Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah isteyen herkesBende sizden dua istiyorum lütfen inşallah bu ay pozitif gorurum
Teşekkür ederimOvulasyon kullandın mı cnm tebrik ediyorum
Amin inşallahÇok sevindim adınıza ne güzel beklemeden miniğiniz sizi bulmuş sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah![]()
İnşallah en en kısa zamanda görürsünüz sağlıkla en önemliside oBende sizden dua istiyorum lütfen inşallah bu ay pozitif gorurum
Aminnnn, teşekkür ederimAmin inşallahistiyorsanız eğer Allah sizede en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
![]()
Çokçaaa aminnnnnİnşallah en en kısa zamanda görürsünüz sağlıkla en önemliside o![]()
İlaç verdimi size doktorBende hamileyim 6+1 günlük bugün doktora gittim doktorun cihazında 5+4 günlük gozukuyo ve kesem yamuktu doktor 2 hafta sonra gel dedi bebek canlandimi bakalım eğer canlanmadiysa alınması gerekiyo dedi şuan duygularım çok karışık bu durumla karşılaşan varmı birde kanamam var normal dedi öyle şakır şakır kanama yok bu arada
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum![]()
İlk ogrendigim zaman gittigimde yani kanamam olduğunda pazar günüydü progestan vermişti onu kullanıyorum bide folikasit kullanıyorumİlaç verdimi size doktor
Acaba progestan yan etki yapabiliyormu bende lekelenmeyle öğrendim üste görmemi ne diyorlar lekelenmem olmamasına rağmen doktor verdi 3 gündür kullanıyorumİlk ogrendigim zaman gittigimde yani kanamam olduğunda pazar günüydü progestan vermişti onu kullanıyorum bide folikasit kullanıyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah maşallahBenim de sadece bir gün adet olup bitti sonra iki az az pembe kahverengi geldi lekelenmem geldi adetim düzensiz. Biraz daha beklicem çıkar varsa yoksa adet olurum
Bence yarın erken gebelik testi alıp yeniden yapın var gibiKızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir
Artımed testi böyle çıkarıyor canım aynısı bendede çıktı adet olamamıştım aynı bu şekilde gördüm gidip eczaneden bir tane daha alana kadar adet olmuştum bilginiz olsun çok heveslendirmek istememKızlar bende 3 gün az az adet oldum ve kesildi artimed test yaptım pozitif ama albi negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi doğru artimed test böyle çıktı kafam karıştı albi negatif çıkınca sizce hangi test guvenilir