- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.901
Doktor vermisti Infolic combi ile kullandım ikiside bittiBeklicez artık canım sen niye o ilacı içiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor vermisti Infolic combi ile kullandım ikiside bittiBeklicez artık canım sen niye o ilacı içiyorsun
Ne işe yarıyorDoktor vermisti Infolic combi ile kullandım ikiside bitti
Duphaston adet düzenleyici ama hamilelik varsa bebegın tutunmasını saglıyor Infolic de yumurta kalıtesı için folik asit gibi onu bende tam bilmiyorum ama bu Infolic kullandım soğan kuru ile ilk defa yumurtlama oldu belki etkisi vardırNe işe yarıyor
İnşallah bebegin tutmuştur canım bize haber ver belirti varmıDuphaston adet düzenleyici ama hamilelik varsa bebegın tutunmasını saglıyor Infolic de yumurta kalıtesı için folik asit gibi onu bende tam bilmiyorum ama bu Infolic kullandım soğan kuru ile ilk defa yumurtlama oldu belki etkisi vardır
İnşallah tutmustur afedersın akıntım var sulu yapıskanımsı basından beride göğüs agrısı varİnşallah bebegin tutmuştur canım bize haber ver belirti varmı
İnşallah hamilesindir canım ne zaman test yapicaksinİnşallah tutmustur afedersın akıntım var sulu yapıskanımsı basından beride göğüs agrısı var
Vallahi dün yaptım negatif çıktı pazar günü tekrar yapicamİnşallah hamilesindir canım ne zaman test yapicaksin
Biz testleri erken yapıyoruz ya beklicez artık adet olmak istemiyorum yaVallahi dün yaptım negatif çıktı pazar günü tekrar yapicam
Evet çok erken yaptık bekleyemiyoruz ki umarım hepimiz bu ay gebelık haberı alırızBiz testleri erken yapıyoruz ya beklicez artık adet olmak istemiyorum ya
Bat ne zaman canimEvet çok erken yaptık bekleyemiyoruz ki umarım hepimiz bu ay gebelık haberı alırız
Amin inşallahEvet çok erken yaptık bekleyemiyoruz ki umarım hepimiz bu ay gebelık haberı alırız
22 ekimBat ne zaman canim
Sen adet oldun muBat ne zaman canim
Hayir olmadimmSen adet oldun mu
Evet şuan 13 haftalık oldukHamile kaldınzmı
İnsallah rabbim bizede nasip ederEvet şuan 13 haftalık olduk
İnşallah canım sende durumlar ne ?İnsallah rabbim bizede nasip eder
Adetim 9 gun gecikti dun test yaptim negatifİnşallah canım sende durumlar ne ?
Hoşgeldin canım Allah sağ salim kucağına nasip etsin bende soğan sayesinde ikindefa kaldım bir tane sağlıksız oldu kalbi durdu bu ay tekrar içtim dokuz gün adete 5/4 gün kala test yaptım negatif çıktı bu ay nasip olmadı inşallah önümüzdeki ay sende durumlar nasılEvet şuan 13 haftalık olduk
Merhaba adet iniz geçtiği zaman mi testi yapmiştınız akıntınız falan var mıydıİnşallah canım sende durumlar ne ?