- 25 Eylül 2022
- 561
- 279
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.561
Evet ya öyleymiş. İsimler aynı olunca karıştırdım ama umutluyum olacak hissediyorumCanım konu sahibi hamile lavinims değil gerçi o daha belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya öyleymiş. İsimler aynı olunca karıştırdım ama umutluyum olacak hissediyorumCanım konu sahibi hamile lavinims değil gerçi o daha belli değil
Evet isim aynı benzerligi var bugün arkadas teste gidecek inşallah güzle haberler getirir yaEvet ya öyleymiş. İsimler aynı olunca karıştırdım ama umutluyum olacak hissediyorum
İnşAllah ya. Sevincimiz kursağımızda kalmasın. Bence şimdi kalksa yapsa. meraktan çatlıcam resmenEvet isim aynı benzerligi var bugün arkadas teste gidecek inşallah güzle haberler getirir ya
Zamanında denedim bir işe yaramadı bende ...Merhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Hayırlısı canım bu ay olmaz diğer ay olur inşAllahBen bu ay olacağını düşünmüyorum ya bugün adet sancısı gelip gidiyor
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah canım. Bekliyoruz güzel haberlerini evde test yapmadın mı pekiKizlar hazirlaniyorum hastaneye gidiyorum dua edin lutfenn cok korkuyorum ama umidim yok gercektenn
Yok canim yapmadimm cesaret edemedimmHakkında hayırlısı olsun inşAllah canım. Bekliyoruz güzel haberlerini evde test yapmadın mı peki
Hayırlı haberler bekliyoruz sendenYok canim yapmadimm cesaret edemedimm
Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin canımKizlar hazirlaniyorum hastaneye gidiyorum dua edin lutfenn cok korkuyorum ama umidim yok gercektenn
Keşke yapsaydın canım yaYok canim yapmadimm cesaret edemedimm
Birazdaha gcmesini bekledimKeşke yapsaydın canım ya
Dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle gelKizlar hazirlaniyorum hastaneye gidiyorum dua edin lutfenn cok korkuyorum ama umidim yok gercektenn
İnsallahh canim yaaaDualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle gel
Canım sonuçlar hemen çıkıyor mu acaba. Sizin ordaİnsallah kizlarr
Canimm daha bekliyoruzzCanım sonuçlar hemen çıkıyor mu acaba. Sizin orda