- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.821
Evet denicem.aktara gidip AlicamSen dene bakalım belki işe yarar bizde deneriz faydasını görürsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet denicem.aktara gidip AlicamSen dene bakalım belki işe yarar bizde deneriz faydasını görürsen
Vallahi olursak şaşirmam bir de canım bir şey sorcam şu en son gönderdiğin emoji nasıl oluyor kendi telefonunmu yoksa bu kulüpte mi var bu formdaO kadar çok araştırıyoruz yakında bilim kadını olucaz
Canım kulüpte var hemen msj yazdığın üzerinde 2 tane 3 nokta üst üste var sağdakine basınca emoji çıkıyor oradan bulabilirsinVallahi olursak şaşirmam bir de canım bir şey sorcam şu en son gönderdiğin emoji nasıl oluyor kendi telefonunmu yoksa bu kulüpte mi var bu formda
gördüm canım çok sağol bu emojiler çok hoşuma gidiyor acaba dedim nasıl oluyor bir senedir burdayım bilmiyorum dahaCanım kulüpte var hemen msj yazdığın üzerinde 2 tane 3 nokta üst üste var sağdakine basınca emoji çıkıyor oradan bulabilirsin
Rica ederim canım olsun öğrenmiş oldungördüm canım çok sağol bu emojiler çok hoşuma gidiyor acaba dedim nasıl oluyor bir senedir burdayım bilmiyorum daha
Aynen canım çok sağolRica ederim canım olsun öğrenmiş oldun
Aşk olsun ben sizden yaşlıyım diye ayrı mı katıyorsunuz.Kız daha yeni mi soruyon konusmuştuk ya 19 ve 21 yaş arasiydik hepimiz ben 17 yaşinda evlendim
Çok şükür canım hayattasın. Derdi veren Allah dermanı da veriyor şükürler olsun. Rabbim kolaylaştırsın.Hamileyken gebelik zehirlenmesi oldum ters döndü bebek suyu bitmişti yani dogum edene kadar.maf oldu hayatım hiç rahat değildim o dokuz ay sonraki kurtajlar falan baya hayatım çekilmez oldu şimdi bile bir yani hamilelik istiyor bir yanım istemiyor yani karisik duygularım psikolojim yani ben diyorum hamile olsam unuturum yaşadiklarimi ama yok yine girmez yani keşki geç olsaydı evliliğim bebek ama böyle zorluk cekmeseydim ama kader nasip Allah daha kotusunden korusun çok şükür guzeler güzelim kızım can yoldaşim var
Hayıt tohumu iç canım ama bana kalırsa günün bir gün geçsin. Acele davranıyosun.Evet denicem.aktara gidip Alicam
Adet olucam biliyorum o yüzdenHayıt tohumu iç canım ama bana kalırsa günün bir gün geçsin. Acele davranıyosun.
Yok canım.yaAşk olsun ben sizden yaşlıyım diye ayrı mı katıyorsunuz.
Hayırlısı olsun canım sen bilirsin nedense senin için düşündüğümde kötü düşündüm. Yapmaman gerektiğini düşündüğüm için bekle dedim şimdi seni de üzmeyim de genelde hislerim kuvvetlidir çıkar Allahın izniyle.Adet olucam biliyorum o yüzden
Tam olarak anlamadım canım nasil kötü düşündün tohum icinmiHayırlısı olsun canım sen bilirsin nedense senin için düşündüğümde kötü düşündüm. Yapmaman gerektiğini düşündüğüm için bekle dedim şimdi seni de üzmeyim de genelde hislerim kuvvetlidir çıkar Allahın izniyle.
Yok canım öyle değil yani sen de bekle dedim ya adetini bekle diye. Yani test yaptın çıkmadı hayıt tohumu alacam içicem dedinya ben bir şeyler hissettim o yüzden hemen içme dedim kötü oldum bir anda yanlış anlaşılmasın da .Tam olarak anlamadım canım nasil kötü düşündün tohum icinmi
Yok canım biliyorum anladım ben seni ya bende testlerim negatif.diye içmek istedim üç gün daha beklicem artık olunca içerimYok canım öyle değil yani sen de bekle dedim ya adetini bekle diye. Yani test yaptın çıkmadı hayıt tohumu alacam içicem dedinya ben bir şeyler hissettim o yüzden hemen içme dedim kötü oldum bir anda yanlış anlaşılmasın da .
Canım sen haldesin sesin yok hiç kaç gün bat aEe bunlar suanda sende de olmuştu hergun olacak diye bişi yok ki canım elinde ovulasyon testi var mi
Canım sen test yaptinmiYok canim beklemedeyimm
Çok merak ettim bendeCanım sen test yaptinmi