- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.841
Biz de merak ediyoruz ama yok bir kız bizi çatlatacak vallahiÇok merak ettim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de merak ediyoruz ama yok bir kız bizi çatlatacak vallahiÇok merak ettim bende
Malesefff kizlarBiz de merak ediyoruz ama yok bir kız bizi çatlatacak vallahi
Malesefff kizlar
Gidicemdee ilgilenmiyorkiinşallah bidahaki aya artık
Kendini çok üzme zamanı var demekki daha
Doktora gitmeyi ihmal etme ama çok geçmiş günün kist falan oluşmuş olabilir
Adetlerin seninde çok düzensizmiMalesefff kizlar
Evet pko varrAdetlerin seninde çok düzensizmi
Özele gitmiştin galiba bide devlete gitGidicemdee ilgilenmiyorki
Gidecemm bidahaaaÖzele gitmiştin galiba bide devlete git
Bana diyorki sperm testi yaptire daha benim sorunumu cozmedenn sperm testi istiyorBazı doktorlar ters oluyor ilgilnmiyorlar özelde daha çok ilgilenmeleri lazım ama değişik doktora denk gelmişsin benim bulunduğum ilçede devlettede olsun özelde de olsun çok ilgileniyorlar anlam veremedim hiç gittiğin doktora
Sırf para kazanmak için tahlil isteyenlerde oluyorBana diyorki sperm testi yaptire daha benim sorunumu cozmedenn sperm testi istiyor
KonyaNerede yaşıyorsun acaba
Uzakmışız baya
Canım bazen çok can sıkan doktorlar geliyor genellikle kadınlarda pek birşey bulma ihtimalini vermiyorlar sen devlete git ben özele gittim bir şey bulmadı eşimden sperm testi istedi ama biz devlete.tedavi yapicaz ne gerekiyorsa devlet araştirma yaniBana diyorki sperm testi yaptire daha benim sorunumu cozmedenn sperm testi istiyor
Rahim filmi cektiriceminşallah bidahaki aya artık
Kendini çok üzme zamanı var demekki daha
Doktora gitmeyi ihmal etme ama çok geçmiş günün kist falan oluşmuş olabilir
Çektir tabi canım en azından tüplerin falan kapalıysa açılır falan inşallah çok güzel olur herşey senin içinRahim filmi cektiricem
Bu kürü denemek isterseniz diye atıyorum Arap paylaşımların da denk geldim vardır bir bildikleri dedim bende bu ay bu kürü yapmayı düşünüyorumBöyle macun varmış ben alsammı diye çok düşündüm acaba bi işe yararmıki
Dikkatli kullan bence bi doktora danış derim ne olur ne olmazBu kürü denemek isterseniz diye atıyorum Arap paylaşımların da denk geldim vardır bir bildikleri dedim bende bu ay bu kürü yapmayı düşünüyorum