- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.861
Ederim canım sorucam tabikiDikkatli kullan bence bi doktora danış derim ne olur ne olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim canım sorucam tabikiDikkatli kullan bence bi doktora danış derim ne olur ne olmaz
Tamam canımEderim canım sorucam tabiki
Bence sende cektirrÇektir tabi canım en azından tüplerin falan kapalıysa açılır falan inşallah çok güzel olur herşey senin için
Bende çektirmek istemiştim işte zor oluyor çok diyorlar korktum ben açıkçası
Trısequens hapının bitmesini beklicem 3 ay kullanıcam bi işte ondan sonra bi kaç ay sonra hamile kalmazsam çektiririm manisada çekilmiyomuş izmirde çekiliyomuş oraya giderim mecburBence sende cektirr
Ben ozelde cekicem 2.500 binmişTrısequens hapının bitmesini beklicem 3 ay kullanıcam bi işte ondan sonra bi kaç ay sonra hamile kalmazsam çektiririm manisada çekilmiyomuş izmirde çekiliyomuş oraya giderim mecbur
Çektir bakalım canım ne dicekler bakalım haber et bizede zor oluyomu merak ediyorumBen ozelde cekicem 2.500 binmiş
Ederim canimmÇektir bakalım canım ne dicekler bakalım haber et bizede zor oluyomu merak ediyorum
Ederim canimm
Ya nasıl uyguladınız detaylı anlatırmısınız lütfennnnn hayırlı olsun bebişiniz inşalllahEvet sanırım hamileyim çok teşekkür ederim ben kürü 15 gün uygulayamadım 12 gün uygulayabildim sabah ve akşam aç karnına çok teşekkür ederim
Canim ibrahim saracoglu kuru detayli anlatiyor ordan bak istersennYa nasıl uyguladınız detaylı anlatırmısınız lütfennnnn hayırlı olsun bebişiniz inşalllah
Telefonum bozuldu canım yaa yarın Alicam telefon adetime 4 gün kaldı sen adet oldun mu var mı bi haberCanım sen haldesin sesin yok hiç kaç gün bat a
Hamile missnnnCanim ibrahim saracoglu kuru detayli anlatiyor ordan bak istersenn
Sen ne icin uygulayacaksin
Bende ara verdin sandım benimde adete 3 gün kaldı bugünü saymaksak dün bugün test yaorim hepsi negatif adetimi bekliyorumTelefonum bozuldu canım yaa yarın Alicam telefon adetime 4 gün kaldı sen adet oldun mu var mı bi haber
Yok canım test yaptı negatif çıktıHamile missnnn
Yok canım esımın telefonundan Giriyorum buraya Daha erken canim adet günü belki pozitif goruceksin insallahBende ara verdin sandım benimde adete 3 gün kaldı bugünü saymaksak dün bugün test yaorim hepsi negatif adetimi bekliyorum
YaaYok canım test yaptı negatif çıktı
Evet herkeste diyor çok erken yapmişsin 12 ve 14 gün yapsaydın diyorlar
Herkes öyle diyor benim umudum da o zatenYok canım esımın telefonundan Giriyorum buraya Daha erken canim adet günü belki pozitif goruceksin insallah