• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmmm

Çok sevindim adınıza ne güzel beklemeden miniğiniz sizi bulmuş sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Ovulasyon kullandın mı cnm tebrik ediyorum
Teşekkür ederim😍 yok hiç bişey kullanmadım eşim şehir dışına çıkacaktı reglden sonra sadece 6 gün içinde hamile kaldım o ayda olmasaydı 3. Ayda test kullanacaktım onuda burda öğrendim bence benim düşüncem testi kullanın yumurtlamadan iki 3 gün önce yumurtladıktan iki üç gün sonra ilişkide bulunun sonra bitirin o ay için

Bende hamileyim 6+1 günlük bugün doktora gittim doktorun cihazında 5+4 günlük gozukuyo ve kesem yamuktu doktor 2 hafta sonra gel dedi bebek canlandimi bakalım eğer canlanmadiysa alınması gerekiyo dedi şuan duygularım çok karışık bu durumla karşılaşan varmı birde kanamam var normal dedi öyle şakır şakır kanama yok bu arada

Bende hamileyim 6+1 günlük bugün doktora gittim doktorun cihazında 5+4 günlük gozukuyo ve kesem yamuktu doktor 2 hafta sonra gel dedi bebek canlandimi bakalım eğer canlanmadiysa alınması gerekiyo dedi şuan duygularım çok karışık bu durumla karşılaşan varmı birde kanamam var normal dedi öyle şakır şakır kanama yok bu arada
İlaç verdimi size doktor

İlk ogrendigim zaman gittigimde yani kanamam olduğunda pazar günüydü progestan vermişti onu kullanıyorum bide folikasit kullanıyorum
Acaba progestan yan etki yapabiliyormu bende lekelenmeyle öğrendim üste görmemi ne diyorlar lekelenmem olmamasına rağmen doktor verdi 3 gündür kullanıyorum

Hayırlı olsun inşallah maşallah🙏🏼Benim de sadece bir gün adet olup bitti sonra iki az az pembe kahverengi geldi lekelenmem geldi adetim düzensiz. Biraz daha beklicem çıkar varsa yoksa adet olurum

Hayırlı olsun inşallah maşallah🙏🏼Benim de sadece bir gün adet olup bitti sonra iki az az pembe kahverengi geldi lekelenmem geldi adetim düzensiz. Biraz daha beklicem çıkar varsa yoksa adet olurum
Teşekkür ederim😍 ben ilk gün gelmeyince test yaptım çünkü hi. Daha önce böyle bişey yaşamamıştım sizde yapın inşallah vardır😍

Kızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir

Eklentiler

• IMG_20250129_215433.jpg
    IMG_20250129_215433.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250129_215338.jpg
    IMG_20250129_215338.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250129_215324.jpg
    IMG_20250129_215324.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir
Bence yarın erken gebelik testi alıp yeniden yapın var gibi 😍

Artımed testi böyle çıkarıyor canım aynısı bendede çıktı adet olamamıştım aynı bu şekilde gördüm gidip eczaneden bir tane daha alana kadar adet olmuştum bilginiz olsun çok heveslendirmek istemem

Back