- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.581
Verdinmi kan canım sana dua ediyorum canımCanimm daha bekliyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdinmi kan canım sana dua ediyorum canımCanimm daha bekliyoruzz
Yok canimm sira varr ogle arasina girdilere maleseffVerdinmi kan canım sana dua ediyorum canım
Er Rahim ismi hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle. Allahım nolur güzel sonuçlar verYok canimm sira varr ogle arasina girdilere maleseff
Dua ett canim benim
İnşallah hamilesindir canım belirtilerin varmi adet hamilelik neler var belirti acile mi gittinYok canimm sira varr ogle arasina girdilere maleseff
Dua ett canim benim
Dun bacagim agridi bide adet sancisi girdi ciktiİnşallah hamilesindir canım belirtilerin varmi adet hamilelik neler var belirti acile mi gittin
Hadi inşallah canım ya geçikmenin kaçıncı günü bugünDun bacagim agridi bide adet sancisi girdi cikti
Amin insallahh canimmmEr Rahim ismi hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle. Allahım nolur güzel sonuçlar ver
4. GünnHadi inşallah canım ya geçikmenin kaçıncı günü bugün
Tamam bence hamilelik. En fazla 3 gün gecikiyor demiştin inşAllah beklediğimiz haber olack4. Günn
Zanntmiyorum gripte geciktiriyormuş benceTamam bence hamilelik. En fazla 3 gün gecikiyor demiştin inşAllah beklediğimiz haber olack
Keski bir test yapsaydın ama grip ne alakaZanntmiyorum gripte geciktiriyormuş bence
Ya ben de öyleydi araştırmıştım bir de bir ara hava değişimi çok etkiliyor hormonları ben bir kere soğuk almıştım 31 gün sonra adet olmuştum 24 günde bir adet oluyordum o zaman. Ama şimdi bilemiyorum seninki farklı. Benim günüm sürekli değişiyor vücudumu tam tanıyamıyorum tam oldu diyorum sonra hep hayal kırıklığı zaten regl e son 9 gün kala sancılar başladığı için anlıyorum hamile değilim ama herkesin vücudu farklı işte. İnşAllah sen bize güzel haberler verirsinZanntmiyorum gripte geciktiriyormuş bence
Aynen insan vücudu.farkli ben ikinci hamilelikgimde. Ya sadce adet ağrısı çekiyordum adet olucam diyordum iki paket Orkid almıştım ikingun geçti hamile olduğum aklıma bile gelmedi benim öyle sancı cekiyordum yani insan vücudu çok farklı o yüzden adet gününü beklemek en iyisiYa ben de öyleydi araştırmıştım bir de bir ara hava değişimi çok etkiliyor hormonları ben bir kere soğuk almıştım 31 gün sonra adet olmuştum 24 günde bir adet oluyordum o zaman. Ama şimdi bilemiyorum seninki farklı. Benim günüm sürekli değişiyor vücudumu tam tanıyamıyorum tam oldu diyorum sonra hep hayal kırıklığı zaten regl e son 9 gün kala sancılar başladığı için anlıyorum hamile değilim ama herkesin vücudu farklı işte. İnşAllah sen bize güzel haberler verirsin
Aynen ya çok doğru söylüyorsun canım.Aynen insan vücudu.farkli ben ikinci hamilelikgimde. Ya sadce adet ağrısı çekiyordum adet olucam diyordum iki paket Orkid almıştım ikingun geçti hamile olduğum aklıma bile gelmedi benim öyle sancı cekiyordum yani insan vücudu çok farklı o yüzden adet gününü beklemek en iyisi
Canım ne yaptın ne olduZanntmiyorum gripte geciktiriyormuş bence
Hamile kaldınzmıSağlıkla gelsin minik inşallah. Peki canım soğan kürünü uygularken herhangi bir akıntın oldu mu
Konu sahibi hamile canımHamile kaldınzmı
Canım ne yaptın Merak ettimYok canimm sira varr ogle arasina girdilere maleseff
Dua ett canim benim
Canım sen ne yaptınNereden biliyorsun enfeksiyon olduğunu
Merhaba canım beklemedeyim bende sen nasılsınCanım sen ne yaptın