How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamileyimmmm

Kızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir
Merhaba bende bugün test yaptım biri erken gebelik atrimed diğeri ise kaset test zaten kutusunun içinde belli oluyor şimdi de bilemedim kuruma çizgisi mi yoksa nedir

Eklentiler

• IMG_9098.jpeg
    IMG_9098.jpeg
    202,4 KB · Görüntüleme: 12
Teşekkür ederim😍 ben ilk gün gelmeyince test yaptım çünkü hi. Daha önce böyle bişey yaşamamıştım sizde yapın inşallah vardır😍
İnşallah kzum Şubat'ta randevu aldım. Benim ilk defa böyle oldu adetim normalde 5 günden kısa sürmez bı gün gelip bitince supheleyim 🙈

Kızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir
Benim de bu ay böyle oldu kuzum sadece 1 gün sürdü ertesi pembe kahverengi lekeler geldi.softec markayla denedim çok silik vardı erkenden gidip uzulmekte istemiyorm belki yoktur bende. Ama artimedler yalancı pozitif çok veriyor başka testle dene derim. Üç aylarda hayırlısı olsun inşallah

Benim de bu ay böyle oldu kuzum sadece 1 gün sürdü ertesi pembe kahverengi lekeler geldi.softec markayla denedim çok silik vardı erkenden gidip uzulmekte istemiyorm belki yoktur bende. Ama artimedler yalancı pozitif çok veriyor başka testle dene derim. Üç aylarda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canm albi ile denedim çıkmadı onda

Vallhi kızlar hakkımızda hayırlısı artık ama kan en iyisi bence

Back