bi sayfa görünce sevindima.sa.sbende 3 senelik evlyim 1sene önce 2 buçuk aylık bebegimin kalp atışı durdugu için alındı daha sonra bi aşılama oldum sonuç alamadık bize sebebi belirlenemeyen infertilite tanısı kondu oyüzden aşılamanın bize bir faydası olacagını zannetmedigimden bida denemedik :emir_bebek: bakalım buay son olarak rahim filmi çekildi oda şükür temiz çıktı artık beklemekteyim bitkisel şeylerle deniyoruz yani keçiboynuzu incir kürü vs. hayırlısı artık allah nezaman kısmet edese ama biran önce olmasını çok istiyorum evlendigim ilk günden beri istiyorum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsun nedıyım elimizden geleni bunlar gerisi allahın takdirine kalmış:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s

slm arkadaşlar bende izmirdeyim böle bi sayfa görünce sevindima.sa.sbende 3 senelik evlyim 1sene önce 2 buçuk aylık bebegimin kalp atışı durdugu için alındı daha sonra bi aşılama oldum sonuç alamadık bize sebebi belirlenemeyen infertilite tanısı kondu oyüzden aşılamanın bize bir faydası olacagını zannetmedigimden bida denemedik :emir_bebek: bakalım buay son olarak rahim filmi çekildi oda şükür temiz çıktı artık beklemekteyim bitkisel şeylerle deniyoruz yani keçiboynuzu incir kürü vs. hayırlısı artık allah nezaman kısmet edese ama biran önce olmasını çok istiyorum evlendigim ilk günden beri istiyorum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsun nedıyım elimizden geleni bunlar gerisi allahın takdirine kalmış:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s

canım,ben doktor konusunda çok çekmiş biri olarak merak ettim,birden fazla doktora göründün mü?gittiğim 3 ayrı doktora göre ben de sebepsiz infertilite yaşıyordum,nihayet 4. doktorum pko olduğumu görebildi.tek doktorla yetinme,Allah yardımcın olsun.

canım evet en az 5 doktor degiştirdim kent hastanesi de dahil en son smyrna da kaldım aşılamam orda yapıldı doktorum bilgen bey ii bi doktor ama . inan bende çok sıkıldım sürekli hastane doktor degiştirmekten ama bişi yok dioalar bazen diyorumki keşke bi problem olsada onun üstüne gitsem çünki böyle insanın elinden bişi gelmiyo sebebi yok çünki allahın gücüne gitmesin ama bilmiyorum artık ne düşünecegimi allah hepimize sabır versin ve güç :1no2:senağlamasenağlama

X